Şimdi Ara

rover 220 turbo kullanan varmı ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
37.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar duyulması hoş olmasada 220T stok E30 kasa M3 ü aman aman bir fark olmasada alıyor arkadaşlar bu bir gerçek diğer seri M3 ler ile durum nedir bilmiyorum.Ayrıca 220T lerde hondanın B20 kodlu motoru vardır ve 0.8 bar ile yürür bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 22 Haziran 2010; 23:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarKin

Her ne kadar duyulması hoş olmasada 220T stok E30 kasa M3 ü aman aman bir fark olmasada alıyor arkadaşlar bu bir gerçek diğer seri M3 ler ile durum nedir bilmiyorum.Ayrıca 220T lerde hondanın B20 kodlu motoru vardır ve 0.8 bar ile yürür bilginiz olsun.

220T nin standart değeri 0.7 bar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 23 Ekim 2010; 11:24:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baweraltunkanat

alın size rover vs m3

http://www.youtube.com/watch?v=urMnZeGcDQc&feature=related

Malum, araçlar standart değil.Modifiye konusunda para konuşuyor.O yüzden bunu değerlendirmeye almayalım bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: AnarKin

Her ne kadar duyulması hoş olmasada 220T stok E30 kasa M3 ü aman aman bir fark olmasada alıyor arkadaşlar bu bir gerçek diğer seri M3 ler ile durum nedir bilmiyorum.Ayrıca 220T lerde hondanın B20 kodlu motoru vardır ve 0.8 bar ile yürür bilginiz olsun.

220T nin stock değeri 0.7 bar.

Olabilir evet,yazarkende 0.7 miydi 0.8 miydi diye bir çelişkiye düşmüştüm

• quote:

quote:

alın size rover vs m3

Malum, araçlar standart değil.Modifiye konusunda para konuşuyor.O yüzden bunu değerlendirmeye almayalım bence.

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/a962647e101b57cb25fd47856dca09e117047f9b1e7a2e631bcfe29ee4bdaddcaea0072d301c3f454e7ee2dcc9dc1bbe18352a92be277b9a16464

İzleyin lütfen Rover Turbo v.s Honda Type-R lütfen yorum yaparken düşünerek yorum yapın...Kulaktan duyma yorum yapmayın onları geçin siz...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuncayakyz

quote:

quote:

alın size rover vs m3

http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/a962647e101b57cb25fd47856dca09e117047f9b1e7a2e631bcfe29ee4bdaddcaea0072d301c3f454e7ee2dcc9dc1bbe18352a92be277b9a16464

lütfen yorum yaparken düşünerek yorum yapın...Kulaktan duyma yorum yapmayın onları geçin siz...

Bunu bana mı söyledin yoksa standart haline örnek mi verdin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 23 Ekim 2010; 11:25:32 >

• Bu araç kötülenecek bir araç değildir.Yarın nasip olursa Türkiye'nin en diri en temiz ve en güçlü rover 220 sini almaya gidiyorum.Arkadaşlar biri öyle der diğeri böyle der.Parça bulunmaz derler,hararet yapar derler,v.s arabaya bakarsan hiçbir sorun yaşamazsınız.Bu sözüm sadece araba için değil hayatta kullandığınız tüm insan yapımı araç gereçler için de geçerlidir.
    Ben Rover 220 Turboyu kullanmayan ordan burdan kulaktan duyma bilgilerle insanların kararlarını etkileyen şahısları hiç ama hiç kaile almam.Hatta hatta birebir bir Rover Turbo kullanıcısı bile olsa eğer arabayı hor kullanan biri olsa onuda kaile almam.
    Kim ne derse desin Rover 220 Turbo hala Türkiye şartlarında çoğu marka ve modeli elinden öptürebilen bir araç olarak güncelliğini korumaktadır..
  • Verdiğiniz videoyu da tomcat ı da gayet iyi bilirim.Lakin yukarıdaki mesajımı yanlış anlamış gibi görünüyorsunuz.
  • quote:

Verdiğiniz videoyu da tomcat ı da gayet iyi bilirim.Lakin yukarıdaki mesajımı yanlış anlamış gibi görünüyorsunuz.

Hayır ben size birşey demiyorum.Genel yorum yapanların içinde bir kaç arkadaş var.Yalan yanlış yorumlar yapmışlar.Ordan burdan duyulan herşey doğru demek değildir.Lütfen profesyonel araştırma yapıp yorumlayalım.
  • quote:

quote:

Verdiğiniz videoyu da tomcat ı da gayet iyi bilirim.Lakin yukarıdaki mesajımı yanlış anlamış gibi görünüyorsunuz.

Hayır ben size birşey demiyorum.Genel yorum yapanların içinde bir kaç arkadaş var.Yalan yanlış yorumlar yapmışlar.Ordan burdan duyulan herşey doğru demek değildir.Lütfen profesyonel araştırma yapıp yorumlayalım.

En iyi cevabı tomcat caddede veriyor zaten.Ne yaptınız aldınız mı arabayı?
  • quote:

quote:

quote:

En iyi cevabı tomcat caddede veriyor zaten.Ne yaptınız aldınız mı arabayı?

Size bu mesajı yazıyorum ve 15 dk. sonra evden çıkıp otogar'a gidiyorum.Yarın (Pazartesi) nasipse saat:10.00 gibi aracın yanındayım.Adana'daki Gökhan'ın tomcatı diyeyim.Kırmızı Rover 220 Turbo sanırım bu aracı bilen vardır bu forumda...
    Allaha emanet olun...Hayırlı akşamlar...

• Bilmem miii!Kazasız belasız varın inşallah.Zaten anladım o araç olduğunu.Modifiye edilmeden önce sayılı 220 lerdendi.Şimdi daha güzel olmuştur..Sara sara gelirsiniz artık.Hayırlı uğurlu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 4 Temmuz 2010; 23:09:32 >
  • Aracı aldım çok şükür.Adana'dan Kocaeli'ye kadar 900 km genelde 120 km/h ile arasıra 260-265 km/h (kadran bitti vurmaya başlamıştı.fakat devir hala yükseliyordu..ayağımı çektim artık.)265 km/h ise navigasyon üzerinden gördüm.Buda ayrı bir şey tabii...:)
    muhteşem bir dünya yolda kralsınız tek kelime ile...
    İnanmayanlar varsa tek celsede ispatlarım. :)
    Hayırlı günler diliyorum..
    Saygılar...
  • quote:

Aracı aldım çok şükür.Adana'dan Kocaeli'ye kadar 900 km genelde 120 km/h ile arasıra 260-265 km/h (kadran bitti vurmaya başlamıştı.fakat devir hala yükseliyordu..ayağımı çektim artık.)265 km/h ise navigasyon üzerinden gördüm.Buda ayrı bir şey tabii...:)
    muhteşem bir dünya yolda kralsınız tek kelime ile...
    İnanmayanlar varsa tek celsede ispatlarım. :)
    Hayırlı günler diliyorum..
    Saygılar...

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız,belasız kullanın inş.
  • Allah razı olsun.Çok teşekkür ediyorum...
  • bu araçların yedek parçası var mı ki piyasada?
  • Çok zevkli bir araç aldınız tebrik eder güle güle hayırlısı ile binmenizi temenni ederim kaza beladan uzak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bu araçların yedek parçası var mı ki piyasada?

Yedek parça dolu kardeş hiç ama hiç merak etme ondan bundan duyma yorumları hiç kaile alma.En basit örneği ben yeni kullanıcısıyım ve ilk günlerden araca genel bakım yaptırdım.hava filtresi,yağ filtresi,benzin filtresi, hatta klima hortumu delikmiş hemen yenisi takıldı.yağ muşuru bozuktu gittim hemen honda nın yağ muşurunu taktım.inanılmaz kolay bulunuyor.parçası heryerde olmayabilir ama istanbul da dolu dolu buluyosun.
    Aracın bir gidişi var dostum, olmaz böyle bir makina o kadar diyorum sana...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

bu araçların yedek parçası var mı ki piyasada?

Aracın bir gidişi var dostum, olmaz böyle bir makina o kadar diyorum sana...

Aldınız tabii mis gibi tomcat ı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.