Şimdi Ara

Test: Mercedes-Benz E 200 CGI...RESİMLİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mercedes-Benz de diğer üreticiler gibi küçük motor hacminden yüksek güç üretmenin formülünü etkin bir şekilde uygulamaya başladı. Markanın Üst-orta sınıf temsilcisi E Serisi’nde görev yapan 1.8 lt benzinli motor turbo desteğiyle 183 HP güç üretiyor.

1.8 lt’lik turbo destekli benzinli motor selefine göre çok daha verimli. Yeni motor uzun bir devir aralığında güç üretiyor. 5 kademeli otomatik şanzıman konforu destekleyen bir yapıya sahip. Açılır cam tavan da opsiyon listesinde yer alıyor.

Arka çamurluğa bakıldığında, yeni E Serisi’nin atası olan 1953 model W 120/121 karoser kodlu Ponton modelinden esinlenildiği fark ediliyor. Selefinde tek parça olan LED’li stoplar artık iki parçadan oluşuyor. Ön ve arka koltuklar oldukça konforlu. Konforu yaşamak için ön veya arka koltuktan hangisinde oturduğunuz fark etmiyor. Geniş bir yükleme ağzı olan 540 litrelik bagaj hacmi E Serisi’nin selefiyle aynı. Otomatik kapanan bagaj kapağı opsiyonel.

Beş ayrı yuvarlak içine bölünen gösterge grubu rahat takip edilebiliyor. İç mekandaki tuşların yerleşimi ergonomik. ESP devre dışı bırakıldığında arkadan hafif kaymalara hazır olun. Performans için C/S tuşundan sport moduna almak gerekiyor. Opsiyonel olarak alınabilen ön koltuklardaki masaj özelliği her eve lazım! Ön koltukların karakteristik ayar tuşları kapı içlerine yerleştirilmiş.

Artılar ve eksiler

Artılar: Konfor, malzeme ve işçilik kalitesi, yol tutuş, motor, donanım

Eksiler: Alt devirler cansız, opsiyonlarla yükselen fiyat, sinyal kolunun yeri.

otohaber yorumu

Mercedes-Benz E Serisi’nin içerisine geçtiğinizde bu otomobilin bütün koltukları için konfor düşünüldüğünü anlıyorsunuz. Geniş ve ergonomik iç mekanda kullanılan malzemeler ve işçilik seviyesi üst düzeyde. Yeni geliştirilen 1.8 lt’lik turbo benzinli motor, selefine göre daha verimli. Dikkat çekici güvenlik donanımlarıyla donatılan yeni E Serisi’ndeki radar sistemi, trafikte kör noktada kalan araçları fark etmenizi sağlayarak sürüş güvenliğini de arttırıyor. 75.318 Euro’luk başlangıç fiyatı bu araca değer.
    Alıntıdır...

....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 1 Şubat 2010; 13:10:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes-Benz E 200 CGI: Kapsamlı Bir İnceleme

Mercedes-Benz E 200 CGI, lüks otomobil segmentinde öne çıkan bir modeldir. Bu araç, kullanıcılarının beklentilerini karşılamak için tasarlanmıştır.

Mercedes-Benz E 200 CGI Motoru

E 200 CGI, 1.8 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir. Bu motor, 184 beygir gücü ve 270 Nm tork üreterek araçlara etkileyici bir performans sunar.

Kronik Sorunlar

Her ne kadar genel olarak güvenilir bir araç olsa da, E 200 CGI'nin bazı kronik sorunları vardır. Bunlar şunları içerir:

• Zamanlama Zincirleri: Zamanlama zincirleri arızalanabilir ve maliyetli onarımlara yol açabilir.
    • Enjektörler: Enjektörler tıkanabilir ve motor performansını etkileyebilir.
    • Turboşarjlar: Turboşarjlar arızalanabilir ve aracın gücünü ve verimliliğini azaltabilir.

Kullanıcı Yorumları

E 200 CGI kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar, aracın performansından, konforundan ve tasarımından memnun kalmaktadır. Ancak, bazı kullanıcılar yukarıda belirtilen kronik sorunları yaşamıştır.

E 200 CGI CGI Nedir?

CGI, "Charged Gasoline Injection" (Şarjlı Benzin Enjeksiyonu) anlamına gelir. Bu teknoloji, aracın motoruna daha fazla yakıt püskürtmek için kompresör kullanır. Bu, performansı artırmaya ve yakıt verimliliğini iyileştirmeye yardımcı olur.

Sonuç

Mercedes-Benz E 200 CGI, lüks ve performans arayanlar için iyi bir seçimdir. Bununla birlikte, satın almadan önce potansiyel kronik sorunların farkında olmak önemlidir. Araştırma yaparak ve düzenli bakım yaparak, E 200 CGI'nin sunduğu avantajlardan uzun yıllar boyunca yararlanabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Şu 1.8 Litre 183 Hp'lik motor C serisine gelecekmi acaba?
  • Hükümet gibi araba şerefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Şu 1.8 Litre 183 Hp'lik motor C serisine gelecekmi acaba?

C200 komp olarak satiliyor...
  • Şu aracın arka lambalarını yeniden şekillendirmeliler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalok

Şu aracın arka lambalarını yeniden şekillendirmeliler.

Akşam muhteşem görünüyor arka ledler..
    Araba iyi hoş ta fiyat biraz yüksek kaçıyor.
  • Artılar: Konfor, malzeme ve işçilik kalitesi, yol tutuş, motor, donanım

Denilmiş ama malzeme ve işçilik kalitesinde sorunlar oldugu soylenıyordu...
  • Çift eksoz çok etkileyici duruyor: 1 litreden 100 HP üretme yarışında Mercedes de oldukça önde, 1.8 litreden 183 HP çok iyi ve motorun uzun ömürlü olaması için de ayarlanmış bir değer.

Bir de bunun Blue Efficiency donanımlısı var ama sanırım Türkiye'deki sürücülerin buna ya ihtiyaçları yok, ya da ithalatçılar Mercedes'ten sonrasını düşünemiyor.

• Rica ederim böyle konular açmayın , resimler ve yorumlarda yayınlamayın!!! Bu konuları gördükçe gidip arabamın tepesine benzini döküp yakmak geçiyor içimden :) Dikkatimi çeken bir şey sormak istiyorum ( konuyla çok alakalı değil ) araç satışı ilanlarında özellikle 2009-2010 modellerinde sigara sistemi diye bir sistemden özellikle bahsediyorlar, nedir ne değildir bir malumatınız var mı acaba ? Saygılarımla...
  • Sigara sistemi = çakmak ve küllük. O kadar. Artık bunlar her markada standart/seri değil. İstemek gerekiyor. Türkiye'de sigara içme oranı acaip çok yüksek olduğundan Türkiye'ye gönderilen/getirilen/üretilen araçlarda bu donanım zaten standart.

quote:

Orijinalden alıntı: synax1234

Rica ederim böyle konular açmayın , resimler ve yorumlarda yayınlamayın!!! Bu konuları gördükçe gidip arabamın tepesine benzini döküp yakmak geçiyor içimden :) Dikkatimi çeken bir şey sormak istiyorum ( konuyla çok alakalı değil ) araç satışı ilanlarında özellikle 2009-2010 modellerinde sigara sistemi diye bir sistemden özellikle bahsediyorlar, nedir ne değildir bir malumatınız var mı acaba ? Saygılarımla...
  • alıncak en ideal benzinli motor
  •  Test: Mercedes-Benz E 200 CGI...RESİMLİ!

Aracın ön tasarımında esintiler var. Özellikle farları Lexusun basit bir kopyası olmuş. Mercedes için yapılmaması gerejen bir hata.

• Bu mercedes çok çirkin özellikle arka çapraz ve önden abartı köşeli görünüyor.
  • gsl araba gercekten..arka stoplarıda canlı gorunce gsl buluyorsunuz..

beyaz yada siyah olmalı..

ayrıca aynı hacimde e250 cgi var 204hp ureten o varken pek mantıklı bir arac oldugunu dusunmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLY.oNE -- 1 Şubat 2010; 17:45:02 >

• E-sersinin en cok talep görecek motor seçeneği bence

dizel motor seçeneğiyle alımda arasında 10.000 euro fark var donanıma göre

ve dizelin vergi basamağı yüksek

tüketimide ort. 7 lt. civarıdır bu mercedesin.

güzel otomobil birde AMG paket olacak sedefli siyah içide bej ahşap direksiyon vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taner Göde

Sigara sistemi = çakmak ve küllük. O kadar. Artık bunlar her markada standart/seri değil. İstemek gerekiyor. Türkiye'de sigara içme oranı acaip çok yüksek olduğundan Türkiye'ye gönderilen/getirilen/üretilen araçlarda bu donanım zaten standart.

quote:

Orijinalden alıntı: synax1234

Rica ederim böyle konular açmayın , resimler ve yorumlarda yayınlamayın!!! Bu konuları gördükçe gidip arabamın tepesine benzini döküp yakmak geçiyor içimden :) Dikkatimi çeken bir şey sormak istiyorum ( konuyla çok alakalı değil ) araç satışı ilanlarında özellikle 2009-2010 modellerinde sigara sistemi diye bir sistemden özellikle bahsediyorlar, nedir ne değildir bir malumatınız var mı acaba ? Saygılarımla...

Taner Bey açıklama için teşekkürler.Sanırım ben biraz daha fantezi bir şey düşünmüştüm acaba dumanı filtre eden bir sistem mi var demiştim :) Hani arabayı alacaktım da sırf bunun için burun kıvırmışım gibi yapayım bari :) Gönlümün tek yıldızı , bakıp resimlerine avunuyoruz.Saygılarımla...

• Benim çok beğendiğim bir araç.Bu sınıfta nedense mercedes in ağırlığı ve havası ayrı.Ancak fiyatlarının çok yukarıda olduğunu düşünüyorum.Bunun sebebi rakibi 5 serisinin hala eski yüzü ile satışta olması.Yeni 5 serisi iyidir kötüdür ayrı konu,gelip rekabet yaratsada E serisinin fiyatları beklenen seviyeye gelse...
  • beğendim
    beğeniyorum
    beğeneceğim

beğenirim

(merso diyen de var)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.