Şimdi Ara

mercedes e250 cgi ve cdi hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın cgi ve cdi motor tipleri arasında kararsız kaldık.Yıllık maksimum 13-15 bin km yol yaparız arabayla.Daha fazla olucağını zannetmiyorum.Genelde şehir içi kullanılacak araç.Sizce hangisini tercih etmeliyiz? cgi bizi yakıt yönünden çok üzermi? ayrıca cgi ve cdi arasında yaklaşık olarak 1500 lira mtv farkı var.cgi 'nin vergisi daha ucuz.sizce benzinli aracı tercih etmelimiyiz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes-Benz E250 CGI ve CDI: Bilmen Gerekenler

Mercedes-Benz CGI Motor Nedir?

CGI (Charged Gasoline Injection), Mercedes-Benz tarafından geliştirilen doğrudan yakıt enjeksiyonlu bir benzinli motor teknolojisidir. Bu teknoloji, yakıtın doğrudan silindirlere püskürtülmesini sağlayarak yakıt verimliliğini ve performansı artırır.

Mercedes-Benz E250 CGI ve CDI Arasındaki Fark

Mercedes-Benz E250 CGI, CGI benzinli motorla donatılmışken, E250 CDI dizel motorla donatılmıştır. Benzinli motorlar genellikle daha yüksek performans ve daha düşük yakıt verimliliği sunarken, dizel motorlar daha iyi yakıt verimliliği ve daha yüksek tork sunar.

CGI Motorun Avantajları

• Geliştirilmiş yakıt verimliliği
    • Artırılmış performans
    • Daha düşük emisyonlar
    • Daha iyi gaz kelebeği tepkisi

E250 CGI Hakkında Ek Bilgiler

• 2.0 litrelik turboşarjlı dört silindirli bir motora sahiptir.
    • 211 beygir gücü ve 350 Nm tork üretir.
    • 0'dan 100 km/s hıza 6,9 saniyede ulaşabilir.
    • Yaklaşık 6,8 litre/100 km yakıt tüketir.

Sonuç

İhtiyaçlarına bağlı olarak, Mercedes-Benz E250 CGI veya E250 CDI arasından seçim yapabilirsin. CGI motoru daha yüksek performans ve yakıt verimliliği sunarken, CDI motoru daha iyi yakıt verimliliği ve tork sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bütçe nedir ?
    Kaç model alacaksınız ?
  • 15000 km de dizel kurtarmaz, üstelik kisa yollarda ve sehir ici dizel sorunludur, dpf tikanir motor gec isinir, yag cogaltir vsvs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

Bütçe nedir ?
    Kaç model alacaksınız ?

bugün galeride beğendiği cgi araç 167bin lira.165 e anlaşır heralde.bütçemizde 165bin diyelim o civarda.2012 model.eğer cdi alınırsa 2011 alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarakidis

15000 km de dizel kurtarmaz, üstelik kisa yollarda ve sehir ici dizel sorunludur, dpf tikanir motor gec isinir, yag cogaltir vsvs.

ayrıca sanırım aradaki 1400-1500 liralık mtv farkınıda düşündüğümüzde cgi daha mantıklı gibi geliyor.birde dizel alındığı takdirde 2011 alınacak ve ileride satılırken bu da bize bir değer kaybı yaşatır.2012 benzinli motorun o açıdanda daha avantajlı gibi.
  • 165 bin TL; amg + premium olsa bile bana göre 2012 modele fazla !

Ayrıca o bütçe ve yılda 15bin km için dizel alıp o kadar Mtv vermeye değmez, benzinli iyidir !

Ki; piyasada 2013 makyajlı kasa 170k fiyata varken ben makyajlı 2.0 turbo 211bg motoru seçerdim.
    Hem yeni model, yeni motor, daha verimli motor !

ben 2012 model için 150den fazla vermezdim.
    Üstü için makyajlı kasa bakardım.
    Benzinli.
  • 2011 model filan demişsiniz ama;
    2010, 2011 modellerde (bumerang ledli) enjektör sıkıntısı vardı ve garantiden değiştirildi.
    İthal veya bakımsız araçlarda değişme olmadı veya kan tutmadı.

O yüzden bumerang ledli, 5 ileri vitesli 250cdi'lara daha ayrıntılı yaklaşın !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle cgi 3ngerek ne dediyse katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

165 bin TL; amg + premium olsa bile bana göre 2012 modele fazla !

Ayrıca o bütçe ve yılda 15bin km için dizel alıp o kadar Mtv vermeye değmez, benzinli iyidir !

Ki; piyasada 2013 makyajlı kasa 170k fiyata varken ben makyajlı 2.0 turbo 211bg motoru seçerdim.
    Hem yeni model, yeni motor, daha verimli motor !

ben 2012 model için 150den fazla vermezdim.
    Üstü için makyajlı kasa bakardım.
    Benzinli.

yardımınız için çok teşekkür ederim.cgi motor seçeneğinin avantajlarını peder beyle paylaşıcam yarın.fakat 170bin liraya 2013 model makyajlı kasa veya normal cgi araç malesef yok.en azından biz araçları sahibinden'de takip ediyoruz ,orada 170bin liraya 2013 marka hiç e250 cgi yok.165bin e beğendiği araçta anahtarsız çalıştırma ve bunun dışında 2 özellik daha söyledi ekstra donanım var.mercedes'in resmi sitesinden baktığımdada ekstra donanım olarak gözüküyor bunlar.yani 165bin e almayı düşündüğümüz araçta ekstra donanımlarda mevcut.

• Madem şehir içi kullanılacak E180 alın vergi az yakıt hemen hemen aynı,performans olarak üzmez.Hem 3 5 binde araca binersiniz belki sıfır 2013 alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vince_Tr

Madem şehir içi kullanılacak E180 alın vergi az yakıt hemen hemen aynı,performans olarak üzmez.Hem 3 5 binde araca binersiniz belki sıfır 2013 alabilirsiniz

önerin için teşekkür ederim bunuda düşünelim biz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togiksk -- 9 Nisan 2014; 1:20:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: togiksk

quote:

Madem şehir içi kullanılacak E180 alın vergi az yakıt hemen hemen aynı,performans olarak üzmez.Hem 3 5 binde araca binersiniz belki sıfır 2013 alabilirsiniz

e180 'i peder bey hiç sevmiyor , keza bende aynı şekil.son zamanlarda çünkü aşırı bir şekilde herkesin altında olmaya başladı.1 hafta önce okuldan bir arkadaşım aldı ayrıca e180 2013 model sıfır.110 bin liraya aldılar.görüntü itibari ve iç tasarımı olarak standart bir araba e250 ile kıyaslanamaz bence.yinede değerli önerin için teşekkür ederim.

Bi yanlışlık var düzeltelim.
    Baştaki a,b,c,e,s,cla vs modeli temsil ediyor, 180,200,250 motoru.
    E180 alacağınız aracın aynısı. Tek farkı motoru. Tasarımı da makyajlı kasayla aynı. Keza içi de aynı. Tek farkı 1.6 olması. Ayrıca sıfır 110 bine aldıysa CLA'dır tahminimce dostum. Evet CLA'nın e serisi yanında lafı edilmez, ancak e180i listenize koyun. Amaç performans değilse e180 almanız daha iyi olur. Ama yakıtı içecektir bunu da hesaba katın. Tabi mtv sayesinde eşitlenir yakıtı, ama performanstan mahrum kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 9 Nisan 2014; 1:17:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

quote:

quote:

e180 'i peder bey hiç sevmiyor , keza bende aynı şekil.son zamanlarda çünkü aşırı bir şekilde herkesin altında olmaya başladı.1 hafta önce okuldan bir arkadaşım aldı ayrıca e180 2013 model sıfır.110 bin liraya aldılar.görüntü itibari ve iç tasarımı olarak standart bir araba e250 ile kıyaslanamaz bence.yinede değerli önerin için teşekkür ederim.

Bi yanlışlık var düzeltelim.
    Baştaki a,b,c,e,s,cla vs modeli temsil ediyor, 180,200,250 motoru.
    E180 alacağınız aracın aynısı. Tek farkı motoru. Tasarımı da makyajlı kasayla aynı. Keza içi de aynı. Tek farkı 1.6 olması. Ayrıca sıfır 110 bine aldıysa CLA'dır tahminimce dostum. Evet CLA'nın e serisi yanında lafı edilmez, ancak e180i listenize koyun. Amaç performans değilse e180 almanız daha iyi olur. Ama yakıtı içecektir bunu da hesaba katın. Tabi mtv sayesinde eşitlenir yakıtı, ama performanstan mahrum kalırsınız.

özür dilerim c180 ile e180 karıştı kelime hatası

• togiksk T kullanıcısına yanıt
    Hocam saat geç bende de bir göz kayması oluyor . Ayrıca e180 almanız gerçekten iyi olabilir. Babanız performans beklentisinde değilse alın, daha yüksek modelli olur makyajlı kasa olur. Sıkıntı ihtimali daha az olur. Performans hariç kaybınız hiç olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeftBehind -- 9 Nisan 2014; 1:22:27 >
  • quote:

Hocam saat geç bende de bir göz kayması oluyor . Ayrıca e180 almanız gerçekten iyi olabilir. Babanız performans beklentisinde değilse alın, daha yüksek modelli olur makyajlı kasa olur. Sıkıntı ihtimali daha az olur. Performans hariç kaybınız hiç olmaz.

bir yandan yarınki almanca vizesine çalışıp,bir yandan foruma yazmak epey kafa karıştırıcı olabiliyor :) şimdi inceledim e180 aracını bu aracın dış ön konsolunu ben beğendiremedim babama.daha önce bunu konuştuk.o yeni nesil kaportaya gömülü mercedes amblemli araçlara bir türlü ısınamadı nedensizce beğenmiyor bu en son kasaları :D bana kalsa gayet şık bir araç alınabilir fakat onun tercih edeceğini zannetmem.inceledim hemen hemen fiyatlarıda aynı iki aracın.daha yüksek performansı tercih etmek daha mantıklı gibi.

• quote:

quote:

bir yandan yarınki almanca vizesine çalışıp,bir yandan foruma yazmak epey kafa karıştırıcı olabiliyor :) şimdi inceledim e180 aracını bu aracın dış ön konsolunu ben beğendiremedim babama.daha önce bunu konuştuk.o yeni nesil kaportaya gömülü mercedes amblemli araçlara bir türlü ısınamadı nedensizce beğenmiyor bu en son kasaları :D bana kalsa gayet şık bir araç alınabilir fakat onun tercih edeceğini zannetmem.inceledim hemen hemen fiyatlarıda aynı iki aracın.daha yüksek performansı tercih etmek daha mantıklı gibi.

Madem babanız Avantgarde tasarımı beğenmiyor, o zaman makyajlı kasa Elegance bakın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2013-e-250-cgi-sifir-ayarinda-138926104/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-has-otomotiv-den-2013-model-mercedes-e-250-cgi-fl-elite-156538281/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-otomarsan-cikisli-panoramik-isitma-bej-deri-ful-orginal-160195407/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

kesinlikle CGI alın.

şu ilanlardaki araca bi bakın derim: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-e250-cgi-elite-f-1-panoramik-isitma-10-000-km-bayi-cikisli-160212338/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-bayii-cikis-li-sadece-19-000-kmde-e-250-cgi-beyaz-avantgard-159624805/detay

ilk verdiğiniz aracın bulunduğu galeriyi dün ziyaret etmiş babam vehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-e250-cgi-premium-ekstra-dolu-bayi-cikisli-35-667-km-hatasiz-159038475/detay bu linkteki aracı beğenmiş.özel sipariş bir araçmış ve ekstra 3 donanıma sahipmiş.girip incelemiş ve çok beğenmiş.premium paket bu sizin söylediğiniz elite paketin bir üstü oluyor.ikiside bence gayet iyi araçlar ve seçilebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.