Şimdi Ara

Mercedes-Benz W220 S-Class hakkında mükemmel bir inceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımızın gerceklestirdigi çok kaliteli bir inceleme videosu. İlgilenen herkesin dikkatle izlemesini tavsiye ederim. Daha sonra alt mesajlarda kritigini yapariz.

İyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ocak 2020; 0:15:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mercedes-Benz W220 S-Class: Lüks ve Teknolojinin Buluştuğu Nokta

Mercedes-Benz W220 S-Class, lüks sedan segmentinin simgesidir. 1998'den 2005'e kadar üretilen araç, sınıfının standartlarını yeniden tanımlamıştır.

Kusursuz Tasarım ve Lüks Kabin

Mercedes S Class, zarif ve zamansız tasarımıyla dikkat çeker. Uzun aks mesafesi ve geniş iç mekanı, yolculara rakipsiz bir konfor ve ferahlık sunar. Kabin, yüksek kaliteli malzemeler ve en son teknoloji ile donatılmıştır.

Gelişmiş Teknoloji ve Güvenlik Özellikleri

Mercedes-Benz W220 S-Class, o zamanın en gelişmiş teknolojilerine sahipti. AIRMATIC süspansiyon sistemi, konforlu bir sürüş deneyimi sağlarken, DISTRONIC otomatik hız sabitleyici sistemi yolculuğu daha güvenli ve kolay hale getirir.

Güçlü Motor Seçenekleri

S-Class, çok çeşitli güçlü motor seçenekleriyle sunuluyordu. Benzinli motorlar 228 beygir gücünden 500 beygir gücüne kadar değişiyor, dizel motorlar ise yakıt verimliliğini artırmak için tasarlanmıştı.

Lüks Sürüş Deneyimi

Mercedes-Benz W220 S-Class, sürüş keyfini sonuna kadar yaşamak isteyenler için ideal bir seçimdir. Güçlü motorları, gelişmiş teknolojisi ve lüks kabini benzersiz bir sürüş deneyimi sunar.

Sonuç

Mercedes-Benz W220 S-Class, lüks sedan segmentinin öncülerinden biridir. Kusursuz tasarımı, gelişmiş teknolojisi ve güçlü performansıyla kullanıcılarına unutulmaz bir sürüş deneyimi sunmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam, sonuna kadar zevkle izledim. çok güzel bir video gerçekten. araç için ise diyecek birşey bulamıyorum, resmen ağzımın suları aktı.
    baba 2000 model s class'a hiç binmemiş araç 40 bin kmde!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

hocam, sonuna kadar zevkle izledim. çok güzel bir video gerçekten. araç için ise diyecek birşey bulamıyorum, resmen ağzımın suları aktı.
    baba 2000 model s class'a hiç binmemiş araç 40 bin kmde!
    Aynen:)) Mesela bu aracın en önemli özelliklerinden birisi, Mercedes-Benz O 403 otobüslerinden tiss tiss sesleriyle tanidiginiz stabilizatör sisteminin, binek araca uyarlanmis hali olan hava kompressörlü körüklü Active Body Control isimli mekanizmasıdır. Araç viraja girdiginde, merkezkac kuvveti sebebiyle aracın yattığı taraftaki süspansiyonların koruklerine, açı sensörlü kompressorler hava pompalayarak aracın yana yatmamasini ve viraja ok gibi girip cikmasini sağlar. Günümüzde bile birçok araçta bulunmayan bir sistemdir. Zamaninda uzunyol yolcu otobüslerinin manevralarda devrilmemesi için geliştirilmiştir.

Bunun dışında aracın bir mühendislik harikası olan on duzen sistemi sayesinde, herhangi bir B segment aracın ucu ucuna dönebildigi yerlerden 5.5 metrelik boyu ile tek seferde donebilen bir araçtır. Tam tur direksiyon sonrası sanki kırılmışçasina yana yatan on tekerler bunun eseridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ocak 2020; 0:51:8 >

• seyrettiğim bir video sonrasında aklıma vergiler aracın yıl pas çürüme masrafları gelince vazgeçtiğim bir model

bu zamana kadar w 124,w 210,w 211 ve w 204 kasa mercedesleri kullanan biri olarak bunları yazmaksa ayrı bir hezeyan..(

keşke böyle olmasaydı diyeceğim tipten..(
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef özellikle facelift öncesi kasalarda nem orani yuksek deniz kenarı vilayetlerde korozyon sıkıntısi vardı. Makyajlı kasada bir nebze de olsa duzelttiler.

• Ben w221 den aldığım zevki w220 den alamamıştım 2 sinide uzun km kullandım gerçi w221 den aldığım zevki hiçbir mercedes veremedi. Belkide w220den kaynaklı bilemiyorum airmatiğinde sıkıntı vardı. Ama w220 için konuşacak olursam o yaşına rağmen hala iç dış kondisyonu çok iyi kalmıştı aracın ses yalıtımı konforu yola oturuşu hele uzun yolda asfalta mıktanıs gibi yapışıyordu ve baya geniş yaşam alanı vardı. S serileri ne olursa olsun çıktıları zaman kesinlikle cağının 10 15 sene ötesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ananas32 A kullanıcısına yanıt
    W221 sonuçta w220 ye göre yeni jenerasyon bir araç ustad. O kadar da fark olsun yani :)) belki de airmaticleri yenilense durum daha farklı olabilirdi tabii.

Ama bu araç gerçekten eskimiyor. Yillara meydan okuyor resmen.

16 yaşında 330.000km de bir w220 örneği.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dönemki araclardaki kalite algısı şuanki araçlarda yok.Gerçi S-7-A8 gibi seriler buna dahil olmayabilir fakat e segmentinde dahil durum böyle.Hal böyle olunca da bana hep 97-98 ile 2003-2004 model yılı arasındaki araçlar daha çekici geliyor.R129 ve E39 dan sonraki favorim de w220

• quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

O dönemki araclardaki kalite algısı şuanki araçlarda yok.Gerçi S-7-A8 gibi seriler buna dahil olmayabilir fakat e segmentinde dahil durum böyle.Hal böyle olunca da bana hep 97-98 ile 2003-2004 model yılı arasındaki araçlar daha çekici geliyor.R129 ve E39 dan sonraki favorim de w220
    Gerçekten haklisin.

Geçen komşum sıfır km son kasa e180 almış. En full paket. Evet içeride atmosfer ve albeni güzeldi lakin bozuk yollarda aracı hiç beğenmedim. Mıcır asfaltta ciddi derecede yol sesi geliyor ve ön konsoldan tıkırtılar geliyordu. Biraz gevşek bir arac olmuş sanki. Eski mercedeslerin sıkılığını göremedim.

• Çoğu kişi için en silik S kasa olsa da, W221’den daha ağırbaşlı ve güzel buluyorum bu kasayı ben.

• reis senin arabanın fotolarını at da görelim ya..
  • Konuyu haberelectro açtı diye geldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 10 Ocak 2020; 3:45:16 >

• W220 gerçekten o dönemin en kral arabalarından biriydi :) ama w222 de bence s tarihinde asla unutlmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

reis senin arabanın fotolarını at da görelim ya..
    Makine memlekette garajda. Gittiğimde cekerim.

• çok iyi arabalar gerçekten de. yani yıllar öncesi teknolojisi buna popoyu bir kez koyan, gidip sıfır km c-d segmenti araçlara dönüp bakmaz.

Aslında benim aklımda bir sonraki sıfır arabada S ya da 7 serisi almak var. Fakat bunların bakımı ve yedek parça maliyetleri çok can yakıyor, orası biraz korkutuyor.
  • bu kanalın bütün videoları efsane. hepsini izledim. kendisi yanlış hatırlamıyorsam inşaat mühendisiydi. ankara'da ikamet ediyordu. ne yazık ki video çekmeyi bıraktı. youtuber'lar arasında çıtayı oldukça yükseltmişti. yazık oldu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.