Şimdi Ara

Mercedes-Benz W220 S-Class hakkında mükemmel bir inceleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deserthawk

çok iyi arabalar gerçekten de. yani yıllar öncesi teknolojisi buna popoyu bir kez koyan, gidip sıfır km c-d segmenti araçlara dönüp bakmaz.

Aslında benim aklımda bir sonraki sıfır arabada S ya da 7 serisi almak var. Fakat bunların bakımı ve yedek parça maliyetleri çok can yakıyor, orası biraz korkutuyor.
    Oo patron selamlar nasılsın. Yıllar oldu görüşmeyeli :))

1 milyon TL ödeyip sıfırını alicaksan rutin bakım masraflarını da dusunmeyiver canim sende allasen mezara mi goturcen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 senede 40 bin km nedir yaw, adam mezara mı götürecek o arabayı ?

madem kullanmayacaksın niye aldın, madem aldın niye kullanmıyorsun ?

israf resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

20 senede 40 bin km nedir yaw, adam mezara mı götürecek o arabayı ?

madem kullanmayacaksın niye aldın, madem aldın niye kullanmıyorsun ?

israf resmen.
    Gündelik kullandığı araba değil. Sadece İstanbul Ankara arası kullanıyor işleri oldugu zaman.

• İbrahim Tatlısesin kurşunlandığı otomobil, bu videoyu sanki daha önce izledim gibi geldi bana. Division sende S500 var gibi.
  • Kral arablar ne yolların ne yılların eskıtebıldıgı arabalar degıldır büyük kazalarda bıle ıcınden saglam cıkabılecegınız bır arac Merso. Mersedes ve diğerleri boşuna dememıslerki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeliCingene

W220 gerçekten o dönemin en kral arabalarından biriydi :) ama w222 de bence s tarihinde asla unutlmaz.

Hangi motor bu araç?

• affınıza sığınarak mağara soğukmuydı demek istiyorum şaka bir yana bu videoyu hayatının bir döneminde s class a kafayı takan herkes bilir. siz biraz geç rastlamışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

affınıza sığınarak mağara soğukmuydı demek istiyorum şaka bir yana bu videoyu hayatının bir döneminde s class a kafayı takan herkes bilir. siz biraz geç rastlamışsınız.
    :)))

• Şu arabaya bak bmw ye araba de sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Şu arabaya bak bmw ye araba de sonra.
    Aynen oyle. Aynı yaştaki E38 7 lerin çoğu patates olmuş vaziyette... Hepsinin karoseri saldı iç mekanları ise kümes vaziyette... W220 ler ise hala dipdiri ve zindeler. Hele çok el değiştirmemiş, nezih kişiler tarafından bakımları aksatilmamis kullanılanlar şuan 0 km satılan bircok E segmenti aracı duman eder donunda sallar.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt
    yalnız e38 ler w140 lara karşı çıktı diye biliyorum w220 nin esas rakibi e65/66 dır ki w220 den fersahla ileridir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

yalnız e38 ler w140 lara karşı çıktı diye biliyorum w220 nin esas rakibi e65/66 dır ki w220 den fersahla ileridir bence.
    Motorlarının verimliliği dışında e65 te hiç oyle fersah fersah ileri bir araç degil bence. Tabi bu benim kendi görüşüm. Makyajlı W220 özellikle iç mekanda çok daha elegant ve kaliteli bir atmosfere sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Oo patron selamlar nasılsın. Yıllar oldu görüşmeyeli :))

1 milyon TL ödeyip sıfırını alicaksan rutin bakım masraflarını da dusunmeyiver canim sende allasen mezara mi goturcen.

Alıntıları Göster
    Selamlar:)
    Yanlis ifade ettim aslinda. Sifir D segment yerine boyle dusunuyorum demek istemistim

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Selamlar:)
    Yanlis ifade ettim aslinda. Sifir D segment yerine boyle dusunuyorum demek istemistim

Alıntıları Göster
    Allah seni ne etsin Yok be o kadar korkulcak bı masrafı yok. Kimden aldığın çok önemli sadece. Mümkünse ilk sahibinden ve şirket ya da holdingte makam aracı olarak kullanılmış denk getirmen lazim. Bu tarz kurumsal araçlar garantileri bittikten sonra bile sürekli yetkilide bakıma girmeye devam ediyorlar. Katakulli pek dönmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• W221'ler kaç yıl sonra ikinci elde makul, alınabilir hale gelebilirler acaba ?

15 sene de geçse W221'in tasarımı eskimez.

Aklımın bir kenarında hep duruyor W221.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

W221'ler kaç yıl sonra ikinci elde makul, alınabilir hale gelebilirler acaba ?

15 sene de geçse W221'in tasarımı eskimez.

Aklımın bir kenarında hep duruyor W221.
    Dostum butcen ne kadar bilmiyorum ama aslında şuan bile alınabilir seviyede. Sıfır km D segment parasına temiz bir w221 S350L alabilirsin. 6 silindirli çok verimli bir motoru var. Basmadiginda filan da öyle uçuk kaçık tüketimi yok. Tavsiye ederim yani.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.