Şimdi Ara

Ergenlik yaşı 9, cinsellik yaşı 14 sebep batı kültürü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gumtopu

quote:

Orijinalden alıntı: poorman

ben 13 yaşımda girdim seneye de milli oluruz artık gibi bir düşünem de yoktu

Oha 2002 li

geçmiş zamandan bahsediyordum

• biz tvde dekolteli kadın gördüğümüzde banyoya giderdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Kültürü koy bir kenara. Tecavüzleri, çocuk evliliklerini, toplumun ahlak yapısını, insanların kafa yapısını kıyasla.

Amerika, Fransa, İtalya gibi ülkelerde olsa sevgilimin giyim tarzına karışmayacak olan ben arada sadece arkadaşım olan kızlara bile dikkatli olmalarını söylüyorum. Çünkü kapalı kadınların görünen yerlerinden tahrik olan bir kültür var doğuda ve Türkiyede. Kendileri şeylerine sahip çıkamayınca kadınların kapanmasını isteyen bir zihniyet... Zina yapanın "kişinin kendi tercihi" olarak değil de "taşlanıp öldürülmeli" gibi yorumlayan bir zihniyet.

Forumda bile görebilirsiniz bunu. Kadınlar neden tayt giyer gibi konuya "Bizi azdırmak için." yada "Onlar da istiyor." yazanlardan tut tecavüze uğrayıp öldürülen bir insanın konusunda "hakettiğini" savunan bile vardı...

İster din ister kültür farklılıkları olsun adam olan her yerde aynıdır...

Valla mantıklı ama nicke bakınca garip oldum

• Bazen diyorum keşke eski zamanlarda doğsaydım insanlarin gerçekten insan olduğu zamanlarda sebebi ise insanların batılılaşmayı bi b*k zannetmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JessePinkman71 -- 15 Haziran 2015; 15:59:41 >
  • Kültürel yozlaşma ve kültürsüzleşme

• quote:

Orijinalden alıntı: greatphantom

quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

Kültürü koy bir kenara. Tecavüzleri, çocuk evliliklerini, toplumun ahlak yapısını, insanların kafa yapısını kıyasla.

Amerika, Fransa, İtalya gibi ülkelerde olsa sevgilimin giyim tarzına karışmayacak olan ben arada sadece arkadaşım olan kızlara bile dikkatli olmalarını söylüyorum. Çünkü kapalı kadınların görünen yerlerinden tahrik olan bir kültür var doğuda ve Türkiyede. Kendileri şeylerine sahip çıkamayınca kadınların kapanmasını isteyen bir zihniyet... Zina yapanın "kişinin kendi tercihi" olarak değil de "taşlanıp öldürülmeli" gibi yorumlayan bir zihniyet.

Forumda bile görebilirsiniz bunu. Kadınlar neden tayt giyer gibi konuya "Bizi azdırmak için." yada "Onlar da istiyor." yazanlardan tut tecavüze uğrayıp öldürülen bir insanın konusunda "hakettiğini" savunan bile vardı...

İster din ister kültür farklılıkları olsun adam olan her yerde aynıdır...

Valla mantıklı ama nicke bakınca garip oldum

Eski Kullanıcı Adı:
    SkiMonster

• Lan 19 yasindayim cinsellik yaşı 14 diyorsun ben kültürsüz müyüm benim suçum ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Ergenlik yaşı 9, cinsellik yaşı 14 sebep  batı kültürü

lise son sınıf öğrencileri bunlar amerikada. 3 sene önce chatrouletten eklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3t.# -- 15 Haziran 2015; 16:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

BİZ NE TÜRK'ÜZ NE MÜSLÜMANIZ BİZ BATILIYIZ VE BATILILAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ!!!!

biji hewal

Hewal ne dirsin lo?
  • Aynen hocam sen büyüyünce çocuk yap kız çocuğu örnek aldığın kültürdeki gibi 10 yaşında elin adamına peşkeş çekersin. O zaman namuslu bir toplum oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Aynen hocam sen büyüyünce çocuk yap kız çocuğu örnek aldığın kültürdeki gibi 10 yaşında elin adamına peşkeş çekersin. O zaman namuslu bir toplum oluruz

okuma özürlüsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAFIZ44

BİZ NE TÜRK'ÜZ NE MÜSLÜMANIZ BİZ BATILIYIZ VE BATILILAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ!!!!

Yoo biz Türk'üz

• Sebebi hormonlu ve doğal olmayan gıdalar. 80 nesline kadar doğal beslendik, eve sucuk sosis salam geldi mi bayram ederdik ki ayda bir ancak 90 sonrasında büyüme çağındaki çocuklar bunlardanbaşka bbirşey yemez oldular.

Hiç boşuna çırpınmayın erken ergenlikle alakası yok cinselliğin. Bizler de 8 9 yaşında şamdan gibi magazin eklerinden saçma sapan sabun dağıtan gazetelerden nasibimizi aldık ama ergenliğe de zamanında girdik. O yüzden kalkıp da işi dinsizliğe, çıplaklığa ve bozulmuş değerlere yormayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı puding48

ben sebebi batı kültürüne hatta kültürsüzlüğüne bağlıyorum. biz küçükken tv de dekolteli bi insan görünce ailemizden utanıp kanal değiştirirdik. şimdiyse 14 yaşında cinsel ihtiyaçlar doğuyor sizce neden? insanlar sürekli ben yaşamadım kızım yaşasın erkektir yapar anlayışına sahip. çocuklara oyuncak makyaj takımı almalar yaş ve cinsiyete dikkat edilmeden alınan oyuncaklar. erkek çocukların hala ve teyzelerinin çocukları kız gibi giydirmesi, bence bu gibi şeyler insanın kimliğini ve ruh sağlığını bozan şeyler.

edit: bazı üstün zekalı arkadaşlar islamda da 10 yaşında evlendirilenleri örnek göstermiş.akıl baliğ olmadan evlenmek haramdır. o 10 yaşında çocuğunu satan haysiyetsizler müslüman olmuyor aslında. çünkü allaha karşı geliyorlar bir din benimsemedikleri için atayız oluyorlar.

batı kültüründe bi mok varmış zannetmemiz ve kendi çocuklarınızın ilerde minik seks düşkünü olacağını bildiğiniz halde hatanızı kabul etmemek için arap kültürü daha mı iyi diyorsunuz. ben arap kültürünü benimseyelim demiyorum o da salaklık mantıklı olan şey TÜRK-İSLAM kültürüdür. birisi türklüğü birisi islamı birisi ikisinide reddetiyor ondan bi halt olmaz. kendi kültürümüz dediğimiz şey TÜRK-İSLAM kültürüdür ve yaşamın her alanında yaşatılmalıdır. avrupa-amerika ve arap feşisti arkadaşlara duyurulur

islam'da kız çocukları adet görmeye başladığı zaman evlendirilebilir

10 yaşında çocuğunu satan haysiyetsizler müslüman olmuyor aslında. çünkü allaha karşı geliyorlar bir din benimsemedikleri için atayız oluyorlar.

Şu yazdığın şey ile dinden çıktın zaten

Lütfen günümüzün sosyolojik algıları ve oluşum düşünceleri ile yüzyıllar önceki farklı bir kıta da olan sosyolojik durumu karşılaştırmayın

Asıl batılılık kız çocuğunun 25-30 yaşlarında evlendirilmesi zaten
    Bu 25-30 yaşlarında evlenen kızlar hangi kültürün etkisinde gelişti böyle sanıyorsun ben koca istemem , iş kadını olucam hayatım yaşayacam 30 umda anca evlenirim

a. “Kadınlarınızdan âdetten kesilenlerin iddetinde tereddüt ederseniz, onların iddet süreleri üç aydır. Henüz âdet görmeyenlerin de süreleri böyledir.”(Talak, 65/4) mealindeki ayette yer alan “Henüz âdet görmeyenlerin de süreleri böyledir.” ifadesi, âdet görmemiş kız çocuklarının da evlendirilebileceğini göstermektedir.

b. “İçinizden evli olmayanları evlendiriniz.”(Nur, 24/32) mealindeki ayette herhangi bir yaş sınırı konulmamıştır. Bu da erginlik çağından önce de evlenmenin mümkün olduğunu göstermektedir.

c. Hz. Aişe anlatıyor: “Ben altı -bir rivayette yedi- yaşında iken, Hz. Peygamber (a.s.m) benimle evlendi, dokuz yaşında da benimle birlikte oldu” Hadisi, Buharî, Müslim, Ahmed b. Hanbel rivayet etmiştir.(bk. Neylu’l-Evtar, 6/120).

d. İçinde Hz. Ali’nin de bulunduğu sahabeden bazı kimselerin küçük yaşta sayılan kız çocuklarını evlendirdikleri bilinmektedir.

e. Bazen küçük yaştaki kızı evlendirmek bir maslahata binaen olabilir. Baba, uygun talibi kaçırdığı takdirde, bir daha öyle bir kimseyi bulmayabilir endişesiyle kızını evlendirebilir. Maslahat ise, şer’î bir delildir.(bk. V. Zuhaylî, el-Fıkhu’l-İslamî, 7/179-180).

Şimdi git ve tövbe et kardeşim

• 1960 larda ki çocuk gelinler desem bişey diyemezsiniz heralde çakma müslümanlar
    O zamanda batı ahlaksızlık yayıyordu demi bizim toplum zaten sütten çıkmıs ak kasık
  • Ben gerçekten cinsellik yaşının düşmesini neden sorun ettiğinizi anlayamıyorum. Ergenlik ne demek? Artık cinsel faaliyetler başlayabilir demek. Vücudun sana zaten bir cinsel faaliyette bulun diye sürekli bağırıyor. Dünya üzerindeki her canlı üreme fonksiyonlarını kazandığı anda (ergenlik yani) cinsel faaliyetlere başlıyor ki olması gereken de budur.
  • Kardeş insanlara İslam ahlakı öğretilmeli bunun yanında toplum kadının yanında olmalı nerde bi pedofili, tecavüzcü, sapık görülse aileye danışılarak cezası anında kesilmeli.
    Cinsel kimliğin vs bütün şeylerin temeli çocukluktan itibaren atılır erkek erkek gibi kızlar da kızlar gibi yetiştirilmeli bunun yanında her iki cinsiyetten insanlar(yeni ergenliğe giren) cinsel konularda detaylı olarak bilinçlendirilmelidir yok amcalara pi..ni gösteri yok erkektir yapar gibi düşünceler toplumdan silinmelidir. İnternette okumuştum yeni ergenliğe giren genç bi kız regl oluyor herhalde ilk regli annesine soruyor anne ne yapmam gerekiyor diye annesi buna tokat patlatıyor böyle bağnaz olursak kızlar ilerde vajinismus da olur her haltı da olur. Cinsel eğitim filmlerden değil bilen kişilerden o yaşa göre doğru bir bilgiyle aktarılmalıdır. Kadınlar evde eşlerine karşı bakımlı olmalı evde kocasına dişiliğini göstermeli kan verir gibi durmamalı erkeklerde kendine bakmalı saçına sakalına dikkat etmelidir. Kadın kan verir gibi durmayacak erkeği heyecanlandıracak dışarda da iffetini koruyacak bu dengeyi sağlarsak cinsel açlıktan çıkarız.
    ------------------------------------
    her şeyi özgürce yapacağını düşünen kardeşlerim: Bunun sonu nefsin sonu yok insan hep daha fazlasını ister bunlar o anlık hazlardır ama insanı yavaş yavaş perişan eder. Bunlar toplum yapısını ve kiltirinü bozar.

• Uzaklatırılmıım bilimiyorum ama şu turabi piçini neden artılıyorsunuz pkk'lı puştun teki
  • dusundugumu yazmissin haklisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.