Şimdi Ara

erhan güleryüz (AYNA nın solisti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
31.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bu adamı dinleyen hiç yok mu , adamın çok iyi sesi var harika beste yapıyor ama bi türlü hakettiği ilgiyi görmediği kanaatindeyim ( kendisinde de suç var AYNA dayken gidiyo "tırtıl" die kasetteki en dandik şarkıya klip çekiyor yaa [wand] Halbuki "mutlu ol yeterki, adı konmuş ayrılığın,seyyah, istabul senmişsin gibi harika şarkıları varken. bunları bi dinleyin ssüperler )

adam solo kaset de çıkardı, genelde başkalarına başkalarına verdiği şarkılarını okudu (köyümün yağmurları,mevsimler,yansın geceler gibi) sesi manyak bu adamın yaa ama hiç kendisinden söz edilmiyor

• son albümündeki "cancazım" şarkısı hoşuma gitti..ilk defa dinledim bugüne kadar erhan güleryüz'ü..
    şarkıdaki solo da hoşuma gitti, gitarda çalıyorum :)
  • o zaman mutlu ol,seyyah,istanbul senmişsin şarkılarını da dinle Ayna Grubunun son kasedinden(Bostancı Durağı) bu şarkılarda da çok iyi müzikler var özellikle istanbul senmişsin in sonunda harika bir solo var bu kasetteki son şarkı adam manyak bitirmiş kasedi. Ayna kasedinde de çoğu şarkıyı kendi başına söylüyor , bütün söz ve müzikler zaten onun e soloları da kendi yapıyor kısacası çok kaliteli bi adam ( ah şu şarkılara adam gibi bi klip çekseydi, millete ayna grubunu bu şarkılarla tanıtsaydı aah ah )
  • Ben de çok severim Erhan Güleryüz'ü Aynanın ilk kasedinden itibaren ara ara dinlediğim nadir kişilerden biri, kendisine tarzını asla bozmaması medyatik olmaması ve bestelerinde biraz daha cimri davranıp kendi kasetlerinde yer vermesine dair bir öneri emaili attım, cevap geldi çok sevindirik olmuştum, gerçi o mu yazdı yoksa yardımcıları asistanları vs mi bilemem ama olsun [^]
  • peki yukarda yazdığım şarkılarını dinledin mi onlar çok güzeldir, yani dinlemediysen bi dene bence fikirlerin değişebilir , ilk kasedinde gerçekten de çok iyi şarkılar var (tozlandı hayalim,mahzen)
  • iyi ve güzel bir sesivar adamın şatavattan uzak ve efendi
  • Ayna'nın diğer vocalisti Cemil Özeren ise Destan grubu ile yeni bi albüm çıkardı anlaşılan Ayna dağıldı gibi gözüküyor ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alla alla, ben aynanın stüdyoya girdiğini bu yaz yeni bir albüm çıkarağını duymuştum
  • ben de dağılmadi diye duymuştum. sesleri çok uyumlu birbirlerine. inşallah beraber devam ederler
  • bilmiyorum daha once hatırlar mısınız?Erhan Güleryğz'ün kitabı cıkmıstı.Güzel bir kitaptı tavsiye ederim...
  • ismi neydi? şiir kitabı felan mıydı?
  • doğumgünü_stadium mutlaka dinleyin helal olsus dedim bu kadar güzel bi şarkı olurmu ya? (mutlaka stadium versiyonu olmalı!!)
  • İçinizde erhan güleryüzü benim kadar seven yoktur herhalde ben onun taa ayna grubunun ceylan albümü dahil bütün cd lerini almış biriyim + konserlerine gittim.Fakat böyle biri yinede hiç konuşulmuyor.sen unutma beni, karakolda ayna var, severek ayrılanlar, gittiğin yagmurla gel, daha bir cok bunun gibi şarkıları muhtesem ya?askerde nöbetteyken walkmenden az dinlemiodum yaa off offf [simage][/simage]
  • ve onun bir zamanlar yüzünü göstermeden çıkarttığı ve klip çektiği "meçhul şarkıcı" isimli şahıs olduğunu biliyorsunuz değil mi?
  • acaba o zaman da gözlüklü müydü???

gerçi "garibim" klibinde yüzünü göstermiyodu ,ben onun gözlüksüz halini bi tek ayna nın ilk kasedinin ilk versiyonunda görmüştüm onda da aslında tam belli olmuyordu

ayrıca hakan peker in "köylü güzeli" adlı şarkısının da söz müziği erhan güleryüz e aitmiş yeni öğrendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adelpha -- 30/6/2004 12:47:06 >
  • arkadaşlar erhan güleryüz;ayna adı altında yeni bi albüm çıkardı.ilk klibi biz akdenizliyiz adlı şarkıya çekildi.ayrıca(aydınlatmak amacıyla) erhan güleryüzün 3 adet solo albümü bulunuyor.ikisi kendi adıyla,teki meçhul şarkıcı adıyla.ilk kaseti yaklaşık bundan12sene evvel çıktı.adı güller açtı.fakat bu albüm piyasada yok,ama ben dinledim.aynada bu şarkıların çoğunu söyledi.çoğu şarkı aynanın ilk kasetinde var.ikinci albümü meçhul şarkıcı adıyla çıktı.garibim şarkısı çıkış şarkısıydı.albümün tarzı hafiften arebeske kaçıyor.bu albümüde piyasada bulamazsınız büyük ihtimalle.üçüncü albümü doğum günü.bunu zaten sevenleri bilir.inşallah sizleri aydınlatmışımdır.son olarak bi yanlışı düzelteyim.hakan pekerin köylü güzeli adlı şarkısında sadece sözlerinde imzası var erhan güleryüz'ün,oda hakan pekerle birlikte.kendinize iyi bakın.sorusu olan kekevim@mynet.com adresine mail atabilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: kekevi

arkadaşlar erhan güleryüz;ayna adı altında yeni bi albüm çıkardı.ilk klibi biz akdenizliyiz adlı şarkıya çekildi.ayrıca(aydınlatmak amacıyla) erhan güleryüzün 3 adet solo albümü bulunuyor.ikisi kendi adıyla,teki meçhul şarkıcı adıyla.ilk kaseti yaklaşık bundan12sene evvel çıktı.adı güller açtı.fakat bu albüm piyasada yok,ama ben dinledim.aynada bu şarkıların çoğunu söyledi.çoğu şarkı aynanın ilk kasetinde var.ikinci albümü meçhul şarkıcı adıyla çıktı.garibim şarkısı çıkış şarkısıydı.albümün tarzı hafiften arebeske kaçıyor.bu albümüde piyasada bulamazsınız büyük ihtimalle.üçüncü albümü doğum günü.bunu zaten sevenleri bilir.inşallah sizleri aydınlatmışımdır.son olarak bi yanlışı düzelteyim.hakan pekerin köylü güzeli adlı şarkısında sadece sözlerinde imzası var erhan güleryüz'ün,oda hakan pekerle birlikte.kendinize iyi bakın.sorusu olan kekevim@mynet.com adresine mail atabilirler.

öyle mi? ben yanlış öğrenmişim pardon..
    yeni albüm çıkmış demek , dinleyen oldumu?
    keloğlan Destan grubuna katılmıştı ayna da bi tek Erhan Güleryüz mü solist şimdi?

• TÜRKİYE'NİN EN İYİ SANATÇISI........GİTARİSTİ........VOKALİSTİ..........ÇİZERİ..........ŞAİRİ........

• ses güzel, detone olmuyor
  • ya adam bikere yaptığı besteler ve yazdığı sözler ile insanı mest ediyor şarkıları ise mükemmel herkes dinlemeli
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.