Aman televolelere çıkmasında ne kadar başarılı olursa olsun. İşi magazine dökerse,sanatçı kimliğinden uzaklaşır
Haziran yada Temmuz ry yapımdan bir bilgidir çünkü kayıt makinesi bozulmuş
acaba eski şarkılarından biri olan fesleğen'in mp3 nü nerden bulabilirim bilen varmı aranızda? aramadıım yer kalmadı.. allah rızası için bi feslegen..
şarkıları güzeldir severim aynayı
quote:
Orjinalden alıntı: pamukprenses
şarkıları güzeldir severim aynayı
budur
başka...
Ben de severim hem Ayna'yı hem Erhan'ı.. Eee adamın 10 parmağında 10 marifet! Ortaya bu kadar iyi işler koydu ve senelerden beri çizgisini hiç bozmadı. Günlük hayatta da hep mütevazi. Daha ne diyeyim işte süper bi insan. Ama gözlük bi insanı bu kadar değiştirebilir yaa..
ewet ayna gurubunu ilk okula gittigim yaşlardan beri dinlerim orta okulda sınıfımda herkezi ayancı yapmıştım eskişehirde konser vermişti bütün sınıfı götürmüştüm cok severim erhan abi gibi güzel söyleyen biri yok bence mükemmel şarkıları var hele şarkılarındaki şiirleri işde bittgimiz yerler oraları yakında yeni albümü cıkıcak cok yakın bir zamanda cıkarmayı planlıyo sanırım albüm hazırmış yazın en güzel zamanında patlatcak bombayı neyse ben cok konuştum
ERHAN GÜLERYÜZ ve AYNA hakkında herşeyi şiirlerini ve kitaplarını sitemizde bula bilrisinizWWW.AYNABUGUSU.COM
ben aynayı çok severdim ama sağolsun fetoşun bi şiirini seslendirmiş.artık nefret ediyorum.tek dinlediğim sanatçıydı ama artık onu da dinlemiyorum.vatan herşeyden önce gelir
Bugün Erhan Güleryüz Sakarya Üniversitesinde konser verdi. Her zaman dinlediğim şarkıları bir konserinde daha dinlemek keyif verdi. Uzun süredir medyada göremiyordum. Kendi bilgisayarımda mp3 playerımda dinlediğim şarkıları en son 10 yıl önce canlı olarak dinlemiştim. Bugün yeniden dinlemek çok hoş oldu.
Ben de ayna yi çok seviyorum. Sizden bi ricam olucak herkes ayna nin şarkılarinin isimlerini paylassın herkes öğrenmiş olur. Ben de öğrenmiş olurum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme