Şimdi Ara

erhan güleryüz-ayna severler buraya!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
11.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erhan güleryüzü 1995 yılından beri dinliyorum ve çok başarılı buluyorum hele 1997 yılında ayna grubu ile çıkarmış oldukları albüm ile erhan güleryüze karşı ilgim baya bir büyüdü yaptığı besteler ve sözler mükemmel ötesi hiçbir sanatçının bestelerine benzemiyor bambaşka bişey bu.çıkarmış oldukları bütün albümleri aldım diğer sanatçı müsfetteleri gibi ünlü olma,şöhret olma peşinde değiller gözlüklerini takıyolar konser,klip,röportaj gibi faaliyetlere katılıyorlar ve istedikleri başarıya ulaşıyorlar.kısacası mükemmel bir grup.............teşekkürler

• ben severim ama bayağıdır dinlemiyom...
    Erhan güleryüzün de yeni albümü çıktı almak lazım...
  • bende severim bende bayadan beri dinlerim ve hala eski şarkılarını bımaksızın dinliyorum
  • bu arada 8 mayısta ayna'nın yepyeni albümü müzik marketlerde....
  • quote:

Orjinalden alıntı: emremuslu

erhan güleryüzü 1995 yılından beri dinliyorum ve çok başarılı buluyorum hele 1997 yılında ayna grubu ile çıkarmış oldukları albüm ile erhan güleryüze karşı ilgim baya bir büyüdü yaptığı besteler ve sözler mükemmel ötesi hiçbir sanatçının bestelerine benzemiyor bambaşka bişey bu.çıkarmış oldukları bütün albümleri aldım diğer sanatçı müsfetteleri gibi ünlü olma,şöhret olma peşinde değiller gözlüklerini takıyolar konser,klip,röportaj gibi faaliyetlere katılıyorlar ve istedikleri başarıya ulaşıyorlar.kısacası mükemmel bir grup.............teşekkürler

ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama keşke ayrılmasaydı ayna birlikte daha başkalardı.izmitteki her konserlerine gittim ilk çıktıklarında da aynı güzellerdi şimdi de öyle...onlar çok farkllılar bence.

• Erhan Güleryüz'ün ilk iki albümünü internette bulamıyorum yaa.Hani şu meçhul şarkıcı diye çıkmıştı ya.
    Az önce Kıraçla ilgili konuda da yazdım.Erhan Güleryüz gibisi yok.Onun gibisi 40 yılda bir gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 24 Nisan 2005, 13:47:29 >
  • www.anadolurock.com a bi bak indiremezsin ama istediğin kadar dinleyebilirsin sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski şarkıları güzel
    en sevdiğim ölünce sevemessem seni
  • Ya Erhan Güleryüzün şiir kitabı çıkmıştı kitabın adı ne idi hatırlayan var mı?
  • erhan güleryüzün yeni şiir kitabının adı 'katıkhane durgunu'
  • yanlış yazdım pardon kayıkhane durgunu olacaktı...
  • bende severim de Cemil vardi grupta ,aslinda onun seside cok güzel,

saclari olmayan eleman.

sanirim o yok artik grupta,ya da bilgisi olan var mi?
  • en son ayrılmışlardı ve isim hakkı erhan güleryüzdeydi diye biliyorum
    o kel olan arkadaslan galiba yolları ayırrmışlardı
    bende aynayı severim özeliklede ilk sarkılarını
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tedoa

en son ayrılmışlardı ve isim hakkı erhan güleryüzdeydi diye biliyorum
    o kel olan arkadaslan galiba yolları ayırrmışlardı
    bende aynayı severim özeliklede ilk sarkılarını

özellikle çayımın şekeri albümü çok sağlam albümdü...
  • bahaya katılıyorum aynanın bütün albümleri süper ama çayımın şekeri albümü bir başka...
  • quote:

bahaya katılıyorum aynanın bütün albümleri süper ama çayımın şekeri albümü bir başka...

+1
  • ben erhan güleryüzün doğumgünü albümünü severim ondaki bütün şarkıları güsel
  • Ayna gurup olarak çok iyi Ama solo albümü o kadar başarılı değil...
  • ayna'nın bütün şarkıları güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gestapoagt

quote:

bahaya katılıyorum aynanın bütün albümleri süper ama çayımın şekeri albümü bir başka...

+1

ben bu albümü aldırmak için babamın başının etini yemiştim de zor almıştı ama sonra aldığına fazlasıyla değdi..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.