Şimdi Ara

Balık Burcu Erkeği olup Koç Burcu Eşi ya da Balık Burcu Kocası Olan Bayanlar Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neden mi sordum çünkü astrologlara göre koç burcu kadınıyla balık burcu erkegi en fazla iki gün geçirir diyorlar merak ettim çünkü koç burcu diktatör egoist mantıkçı balık burcu hayalperet merhametli romantik, mütevazi

http://www.uzmantv.com/koc-kadini-ve-balik-erkegi-mutlu-bir-evlilik-sahibi-olabilir-mi

Koç Kadını - Balık Erkeği
    Doğum günleri birbirinden çok uzak olmamasına rağmen, dünya görüşleri açısından aşılamayacak bir uçurumla ayrılırlar. Kadın, çok azimli ve gerçekçidir, erkek ise romantik ve hayalci, hiçbir şeye karşı sabit bir düşüncesi olmayan, hatta kolayca ikna edilebilecek biri gibi görünür. Sizi çıldırtabilecek bir durum. Oysa o, kendisi hakkında başka türlü düşünür; uyumlu, kendisini başkasının yerine koyabilen, en farklı görüşleri ve tartışmaları anlayabilen biri. Pratikte kolayca oynanabilecek bir oyun değil.
    Diğer yandan onu değerli kılan, anlayışlılığı, tarafsızlığı, yardımseverliği, tasa ve sıkıntılara gerçekçi yaklaşabilmesidir.
    Eğer onu gerçekten seviyorsanız, bir şekilde onun fantezi dünyasına girmek zorundasınız, ama dikkat edin de tümüyle içine girip kendinizi kaybetmeyin. Ayrıca, Koç kadını olarak onda, istek ve düşüncelerinize göre yönlendirebileceğiniz düşlerinizin erkeğini göremeyebilirsiniz. Bu ilişkiden daha çok kazanç sağlayabilmek için, onun dünyayı daha gerçekçi görmesine yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedük -- 6 Eylül 2013; 22:36:23 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Balık Erkeği Koç Kadını, Koç Kadını Balık Erkeği: Uyumlu Bir İkili

Astrolojide, Balık erkeği ve Koç kadını kombinasyonu, oldukça uyumlu bir eşleşme olarak kabul edilir. İşte bu eşsiz ikilinin bazı önemli kişilik özellikleri ve ilişkilerindeki dinamikler:

Balık Erkeği:

• Hassas ve duyguludur.
    • Hayal gücü zengin ve yaratıcıdır.
    • Fedakar ve özverilidir.

Koç Kadını:

• Tutkuludur ve cesurdur.
    • Bağımsızdır ve liderlik özelliklerine sahiptir.
    • Kendinden emindir ve hedeflerine ulaşmak için kararlıdır.

İlişkileri:

Koç Kadını Balık Erkeği: Koç kadınının cesur ve kararlı doğası, Balık erkeğinin hassas ve duygusal yönünü tamamlar. Koç kadını, Balık erkeğine güven ve destek sağlar, o da ona sevgi ve şefkat sunar.

Balık Erkeği Koç Kadını: Balık erkeğinin yaratıcı ve sevecen doğası, Koç kadınının tutkulu ve bağımsız yönünü tamamlar. Balık erkeği, Koç kadınına duygusal derinlik getirir, o da ona macera ve heyecan duygusu katar.

Bu ikili arasındaki ilişkinin temel direği güven, anlayış ve karşılıklı destektir. Birbirlerinin farklılıklarına saygı duyarlar ve birbirlerini olduğu gibi kabul ederler.

Sonuç olarak, Balık erkeği ve Koç kadını kombinasyonu, birbirlerini tamamlayan ve destekleyen uyumlu bir eşleşmedir. Duygusal derinlik, cesaret ve karşılıklı saygı, ilişkilerinin sağlam temelini oluşturur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • cevap yok mu
  • Balık burcu erkeği mi romantik, mütevazi, merhametli, uyumlu, kendisini başkasının yerine koyabilen, en farklı görüşleri ve tartışmaları anlayabilen biri
  • Burcu Esmersoy var ama
  • Offret kullanıcısına yanıt
    gerçekten merak etimm istisnalar kaide bozmaz ama benim bir arkadşımda osmanlı zamanında yaşayan bir nakşibenti şeyinin burçlar kitabı vardı yani burçlar islamda bile yeri vardır
  • Var var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatunkisii

Balık burcu erkeği mi romantik, mütevazi, merhametli, uyumlu, kendisini başkasının yerine koyabilen, en farklı görüşleri ve tartışmaları anlayabilen biri

evet, kendimden biliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astroloji bu güneş burçlarıyla sınırlandırılmıyor.Yani koç burcu dediğinde bu pek bir şey ifade etmiyor.

Tabi ben inanmıyorum orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i miss you bro -- 6 Eylül 2013; 22:52:22 >
  • var mı ? sen koç kadınımısn balık buruc erkeğimi
  • quote:

Balık burcu erkeği mi romantik, mütevazi, merhametli, uyumlu, kendisini başkasının yerine koyabilen, en farklı görüşleri ve tartışmaları anlayabilen biri

Sence terazi nasıl?
  • Markette çalışıyordum koç burcu bir kız vardı her şeye burnunu sokuyor,hangi taşı kaldırsam altından o çıkıyordu anlatamam, birgün sinirlendim s.kerim lan senin yapacağın işi dedim ve marketten ayrıldım.Balık burcu erkeğine tavsiye etmem.Sana çeşitli fantaziler sokar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Her balık burcu öyleyim der ama gerçekler öyle değil

• O dogum saatine gore degisiyor. Anlasipp anlasamaayacagin.

• quote:

Boğa nasıl?
  • Burçlara gore eş seçmek dogru mu ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

Sence terazi nasıl?

teraziler yanlış anlama ama bence en eyyamcı kişiliği olmayan adı üstünde terazi her zaman uyumlu dengeli olmak zorunda olan yeteneksiz eyhamcı insanlar hiç sevmen

• quote:

Orijinalden alıntı: bedük

quote:

quote:

Sence terazi nasıl?

teraziler yanlış anlama ama bence en eyyamcı kişiliği olmayan adı üstünde terazi her zaman uyumlu dengeli olmak zorunda olan yeteneksiz eyhamcı insanlar hiç sevmen

Kişiden kişiye değişir bu

• quote:

quote:

Sence terazi nasıl?

bilmem hiç terazi erkeğine rastlamadım

quote:

Orijinalden alıntı: MyOldFriend

quote:

Boğa nasıl?

Boğa arkadaşım var ama ilişki anlamında nasıl olurlar bilmiyorum

• quote:

Evet aynen oyleyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Her balık burcu öyleyim der ama gerçekler öyle değil

/>

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.