Şimdi Ara

Kanal Tedavisi için Özel mi Devlet mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
6.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, en son devlet hastanesinde muayene oldum ve 2 dişim için kanal tedavisi olmam gerektiğini söylediler. Tedavi azı dişlerimi yapılacak sizce azı dişlere kanal tedavisi yaptırma hususunda devleti mi seçeyim yoksa özeli mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kanal Tedavisi: Özel mi Devlet mi?

Kanal tedavisi, çürük veya hasar görmüş dişlerin kök kanal sistemini temizleme ve doldurma işlemidir. Kanal tedavisi hem özel kliniklerde hem de devlet hastanelerinde yapılabilir. Hangisini tercih edeceğiniz, durumunuza ve ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Devlette Kanal Tedavisi

Devlet hastanelerinde kanal tedavisi, özel kliniklere göre genellikle daha uygun fiyatlıdır. Ancak, bekleme süreleri daha uzun olabilir ve tedavi kalitesi değişebilir. Devlet hastanelerinde kanal tedavisi??????????????????????

• Devlette kanal tedavisi yapılıyor mu? Evet, devlet hastanelerinde kanal tedavisi yapılmaktadır.
    • Devlette kanal tedavisi ne kadar? Kanal tedavisinin maliyeti, dişin durumuna ve tedavi yöntemine bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle özel kliniklere göre daha düşüktür.
    • Devlet hastanesinde kanal tedavisi yaptiranlar, genellikle tedavi süresinin uzun olması ve randevu almanın zor olabileceği gibi dezavantajlarla karşılaşabilirler.

Özelde Kanal Tedavisi

Özel kliniklerde kanal tedavisi, genellikle devlet hastanelerine göre daha pahalıdır. Ancak, daha kısa bekleme süreleri ve daha yüksek kaliteli tedavi sunabilirler. Özel kliniklerde kanal tedavisi??????????????????????

• Özel hastane kanal tedavisi fiyatları, devlet hastanelerine göre daha yüksektir.
    • Özelde kanal tedavisi, devlet hastanelerine göre daha kısa bekleme sürelerine sahiptir.
    • Özel hastane kanal tedavisi, genellikle daha yüksek kaliteli malzemeler ve ekipman kullanır.

Hangisini Seçmelisin?

Kanal tedavisi yaptırırken özel mi yoksa devlet mi hastanesini seçeceğinize karar verirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Finansal durum: Devlet hastaneleri genellikle daha uygun fiyatlıdır.
    • Zaman: Özel klinikler genellikle daha kısa bekleme süreleri sunar.
    • Kalite: Özel klinikler genellikle daha yüksek kaliteli tedavi sunar.
    • Konum: Devlet hastaneleri genellikle daha geniş bir konum yelpazesine sahiptir.

Kanal tedavisi yaptırırken özel mi yoksa devlet mi hastanesini seçeceğiniz, sizin kişisel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Her iki seçenek de kaliteli tedavi sağlayabilir, ancak maliyet, bekleme süresi ve tedavi kalitesi açısından farklılıklar vardır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Abi kişisel bir deneyim de olabilir ama diş için devlete gitmeyin 5 yıl içinde bütün dişlerimi tekrar elden geçirtmek zorunda kalmışımdır herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence şans hocam devlet. Ben kanal tedavisi yaptırdım bir dişime. 6 sene olmuştur. Hiç sorun çıkarmadı. Yaparken de hiç ağrı yapmadan bitirdi işini doktor. Ben şahsen o kadar para veremem özele

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde kanal tedavisi ne kadar tutuyor hocam bilginiz var mı?

• bu disler ne sorunlu seyler ya. benim 3 kanal tedavi 1 cekilen yirmilik var, simdi de 8 tane dolgu olacak dis varmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meradz -- 17 Ekim 2022; 0:19:18 >
  • Ben devlette yaptırdım adamlar çok profesyonel ama hastayı pek takmıyor. İstese kralını yapar. 20 dakika bile sürmedi.

• ExMilitary kullanıcısına yanıt

Bin liraya yakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Randevu alma yönünden sıkıntılar yaşasam da ben tüm diş tedavilerimde devlet hastanelerini tercih ediyorum.Hasta yoğunluğundan dolayı daha pratikler ve hızlı işlem yapılıyor. Bildiğim kadarıyla yapılan kanal tedavisi/dolgu vs tedavilerinde 4 yıl işlem yapan hekimin sorumluluğunda olduğundan özensiz iş yapacaklarını sanmam...

• Benim devlette tanıdığım diş doktoru var ona gidiyorum hep ayrıca yaklaşan bir kanal tedavisi randevum var şimdiye kadar hiç sıkıntı çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt

Az önce daha önceleri de gittiğim özel bir diş polikliniği aradım 1200-1500 tl arası değişiyor dediler hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExMilitary -- 17 Ekim 2022; 18:53:24 >
  • meradz kullanıcısına yanıt

Genetik hocam ya kimi var hiç dişini fırçalamaz ama çürüğü var kimi var ben mesela düzenli fırçalamam rağmen çürüyor durmaksızın

• Devlette doktorunu denk getirirsen özelden daha iyi yaptırabiliyorsun. Tamamen gittiğin doktorun iyi olup olmaması ile alakalı. Ben tüm diş işlemlerimi devlette bir doktora yaptırıyorum. Diğerleri 1 hafta öncesine randevu verirken buna anca 2 hafta sonrasına alıyorum ama güzel yapıyor.

• devlet ben orada oldum

• Up

• devlette randevu alabilen varsa devlette olssun tqabii, dişçi ücretleri baya sağlam artmış bildiğim kadarıyla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.