Şimdi Ara

Erikli suyun içinden çıkan parçacıklar [SS'lı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 haftadır erikliden su almaya başladık, sabah kahvaltıdan sonra bi bardak su içiyim dedim. Suyu ilk önce resimlerdeki mavi bardağa koydum ve içinde o parçacıkları gördüm. Sonra bardaktan olabilir dedim, diğer saydam bardağı alıp bardağı iyice inceleyip bardağın temiz olduğuna kanaat getirdikten sonra içine su koydum ve yine aynı cisimleri yüzüşürken gördüm..
    İşte o ss'ler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtistBiKey -- 26 Mart 2011; 10:51:30 >

• em orayı
  • senın bardak pisti bence usta
  • Eriktir erik.
  • O gecen gun kamil koc otobusunde basima geldi kahvenin icinde yuzuyordu ayni bu maddeler. Onlar da erikli su kullaniyor biliyorsunuz ki. Sanirim erikli su uretim surecindeki aletlerden birinden bu. Bile bile piyasaya verdilerse vay hallerine.
  • eriktir onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

senın bardak pisti bence usta

Kitap, gazete vb.. okurken sadece resimlere bakıp yazıları okumayan genç detected..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArtistBiKey -- 26 Mart 2011; 10:58:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Damacananın ssleri isteriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArtistBiKey
    yine aynı cisimleri yüzüşürken gördüm..

tahrik oldunmu

<Bu mesaj ahlak polisi tarafından atıldı.>
  • Keşke suyu açmadan önce farkedebilseydiniz basına sızması karşılığında iyi para alırdınız.

Biz izmir/urlada pınar su bayisiyiz. Geçen yaz adamın biri açılmamış suyun içinde böcek olduğunu söyledi gittik ve inceledik, gerçekten böcek vardı suyun içinde.Adam pınar a dilekçe yazdı tazaminat alamaması karşılığında bu suyun fotoğraflarını basına sızdıracağım dedi. 3 gün içinde pınarın bölge müdürleri ve satış temsilcileri adamın evine gidip durdular. Ve basına sızmaması sonucunda herif 6.000 tl para aldı. Marka değerini korumak için böyle şeyleri açığa çıkarttırma istemez yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DerinSular

quote:

tahrik oldunmu

Sana ne

<Bu mesaj emniyet bakanlığı tarafından atılmıştır>
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyin Premium

Keşke suyu açmadan önce farkedebilseydiniz basına sızması karşılığında iyi para alırdınız.

Biz izmir/urlada pınar su bayisiyiz. Geçen yaz adamın biri açılmamış suyun içinde böcek olduğunu söyledi gittik ve inceledik, gerçekten böcek vardı suyun içinde.Adam pınar a dilekçe yazdı tazaminat alamaması karşılığında bu suyun fotoğraflarını basına sızdıracağım dedi. 3 gün içinde pınarın bölge müdürleri ve satış temsilcileri adamın evine gidip durdular. Ve basına sızmaması sonucunda herif 6.000 tl para aldı. Marka değerini korumak için böyle şeyleri açığa çıkarttırma istemez yani.

ah be artık açmadan incelerim damacanaları :S
    aradık hiç değilse bedava suyumuz oldu napalım hiç yoktan iyidir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

quote:

Orijinalden alıntı: DerinSular

quote:

tahrik oldunmu

Sana ne

<Bu mesaj emniyet bakanlığı tarafından atılmıştır>

Dur amcama telefon açayım, sen görecen olum, bekle şurada.

<Bu mesaj başbakanın yeğeni olan polis tarafından atıldı.>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highway to Hell -- 26 Mart 2011; 11:06:46 >

•  Erikli suyun içinden çıkan parçacıklar [SS'lı]

Epic Fail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim-kedim -- 26 Mart 2011; 11:10:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.