Şimdi Ara

Erişim engelini aşmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar. üniversiteden internete bağlanmaktayım ve bununla ilgili bir sorunum var.
    birkaç ay önceye kadar üniversitede bulunan bilgisayarım ile yoğun bir şekilde indirme yapıyordum. okuldaki bağlantımız 60 mbit ve bilgisayarımda teamviewer bulunmakta. okulun kapalı olduğu gece saatlerinde evden okuldaki bilgisayara bağlanarak indirmeyi başlatıyordum. fakat bir süre önce üniversite bazı sitelere (rapid, youtube, hotfile,..) erişimi kapattı. open dns gibi dns leri denedim olmadı. ultrasurf gibi programlarla bu sitelere girebiliyorum ama indirme yapamıyorum. torrent programlarıyla da indirme yapamıyorum. elimdeki rapid hesabının 1 ayı kaldı ve evdeki 1 mbit olan bağlantımı da alt kat ile paylaşmaktayım. yani evde indirme yapamıyorum. acaba üniversitenin bu engellemesini aşabilir miyim? eğer bir yolu varsa paylaşırsanız sevinirim.

• Aynı sorun bizim yurtta da var. 5mb internet hızını görebiliyoruz ama hiç bir işe yaramıyor. Video izleyebileceğin ve yükleme yapabileceğin her site engelli. Herhangi bir şekilde engeli aşmanın bir yolu varsa lütfen söyleyin.
  • Ortak kullanım alanlarında başkalarının hakkına tecavüz ederek bu şekilde interneti sömürmek istemeniz çok yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Ortak kullanım alanlarında başkalarının hakkına tecavüz ederek bu şekilde interneti sömürmek istemeniz çok yanlış.

bunu ben de düşündüm zaten. okulun açık olduğu, internetin kullanımda olduğu saatlerde yapmıyordum bunu. gece saat 2 ile sabah 8 saatleri arasında indirme yapıyordum. kullanamadıktan sonra internetin ne değeri olur ki ozaman. geceleyin okulda kalıp ta araştırma yapan biri yok zaten. ben burada başkasının hakkını gaspetmek için yardım istemiyorum. yorum yaparken biraz daha dikkatli olursan iyi olur.
    ben burada atışma değil de yardım bekliyorum.
  • Eğer ağdan bunu kapatmışlarsa asla giremezssin.Ünivversiteler artık akıllandı ve bu işten anlıyan adamlara yaptırtıyorlar bu işi..Ağdan kapatıyorlar ve ultrasurf vb. programlar hiçbir işe yaramıyor..
  • Merhaba,
    Eğer network üzerinden Full download ı kestilerse birşey yapamazsın.
    Ancak PC üzerinden birşey yaptılarsa;

Eğer sen ilgili PC'de adminsen
    1 - IE'yi aç,
    2 - tools - > internet options -> securit -- > custom level ı tıklla
    3 - gelen ekranda aşağıda downloads başlığı altında file download enable olmalı onu kontrol et

www.sec88.com
  • aslında okuldan indirmeye tam olarak bir engel gelmedi. yani en çok tanınan ve kullanılan upload sitelerinden değil de diğer sitelerden indirme yapılabiliyor. tabii rapid gibileri çok kullanıldığı için bu ve bunun gibi birkaçı engellenmiş sadece. yüklüce indirme yapıyor oluşum ve burada satın almış olduğum bir hesap oluşu nedeniyle, özellikle buraya gelen engeli aşmak istiyorum. ayrıca bu sitelere ultrasurf ile girilebiliyor. indirmeye başlayabiliyorum ama bir süre sonra yavaşlayıp duruyor ya da 1-2 mb indirdikten sonra indirme işlemi bitti olarak gösteriyor yani hatalı indiriyor. tabii küçük boyutlu dosyalarda değil boyutu büyük dosyalarda oluyor bu sorun.
    başlarda bu sitelere giremediğim için umudumu yitirmiştim ama böyle programlarla engeli aşabildiğimi görünce (en azından sitelere girebilmek için) soruna bir çare olabileceği aklıma geldi. tekrar indirmeye devam etmeyi umuyorum. ama umut işkenceyi uzatıyor sadece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.