Şimdi Ara

Erkan Zengin & Olcan Adın - Biri Gelmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hele hele yabancı statüsü 6+2 den aşağıda birşey olursa kesinlikle bu iki oyuncudan en az biri gelmeli. muslera, telles, melo, sneijder, bruma, hadi bi de yabancı forvet aldın. daha bunun stoperi var, öteki kanadı var. bu yabancı sınırı bizim başımıza bela olacak demedi demeyin. elimizdeki yabancıların bazıları sırf bu sınır yüzünden elimizde patlayacak. 6+2 de bile amrabat, hajrovic, ontivero kadroya giremez. ki bunda eboue yi gitmiş sayıyorum. demem odur yabancı sınırı belli olmadan bir sürü yabancı genç oyuncu alındı. hadi bundan sonra yapacak birşey yok. yapıldı bir hata. en iyi ihtimalle ilk 11 de maksimum 1 yabancı kanat oynatabilecez. bundan dolayı 1 tane yerli sağlam kanada ihtiyacımız var. para mara anlamam ben. sağlam yerli kanat bu ikisi var. biri mutlaka alınmalı. ilk tercihim olcan adın olur bana sorarsanız

• Keşke dostum keşke ama bence ne EskişehirSpor ne de TrabzonSpor bu oyuncuları vermeye yanaşırlar.Bu iki adam da takımlarının herşeyi ve banko 11 oynayan futbolcular.Bir ara Erkan Zengin`in fiyatının 10 Milyon Euro olarak belirlendiğini falan duymuştuk... Mesela aslında Jimmy Durmaz da sağlam hem Türk statüsünde de oynanabiliyor ve ligde durdurulması zor ouunculardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda dün Semih Kaya hariç adam yoktu (Türk)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.