hahahahahhhahh |
erkanabe denemeye yeltenme günlük (2. sayfa)
-
-
kibarmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
umut vermek eşittir kibarlık biz kötüyüz aynen
-
sizi üzen kimse razıyız hak ehli
şu an tekrar konuşuyoruz ağlayabilirsin
Erkanabe foruma yeni bır soluk getirdin sevdim seni,bu ilk hesabın mi varsa eski hesabin neydi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ilk hesabım reisim baş tacısın
-
olmasa konuşurduk diyen kız ağır sıkıntılıdır
o işler biraz karışık arkadaştık hamle yaptım bu oldu sonrası sessizlik 😕
"arkadaştık hamle yaptım"
-
dayi su fotografi cek surdan gozunu seveyim.bu eleman ve canbequit yuzunden hatunlarla duzgun iletisim kuramaz olduk anasini satayim.
hahahahahaah kaplan gayet haklı ama benimki cidden böyle değildi kanka ayağı çekmedim başkasını anlattığında dinlemedim tersledim falan %50 başarı bekliyordum böyle oldu yapacak bir şey yok umutlandırıp bıçakladı beni (gayet normal davranıp sadece 1-2 şakama gülmüştür)
-
canbequit çok boş yav ama kaplanı cidden haklı buluyorum bir kadınla bir erkek arkadaş olabilir ama mesafeli şekilde. Sadece kendileri buluşup, özel anılar biriktirip, sadece kendilerinin anlayacağı esprileri olup, her şeylerini birbirlerine anlatan, bir reels gördüğünde dur direkt şuna atayım (ben :D) diyen kişiler asla arkadaş olamaz aralarında bir çekim oluşur ve bu işin sonu %99 kakaya dönüşecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 15 Kasım 2023; 22:9:12 > -
güzel kardeşim benim
hahahahsahsahsa
-
BOŞŞŞ erkek sus fikir belirtme
-
kaç net geldi amigdala reis sorusu doğru mu
-
can palyaço zaten. diger konuda da istisnalar olsa da haklisin.
ÖNBLGFJIGJIDFGJIFD okurken yok odaklanma yok erteleme amigdala bölgesini incelediler BÜYÜK ÇIKTI DİYO DİREKT AKLIMA O VİDEO GELDİ ABİ BUNLAR HAYVAN DİYEREK ÇÖZDÜM JSDJJDADASKFPGÇ
-
erkek sus arabayı sür kavanoz kapağını aç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X