erkanabe denemeye yeltenme günlük
-
-
burası madem günlük günlük gibi kullanalım..
bizim bu enayi kurum denemeleri 9-10da yapacağına gidip öğleden sonra yapıyor öyle bir kamillik bunların ki 😂 bide tam saati 15 geçe yapıyorlar ki benzesin hahahhaah neyse oturduk denemede deneme olsa karşımıza eğitim vadisi koydular sınıfta 90 net üstünde ben hariç 3 kişi var biri hayatında herhangi bir dişiyle teması olmamış 65 kilo kardeşim benim 😂 diğer kız sürekli 100 üstü posta koyuyor kapalı allah yolunda bir kardeşimiz (allah-ders-allah-ders bu kızı nasıl yenelim a😂)diğeri de enerji menerji rituel sorunlu ama eğlenceli bir kız kardeşimiz neyse ben genellikle bu allahın belası yere gelirim sessiz ortama geçip çalışırım bide geometri-matematik soru çözümlerine katılıp salarım bugün denemeden sonra bu sorunlu sosyopat kamile kardeşim deneme kontrol edip birbirlerini tükürüklerle boğup toplaştıkları yeri benim sıra seçtiler yığıldılar ortaya 33-7 türkçe netime bunu nasıl yaptın diyen kamile kardeşlerimin etkisi olacak ki joke by level diyeceğimiz vitesi alçaltıp birkaç şaka yaptıktan sonra twitter muhabbeti geçti bunlar telefonu çıkardı hepsini ismi xxx yks era falan yazıyor bana twitterını ver diyorlar benim twitterı bunlara versem adım 9a çıkacağı için 😂 sınav için dondurdum oltası atıp geçtik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE8554585 -- 11 Kasım 2023; 20:53:0 >
-
allah-ders-allah-ders bu kızı nasıl yenelim gebertti ag...
-
üslup öldürdü AMKAHAHDHSADHADASHDSAH x hesabını ver ağabey
-
öyle siteler kullanmıyorum kardeşim yer işaretleri depomdan hallediyorum 😂
-
güldüm allah affetsin.
-
merhaba sevgili günlük bugün de *mının varlığını unutmuş kırşehirli kız gibi ders çalıştık 😁 rabbim utandırmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
+ saat kaç oldu ya?
- had bilme saati olmuş
bundan sonra had bilmeyene lgs 294.sünden özel had dersleri verilir.
çok mu gerekli kardeşim mesajlar?
telegramdan kaçak ders bulup şu şekil rollenen kardeşim benim.
-Reisim k*f link varmı ( 2.mezun 19 yaş
+Var kardeşim (17 yaş 11.sınıf
affet meni meni koruyamadım bizi ben
Bunlar kesinlikle insan değil bir dakika abi genetiğini çalıştım ben bu işin ben biliyorum bu konuda lütfen!
Genetik olarak bunlar insan değil bunlar hayvan. Hocam ben genetik çalışıyorum genetikte de bu kızların kalpleri yok yani kalpsiz, duygusuz bir zihne sahipler. Daha untermenschler
Bu nasıl deneme günlüğü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu adamdan olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
09:08 itibariyle hala uyuyan adamın şirazede ağır sıkıntı vardır günaydın ☀️☀️☀️
olm devam etsene tersleme yok bu mesajda
-
knk devam etsene terslememiş ki hahahahahahah
daha ne diyecek olm hahahahah
-
tekniği, taktiği bırak. ne oldu heyecan, enerji? SEZON MU BİTTİ! Santim santim yaşıyoruz. Beynimiz çatladı kalbim çıkacak. Böyle kazanmamamız lazım
allah-ders-allah-ders bu kızı nasıl yenelim gebertti ag... |
bu adamdan olur
|
-Reisim k*f link varmı ( 2.mezun 19 yaş +Var kardeşim (17 yaş 11.sınıf |
lavuk sıçmaya başladı. bundan sonrasını oturur keyifle seyrederiz |
bir haftadır milletle taşşak geçmekten bitap düştükten sonra yaşadığı düşüşe bi anon sünni kükremesi patlatmadan duramayız |
knk devam etsene terslememiş ki hahahahahahah daha ne diyecek olm hahahahah |
çok mu gerekli kardeşim mesajlar? |
Bu nasıl deneme günlüğü
|
tekniği, taktiği bırak. ne oldu heyecan, enerji? SEZON MU BİTTİ! Santim santim yaşıyoruz. Beynimiz çatladı kalbim çıkacak. Böyle kazanmamamız lazım |
Benzer içerikler
- sabahlamak için ne yapmalıyız
- apotemi problemler zor mu
- mide için tahin kullananlar
- aynı şehirde kyk yurt çıkar mı
- 345 tyt matematik çözümleri (pdf)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X