Evet arkadaşlar aslında bu soruya en iyi yanıtı kızlar verir ama benim fikrimce üniverste ortamında erkekleri yakışıklı yapan şey bence fit bi vücut yüz yapısına uygun burun ve kirli sakal bide parfüm. sizin fikirlerinizi neler
Düşüncesi, fikirleri ve kısacası kafasının içindeki organ
quote:
Orijinalden alıntı: desertrose25
Bu mesaj silindi.
ses ve bakışlar olabilir
Yar
dım severliği
Giyim ve saçlar Bu ikisi kızları etkiler Parfüm,espri,bilgi..vb gibi ayrıntılar da etkiler
Bir üyenin belirttiği gibi kafasının içindeki organ, bunu ne kadar iyi kullanırsan o kadar ilgi görürsün. Bir kızın sürekli size "mantıklı" demesi iyiye işaret olur. Ek olarak giyim ve kesinlikle vücut
Sac sakal Giyim Vücut Akil zeka
quote:
Orijinalden alıntı: Circassian81
Sac sakal Giyim Vücut Akil zeka
Para
Ilık konusu.
quote:
Orijinalden alıntı: Carpe Vita
Ilık konusu.
kıvrak zeka
Yakisikliligi bilmem de karizmatiklik. Oturuş kalkis, konusma tarzına bakar
Zodiac KillerZ
kullanıcısına yanıt
Tip en basta bir kere. Ortalama tipin olucak sonr uzerine koyarsın tipsizsen isterseb einstein ol 0.
Yakışıklılık doğuştan gelir o yüzden genler diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Derp
Para
Cevap verilmiştir. Konu kilit, üye ban, forum ateşe verilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: AppleFans
quote:
Orijinalden alıntı: Derp
Para
Cevap verilmiştir. Konu kilit, üye ban, forum ateşe verilebilir.
Alıntıları Göster
Kendimden örnek veriyim
Bir kere her kızı dış görünüş olarak sevdiği tip farklıdır. Esmer sakallı erkek seven kız arkadaşımda var sarışın renkli gözlü sevende. Ben sarışın ve renkli gözlüyüm. Kız arkadaşımda sarışın ve renkli gözlü seviyor. Sadece bu yeterli mi hayır.
Karakterinizin düzgün olması lazım, zeki olmanız lazım. Karizmatik veya cana yakın olmanız lazım. Kız arkadaşınız sizi biriyle tanıştırdı mı etkileyebilmelisiniz.
Kız arkadaşımla önceleri arkadaştık. Muhabbetimizden ilerideki amaçlarımdan hedeflerimden düşüncelerimden zekamdan çok etkilendiğini söyler hep. Dış görünüşün üzerine bunları koyduğumuz zaman güzel bir ilişki oluyor.
Şöyle bir durumda var. Kız arkadaşım benim bilimle ilgili veya ilginç bir konu hakkında konuşmamı çok seviyor. Önceki kız arkadaşlarım nefret ederdi. Dediğim gibi önce karşınızdaki kızın nelerden hoşlandığı önemli. Ama sırf o bazı şeylerden hoşlanıyor veya hoşlanmıyor diye kendinizi değiştirmeyin. Bırakın sizi doğal halinizle sevsin. Daha sağlam bir ilişkiniz olur. Ayrıca sırf kız arkadaşım olsun diye uğraşmayın kızın peşinden koşmayın. Olacaksa her türlü olur
quote:
Orijinalden alıntı: Poka Yoke
Kendimden örnek veriyim
Bir kere her kızı dış görünüş olarak sevdiği tip farklıdır. Esmer sakallı erkek seven kız arkadaşımda var sarışın renkli gözlü sevende. Ben sarışın ve renkli gözlüyüm. Kız arkadaşımda sarışın ve renkli gözlü seviyor. Sadece bu yeterli mi hayır.
Karakterinizin düzgün olması lazım, zeki olmanız lazım. Karizmatik veya cana yakın olmanız lazım. Kız arkadaşınız sizi biriyle tanıştırdı mı etkileyebilmelisiniz.
Kız arkadaşımla önceleri arkadaştık. Muhabbetimizden ilerideki amaçlarımdan hedeflerimden düşüncelerimden zekamdan çok etkilendiğini söyler hep. Dış görünüşün üzerine bunları koyduğumuz zaman güzel bir ilişki oluyor.
Şöyle bir durumda var. Kız arkadaşım benim bilimle ilgili veya ilginç bir konu hakkında konuşmamı çok seviyor. Önceki kız arkadaşlarım nefret ederdi. Dediğim gibi önce karşınızdaki kızın nelerden hoşlandığı önemli. Ama sırf o bazı şeylerden hoşlanıyor veya hoşlanmıyor diye kendinizi değiştirmeyin. Bırakın sizi doğal halinizle sevsin. Daha sağlam bir ilişkiniz olur. Ayrıca sırf kız arkadaşım olsun diye uğraşmayın kızın peşinden koşmayın. Olacaksa her türlü olur
Alıntıları Göster
statü
Paradan başka bir şeyi görmüyor gözleri.
Poka Yoke
kullanıcısına yanıt
Ne güzel yav bilimle ilgileniyor demek. Çok şanslısın.