Şimdi Ara

ERKEĞİ YAKIŞIKLI(çekici) YAPAN ŞEYLER??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar aslında bu soruya en iyi yanıtı kızlar verir ama benim fikrimce üniverste ortamında erkekleri yakışıklı yapan şey bence fit bi vücut yüz yapısına uygun burun ve kirli sakal bide parfüm. sizin fikirlerinizi neler

• Düşüncesi, fikirleri ve kısacası kafasının içindeki organ
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

Bu mesaj silindi.
    ses ve bakışlar olabilir
  • Yar

dım severliği
  • Giyim ve saçlar
    Bu ikisi kızları etkiler
    Parfüm,espri,bilgi..vb gibi ayrıntılar da etkiler
  • Bir üyenin belirttiği gibi kafasının içindeki organ, bunu ne kadar iyi kullanırsan o kadar ilgi görürsün. Bir kızın sürekli size "mantıklı" demesi iyiye işaret olur. Ek olarak giyim ve kesinlikle vücut
  • Sac sakal
    Giyim
    Vücut
    Akil zeka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Sac sakal
    Giyim
    Vücut
    Akil zeka
    Para
  • Ilık konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Ilık konusu.
    kıvrak zeka
  • Yakisikliligi bilmem de karizmatiklik. Oturuş kalkis, konusma tarzına bakar
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Tip en basta bir kere. Ortalama tipin olucak sonr uzerine koyarsın tipsizsen isterseb einstein ol 0.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

https://m.youtube.com/watch?v=Wn1IPiVDd5o
    boy, ses tonu, saç, giyim
  • Yakışıklılık doğuştan gelir o yüzden genler diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Para

Cevap verilmiştir. Konu kilit, üye ban, forum ateşe verilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleFans

quote:

Orijinalden alıntı: Derp

Para

Cevap verilmiştir. Konu kilit, üye ban, forum ateşe verilebilir.

Alıntıları Göster
    Kendimden örnek veriyim

Bir kere her kızı dış görünüş olarak sevdiği tip farklıdır. Esmer sakallı erkek seven kız arkadaşımda var sarışın renkli gözlü sevende. Ben sarışın ve renkli gözlüyüm. Kız arkadaşımda sarışın ve renkli gözlü seviyor. Sadece bu yeterli mi hayır.

Karakterinizin düzgün olması lazım, zeki olmanız lazım. Karizmatik veya cana yakın olmanız lazım. Kız arkadaşınız sizi biriyle tanıştırdı mı etkileyebilmelisiniz.

Kız arkadaşımla önceleri arkadaştık. Muhabbetimizden ilerideki amaçlarımdan hedeflerimden düşüncelerimden zekamdan çok etkilendiğini söyler hep. Dış görünüşün üzerine bunları koyduğumuz zaman güzel bir ilişki oluyor.

Şöyle bir durumda var. Kız arkadaşım benim bilimle ilgili veya ilginç bir konu hakkında konuşmamı çok seviyor. Önceki kız arkadaşlarım nefret ederdi. Dediğim gibi önce karşınızdaki kızın nelerden hoşlandığı önemli. Ama sırf o bazı şeylerden hoşlanıyor veya hoşlanmıyor diye kendinizi değiştirmeyin. Bırakın sizi doğal halinizle sevsin. Daha sağlam bir ilişkiniz olur. Ayrıca sırf kız arkadaşım olsun diye uğraşmayın kızın peşinden koşmayın. Olacaksa her türlü olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Poka Yoke

Kendimden örnek veriyim

Bir kere her kızı dış görünüş olarak sevdiği tip farklıdır. Esmer sakallı erkek seven kız arkadaşımda var sarışın renkli gözlü sevende. Ben sarışın ve renkli gözlüyüm. Kız arkadaşımda sarışın ve renkli gözlü seviyor. Sadece bu yeterli mi hayır.

Karakterinizin düzgün olması lazım, zeki olmanız lazım. Karizmatik veya cana yakın olmanız lazım. Kız arkadaşınız sizi biriyle tanıştırdı mı etkileyebilmelisiniz.

Kız arkadaşımla önceleri arkadaştık. Muhabbetimizden ilerideki amaçlarımdan hedeflerimden düşüncelerimden zekamdan çok etkilendiğini söyler hep. Dış görünüşün üzerine bunları koyduğumuz zaman güzel bir ilişki oluyor.

Şöyle bir durumda var. Kız arkadaşım benim bilimle ilgili veya ilginç bir konu hakkında konuşmamı çok seviyor. Önceki kız arkadaşlarım nefret ederdi. Dediğim gibi önce karşınızdaki kızın nelerden hoşlandığı önemli. Ama sırf o bazı şeylerden hoşlanıyor veya hoşlanmıyor diye kendinizi değiştirmeyin. Bırakın sizi doğal halinizle sevsin. Daha sağlam bir ilişkiniz olur. Ayrıca sırf kız arkadaşım olsun diye uğraşmayın kızın peşinden koşmayın. Olacaksa her türlü olur

Alıntıları Göster
    statü

• Paradan başka bir şeyi görmüyor gözleri.
  • Poka Yoke kullanıcısına yanıt
    Ne güzel yav bilimle ilgileniyor demek. Çok şanslısın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.