Şimdi Ara

ERKEĞİ YAKIŞIKLI(çekici) YAPAN ŞEYLER?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mütevazı Üye

Düşüncesi, fikirleri ve kısacası kafasının içindeki organ

yaş kaç? soruyla cevap arasında en ufak bi bağlantı yok.zaten bu sorular teselli sorularıdır.cevap bellidir.

ama senin cevabından çıkardığım şey,zaten yakışıklı olduğu soruda verilmiş ben de üstüne koyayım tarzı anlıyorum.kusura bakma da tipsiz zeki bi erkeği kale alan kız veya kız grubu görmedim ama hepsinin cevabı aynı.şöyle düzgün olsun,zeki olsun vs vs hep karakter karakter vurguları da gördüğümüze mi söylediğinize mi inanıcaz.

ben derim ki bi kadının söyledıklerine asla inanmıyacaksın.

• Evetyokmu başka ekliycek olan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sey paraya bakar.Tipte parayla duzelir boyda uzar kas ta cikar.Hepsi parayla olur.

boy uzatma ameliyatiylada 30 cm e kadar uzatiliyor zaten 5 ay sonra tamamen saglikli yeni boyunla geziyorsun.
     ERKEĞİ YAKIŞIKLI(çekici) YAPAN ŞEYLER??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valbilken -- 22 Aralık 2015; 13:24:04 >
  • Gizemlilik, komiklik, samimilik, konuşkan olmak. Fizik herşey değildir

• Sevgilisi olanlara bakarsak sigara içmediğimden kaybediyorum galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bakarak bunu belirleyebilirsiniz

• Hocam karizma yerlerde

• Yakışıklılık doğuştan gelir sonradan olamazsın. Çekici olmak için spor, cilt bakımı, giyim, kültür vs. lazım.
  • Konuşmayı bilmek.Evet tip felan hikaye para da önrmli ama kişilik her zaman daha önemlidir.Zaten paraya gelcek kızdan hayır gelmez.2 lafı biraraya getiremeyip yakışıklı olan çok arkadaşım var.Ha kızlar asılıyor çocuğa ama hemen bıkıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valbilken

her sey paraya bakar.Tipte parayla duzelir boyda uzar kas ta cikar.Hepsi parayla olur.

boy uzatma ameliyatiylada 30 cm e kadar uzatiliyor zaten 5 ay sonra tamamen saglikli yeni boyunla geziyorsun.

ya konuşmayayım diyorum da şu 2 foto da gözle görülür tip farkı var mı? adam 2sinde de yüz olarak çirkin.dişlerini yaptırabilirsin de yüz,göz yapısı vs vs.değişirmi.

fark cildi daha temiz ve dişleri bakımlı biraz da kilo vermiş.bunun adı BAKIMDIR.bakımı herkes yapar.olay tip ve doğuştan gelir.şu fotoya bakıp farklı insanlar görenler varsa durum komedi.

• Saç sakal giyim
  • quote:

her sey paraya bakar.Tipte parayla duzelir boyda uzar kas ta cikar.Hepsi parayla olur.

Parayla neresi 30 cm uzatıyor parası neyse verelim

• MarenviaR kullanıcısına yanıt
    Bi bayandan bunları bekliyordum çünkü okulun yarıdan çoğu ya sakal yada saç a önem veriyor

• mertgülerli M kullanıcısına yanıt
    kardeşim erkek olsak da yüz-vücut proporsiyonu zevki diye bir şey var. kız arkadaşım sakallı halimi sakalsıza göre kat be kat beğenir. sakal erkeğin makyajıdır olayı gerçekten doğru. sinekkaydı olduğum bi gün hatırlıyorum 4 gün falan aynaya bakamamıştım :D
  • GENLER GENLER GENLER GENLER

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Parayla neresi 30 cm uzatıyor parası neyse verelim

http://www.milliyet.com.tr/11-cm-uzamak-200-bin-lira--gundem-2110185/

bir kiz arkadasta yaptirdi 5 cm estetikle.Ne kadar uzatabilicekleri sana bagli kemiklerin saglamsa yetiskinsen 20 cm e kadar cikabiliyor.Ilk 6 ay kosamiyorsun ama sonra normale donuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Funky ND

bana bakarak bunu belirleyebilirsiniz

arkada bulanık çıkmışsın.

• en kro tipde altında son model üstü açık arabalar ile saçı beyazlamış kel kalmış morukların 1.50 boyuyla yine kamyonla parası sayesınde mankenleri 20 yaşındaki kızları koluna takanları o kadar çok gördüm ki artık

money talks diyorum
  • İlk başta özgüven
    Ortamlarda rahat olma ve her konu hakkında yorum yapabilme
    Kızları takmamak ve ilgini belli etmemek
    Marka olmasa bile güzel ve uyumlu kıyafetler giymek
    Günlük bakımları yapmak ( Duş, ağız ve yüz temizliği)
    Kilona dikkat etmek

•  ERKEĞİ YAKIŞIKLI(çekici) YAPAN ŞEYLER??

BAKALIM BUNLAR OLDUMU HANGİ KIZ TİPE BAKIYOR

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.