Aşık olunca akıl baştan gidermiş. O durumu yaşıyorsun belli. Önce tanı desek bile iyi biri olduğuna kefilsindir. Hal böyle olunca tecrübe etmekten başka seçenek kalmıyor. Evlenilecek kız neden değil onu merak ettim. Evlenilecek biri olmadığına eminsen bu soruları sormaman gerekiyordu. Aşık olmuşsun sen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam
Aşık olunca akıl baştan gidermiş. O durumu yaşıyorsun belli. Önce tanı desek bile iyi biri olduğuna kefilsindir. Hal böyle olunca tecrübe etmekten başka seçenek kalmıyor. Evlenilecek kız neden değil onu merak ettim. Evlenilecek biri olmadığına eminsen bu soruları sormaman gerekiyordu. Aşık olmuşsun sen.
öyle anladıysan yanlış anlatmışımdır, hal ve hareketleri daha çok evlenilecek kız yerine farklı amaçlar güdülecek kız izlenimi veriyor ama diğer türlü yaklaşmak istiyorum ama ya ters teperse
burk86
kullanıcısına yanıt
Diğer türlü derken evlenmek değil eğlenmek için mi yaklaşmak istiyorsun?
Aslında niyeti bumu bilmiyorum ben eğlenmek istediğini düşünüyorum ama bunu denersem ve ters teperse ne olacak okadar saygınlık güvenirlik yani kız çok samimi gülüyor ufak şakalar yapıyor ama ben kendimi zor tutuyorum şimdi bişey yapacam sonra kızda aaaa ayıp falan ben sana güvendim vs derse diye kara kara düşünüyorum.
Böyle seyler icki masasında daha iyi anlasılır müdür. Hatunla bi yerlere git ic. Ama birbirinizi duyabilecek kadar yükseklikte müzik olsun, yoksa bi halta benzemiyo ilk bulusmalar :)
A_AYDIN
kullanıcısına yanıt
önerini bi arkadaşta yaptı ama ben hiç içmedim fena dağıtırım gibi geliyor.
araban varsa manzaralı bi yere gidin içmeye, vodka-redbull al, votka redbull yap hatuna, kendine çaktırmadan sadece redbull koy, loş ortamda belli olmaz :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme