Şimdi Ara

erkek arkadaş mevzusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eee noluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliskin

merhaba arkadaşlar, uzun süre kendi kendimi yedikten sonra burada bu konuyu açıp en azından alternatif çözümler bulmaya karar verdim. oldukça takıntılı bir insanım, kuşkularım ve paranoya hat safhada. bu sorun hayatıma ve yaşayış tarzıma engel oluyor ciddi biçimde. ayriyetten hassas bir insanım her ne kadar güçlü görünmek istesem bile.. kısacası korkaklık denebilir. bu sorun erkek arkadaşımdan kaynaklanıyor yaklaşık bir buçuk senedir hayatımda ve ondan sonra hayatım tamamen değişti, iyi bir biçimde ve ben ona gerçekten güçlü hisler duyuyorum. öyle ki bu sevgim, mantıklı düşünmeme ve karar vermeme engel olup resmen beynimi kapatıyor. ne yapmam lazım bunu aşmak için? tabii bundan kaynaklı olarak aşırı derecede üstüne düşüyorum onun, farkındayım, hiçbir zaman "cool gözükmeye çalışan, geç mesaj atan" kızlardan olmadım. neysem o gibi davrandım. bu da biraz aşırıya kaçtı. ne yapmam gerekir? en azından iyice düşmeden önce.. uzaklaşmak işe yarar mı? ciddiye alırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

yani tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım biraz daha olayı açarsanız daha iyi yardımcı oluruz. konunun başı sonu farklı gibi geldi bana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.