Şimdi Ara

erkek arkadaş mevzusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak yaşamış biri olarak söylüyorum. Benim kız arkadaş vardı telefona 250 Dakika yüklüyordum o gün içinde bitiyordu kafayı sıyıracaktım ben biraz daha dinleseydim o kızı. :D :D :D Erkek arkadaşın sana uzak davranıyor. Neden dersen sana söyliyeyim. Kırılma ama artık sıkılmıştır yani bu kadar beraber oldunuz ama hep aynı şeyler yaptınız fakat erkek arkadaşın senden başka şeyler bekliyor. :D Mesela bir gün sen söyle erkek arkadaşına gel işte yemeğe gidelim de. Ama o gün çok güzel ve özel giyin ki sendeki farklılıkları fark etsin. :) Biraz saçma gelecek ama öyle.
  • Forumda kız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğan görünümlü şahin.

kız görünümlü erkek üye.
  • Cok ilgi yildirmistir adami.az rahat birak.sogut ondan kendini.onu wc deyken falan dusun

Tabi haerun abi olma ihtimalinde yuksek o ayrintiyida goZden kacirmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 19 Şubat 2013; 0:39:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

Forumda kız

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

doğan görünümlü şahin.

kız görünümlü erkek üye.

erkek olsam bu tarz bir konuyu neden açayım.. bana hiçbir kar getirmeyecek 5-10 tane cevap almak için mi? amaç ne olabilir yani?

quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

Bak yaşamış biri olarak söylüyorum. Benim kız arkadaş vardı telefona 250 Dakika yüklüyordum o gün içinde bitiyordu kafayı sıyıracaktım ben biraz daha dinleseydim o kızı. :D :D :D Erkek arkadaşın sana uzak davranıyor. Neden dersen sana söyliyeyim. Kırılma ama artık sıkılmıştır yani bu kadar beraber oldunuz ama hep aynı şeyler yaptınız fakat erkek arkadaşın senden başka şeyler bekliyor. :D Mesela bir gün sen söyle erkek arkadaşına gel işte yemeğe gidelim de. Ama o gün çok güzel ve özel giyin ki sendeki farklılıkları fark etsin. :) Biraz saçma gelecek ama öyle.

haklı olabilirsin tabii, hiçbir zaman sevgili gibi ıcılı bıcılı olmadık, sıkıntı yaratan bir şey yok her daim yakın arkadaşla sevgili arası bir şey gibi düşün, farklı bizimkisi. yahu benim genel sorunum takıntılardan ve kuşku paranoyadan kurtulmak ona bir çözüm arıyorum, mantıklı düşünmemi engelleyecek nedenler ortadan kalksa gayet rahat bir insan olacağım herkese karşı fakat olamıyorum. dandik ve alakasız bir konuyu haftalarca kafana taktığın ve bunlardan dolayı kendini hasta ettiğin oldu mu hiç ? yalnızca sevgili konusu değil her konuda. çok büyük bir engel bu

• bu erkek için de kız için de böyledir. çok ilgi görenin genelde böyle bi havalanır bi umursamaz. bana deli gibi bağlı havalarına girer. seninkine de bu olmuş mesafeyi biraz koru bakalım ne olacak.
  • ben bir sey anlamadim lan az kisa yazin ya.
  • Bu kadar kasmaya gerek yok.Bunlar klişe ergen tripleri.Hiç kimse sevdiği bir insan ona aşırı düşüyor diye umursamamazlık etmez.Oğlum böyle böyle gaz veriyorsunz insanlara ondan sonra aşk acısı diye başlık açıyorsunuz.Nasıl mutlu oluyorsan öyle davran,beklediğin inceliği ve özeni göremiyorsan da ayrıl gitsin.İnsanların davranışlarından ne oldukları belli olur.Sevgiyi santrança dönüştürmemek gerek.Öyle olursa buna sevgi denemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

ben bir sey anlamadim lan az kisa yazin ya.

her konuda kuruntulu ve paranoyak olmaktan nasıl kurtulunur?
    en basit hali budur.
  • bunlar forumda konusulacak seyler degil. oturalım bi yerde biseyler icelim o sırada anlat bana derdini.
  • Kiz dirdirindan biktim yeminle ya. Benim hatunda dakka basi mesaj atiyor yeri geldiginde. Hayattan soguyorum yeminle. Kendisine de soyluyorum tamam daha atmicam desede 5 dk sonra tekrar atiyor. Kisir dongu oldu artik

• quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bu kadar kasmaya gerek yok.Bunlar klişe ergen tripleri.Hiç kimse sevdiği bir insan ona aşırı düşüyor diye umursamamazlık etmez.Oğlum böyle böyle gaz veriyorsunz insanlara ondan sonra aşk acısı diye başlık açıyorsunuz.Nasıl mutlu oluyorsan öyle davran,beklediğin inceliği ve özeni göremiyorsan da ayrıl gitsin.İnsanların davranışlarından ne oldukları belli olur.Sevgiyi santrança dönüştürmemek gerek.Öyle olursa buna sevgi denemez.

Teşekkürler. doğru konuşuyorsun şayet bu olay o klasik tripleri aşalı çok oldu. 100. kez üstüne basıyorum konu yalnnzıca sevgililiğe odaklı değil takıntı konusu.

• Yüce Allah, adaleti,iyiliği ve akrabaya yardım etmeyi emreder.
    Fenalığı,çirkin işleri ve haddi aşmayı yasaklar. O düşünüp tutasınız diye size öğüt verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliskin

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bu kadar kasmaya gerek yok.Bunlar klişe ergen tripleri.Hiç kimse sevdiği bir insan ona aşırı düşüyor diye umursamamazlık etmez.Oğlum böyle böyle gaz veriyorsunz insanlara ondan sonra aşk acısı diye başlık açıyorsunuz.Nasıl mutlu oluyorsan öyle davran,beklediğin inceliği ve özeni göremiyorsan da ayrıl gitsin.İnsanların davranışlarından ne oldukları belli olur.Sevgiyi santrança dönüştürmemek gerek.Öyle olursa buna sevgi denemez.

Teşekkürler. doğru konuşuyorsun şayet bu olay o klasik tripleri aşalı çok oldu. 100. kez üstüne basıyorum konu yalnnzıca sevgililiğe odaklı değil takıntı konusu.

Fazla umursamazsan takıntı da yapmazsın.Her şeyi ciddiye alma.Sadece işe yarıyacak ve ciddi konuları umursa.

• Nasılsa terk edecek sende bağlanma bu kadar.
  • Orijinalden alıntı: gizemli56

Bak yaşamış biri olarak söylüyorum. Benim kız arkadaş vardı telefona 250 Dakika yüklüyordum o gün içinde bitiyordu kafayı sıyıracaktım ben biraz daha dinleseydim o kızı. :D :D :D Erkek arkadaşın sana uzak davranıyor. Neden dersen sana söyliyeyim. Kırılma ama artık sıkılmıştır yani bu kadar beraber oldunuz ama hep aynı şeyler yaptınız fakat erkek arkadaşın senden başka şeyler bekliyor. :D Mesela bir gün sen söyle erkek arkadaşına gel işte yemeğe gidelim de. Ama o gün çok güzel ve özel giyin ki sendeki farklılıkları fark etsin. :) Biraz saçma gelecek ama öyle.

haklı olabilirsin tabii, hiçbir zaman sevgili gibi ıcılı bıcılı olmadık, sıkıntı yaratan bir şey yok her daim yakın arkadaşla sevgili arası bir şey gibi düşün, farklı bizimkisi. yahu benim genel sorunum takıntılardan ve kuşku paranoyadan kurtulmak ona bir çözüm arıyorum, mantıklı düşünmemi engelleyecek nedenler ortadan kalksa gayet rahat bir insan olacağım herkese karşı fakat olamıyorum. dandik ve alakasız bir konuyu haftalarca kafana taktığın ve bunlardan dolayı kendini hasta ettiğin oldu mu hiç ? yalnızca sevgili konusu değil her konuda. çok büyük bir engel bu

Tıpkı benim gibi takıntılısın. :D :D :D Aman be takma kafanı hayatı yaşa de kendine sonra hayatı yaşa. :D(Nasıl cümle oldu la. :D)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliskin

merhaba arkadaşlar, uzun süre kendi kendimi yedikten sonra burada bu konuyu açıp en azından alternatif çözümler bulmaya karar verdim. oldukça takıntılı bir insanım, kuşkularım ve paranoya hat safhada. bu sorun hayatıma ve yaşayış tarzıma engel oluyor ciddi biçimde. ayriyetten hassas bir insanım her ne kadar güçlü görünmek istesem bile.. kısacası korkaklık denebilir. bu sorun erkek arkadaşımdan kaynaklanıyor yaklaşık bir buçuk senedir hayatımda ve ondan sonra hayatım tamamen değişti, iyi bir biçimde ve ben ona gerçekten güçlü hisler duyuyorum. öyle ki bu sevgim, mantıklı düşünmeme ve karar vermeme engel olup resmen beynimi kapatıyor. ne yapmam lazım bunu aşmak için? tabii bundan kaynaklı olarak aşırı derecede üstüne düşüyorum onun, farkındayım, hiçbir zaman "cool gözükmeye çalışan, geç mesaj atan" kızlardan olmadım. neysem o gibi davrandım. bu da biraz aşırıya kaçtı. ne yapmam gerekir? en azından iyice düşmeden önce.. uzaklaşmak işe yarar mı? ciddiye alırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

erkek olduğunu biliyoruz. çünkü donanımhaberde kız olmaz.

sorunun erkek arkadaşının eşcinsellikten soğumuş olmasından kaynaklanabilir.

Tıpkı benim gibi takıntılısın. :D :D :D Aman be takma kafanı hayatı yaşa de kendine sonra hayatı yaşa. :D(Nasıl cümle oldu la. :D)

Haklısın haklısın. Deneyeceğiz işte artık. Teşekkürler.

DMUKKS takdir ettim. Dikkate alacağım dediklerini.

Eşcinsel mi, harun abi mi ne diyorsunuz bilmem benim için, ama ciddiye alıp cevap verenlere teşekkürler, tekrar tekrar aynı şeyleri duyunca insan onları uygulamaya daha çok yaklaşıyor sanırım ..

Kendini mi alıntıladın

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.