Şimdi Ara

Erkek Arkadaşa Hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kartalyuvasi com tr den adına ozel atkı yaptır tabii beşiktaşlıysa bayılır
  • Uzaktan kumandalı helikopter fikri iyiymiş aslında. Bunu süsleyebilirsiniz. Mesela; şu helikopterin arkasına pankart asıp da evlenme teklifi edenler olur. Bunu belki o uzaktan kumandalı helikopterde uygulayabilirsiniz. Uzaktan kumandalı helikopterin arkasına uçacak şekilde bir "Birlikte nice senelere" temalı yazı yazıp; helikopteri sevdiceğinize doğru uçurabilirsiniz. Hatta dur ben bunu not edeyim, belki kendim kullanırım. Ya da kendi yaratıcılığınızla farklı alternatifler de deneyebilirsiniz.
  • Swatc'den saat al hediye et benim eski sevgilim bana saat hediye etmişti onun ettiği saate baktıkca aklıma o geliyor bol bol sövüyorum mesela
  • Önce vampir dişlerini al. Sonra ona hediye et.
    Ve büyük son !

EM ONU
  • Bir kez daha neden konu dışında yazılmaz anladik.bacım pm at da daha sevgilisi olmamış hediye yüzü görmemiş ergenlerden kurtulacagin daha kaliteli öneriler alacağın bir yer onereyim vakit varken

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat en güzeli asla unutmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Victorinox swiss card veya victorinox midnite manager

• Bf4 + premium.
    Yada gta5 i bekleyin.

• aklıma bişey geliyo ama
  • [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

kız hataylıymış neyine sulanıyosunuz bee. Allah sizi nasıl bir yoklukla sınıyor?

Hatay'da oldugum Hataylı oldugum anlamına gelmez de burda bayagı güzel hatunlar var bu arada :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınavdır geçer

quote:

Orijinalden alıntı: EternalShine

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bence güzel bi yerde rezervasyon yemek ve küçük bir hediye

Böyle yaparak hem onu masraftan kurtarmış olursun hemde küçük süprizler yapmış olursun

O gün hiç dışarı çıkamıycağını belirt 1 saatim var ona göre de çünkü oda rezervasyon yaptırıp çakışmasın

Aslında bir pasta yaptırmak istiyorum minik, üstünde kocaman düşey şekilde 2 olan, onu da yemekle birlikte halledebilirim aslında tesekkürler :)

Pasta fikrini çok sevdim. Bizim de 2.yılımız yaklaşıyor. Aklımda bulunsun. Geçen sene aldığım hediyeyi anlatabiliriz istersen. Ama içinde alkol var ve ev lazım :)

Ev zaten aileler bildiği için sorun olmuyor bu tarz günlerde , tabi evet dinliyorum :)

• EternalShine kullanıcısına yanıt
    yo ben kötü niyetle yazmadım bazıları hemen yavşamaya başlıyor o yüzden yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

yo ben kötü niyetle yazmadım bazıları hemen yavşamaya başlıyor o yüzden yazdım.

ne dersen de kimseye fayda etmiyor yine aynı tavırlar utanc verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swonz

Ona küçük sürprizler yap

anladık kardeş tamam
  • Yine bi kız üye ve yine hediye konusu, ve yine klasik mesajlar aynı kısır döngü.
  • Bir flash disk al özel tasarım olanlardan,flaşın içine beraber geçirdiğiniz anların fotoğraflarını video eşliğinde güzel bir müzikle koy en sonunda iyiki doğdun vs. Yazarsın
    Buna ek olarak ikinizin resminizin olduğu veya doğum gününde çekildiğiniz/ilk tanıştığınız zaman ki fotonuzun olduğuhttp://www.buldumbuldum.com/hediye/fotograf_baskili_lazer_islemeli_kristal_kalp/
    Tarzında bir ürün yaptırabilirsin
    Ve son olarsk bunlara ek ayakkabı/saat/gömlek/parfüm vs klasik bir hediye alabilirsin bunlarda fazla macera aramaya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Yine bi kız üye ve yine hediye konusu, ve yine klasik mesajlar aynı kısır döngü.

Kısacası ÇÖP ÇÖP ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 16 Ekim 2014; 21:15:27 >
  • evlenme teklif et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.