Şimdi Ara

Erkek Arkadaşa Hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
3.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilikitabi sitesi var oraya girip kitap yaptirabilirsin cok guzel bence kalıcı manevi

• kız hataylıymış neyine sulanıyosunuz bee. Allah sizi nasıl bir yoklukla sınıyor?
  • Orjinal oyun veya müzik albümü olabilir. The Eminem Show albümü gibi.

• çinden saat getir popüler konularda vardı yurt dışı uygun fiyatlarda ürün getirme die
  • Sahsen guzel sportif bi saat baya hos olur bence,unutulmaz ve guzel.Her taktiginda aklina gelirsin.Fossilin 300 lira civarlarina dedigim tarzda kaliteli saatlerini bulabilirsin

Ekleme: hatta simdi sitede gezerken denk geldim fiyati da iyi
     Erkek Arkadaşa Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GallagherLip -- 15 Ekim 2014; 23:31:20 >

• Bi fotoğraf makinesi al küçüklerinden, hazir gezmeyi de seviyormussunuz, de ki bununla sadece beraber fotoğraflarımızi cekicez ilerde doya doya bakarız hemmen mest olur artık telefondan fotograf da aramazsiniz hepsi bir yerde olur mis

• bütçen el verir mi bilmem ama.

deri kayışlı ağır şartlara dayanıklı water resistance olan bir saat al.10 yıl götürür hatta daha fazla :).

swatch ın öyle bir modeli var 2004 yılında alındı haala daha satılıyor.390 tl fiyatı.

veya gümüş kayış olarak alırsan eğer micheal cors var saat ve saat mağazalarında bulabilirsin onun fiyatıda 520 tl idi geçen sene.

ikiside kullandığım saatler.

oda olmazsa Kiğılı gömlek al.10 yıl onu da giyer bedenı genişlemesse yani alacağın şeyi kaliteli al ki hep kullansın.

2 tane kiğılı gömlek var yanınada internetten baş harfleri yazılı kol düğmesi al çok sevinecektir.

biz erkek milleti olarak kime kol düğmesi alsan kullanmasa bile sevinir :)).

kiğılı da ince yazlıklardan alabilirsin hem sezon sonu indirimide vardır 60 70 liraya kaliteli

veya "igs" marka gömlek alabilirsin onlarda kalitelidir.

• Parfüm al dicemde almazsınız 200-300 tl'ye parfüm

• Johnnie Walkerr kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kızma ama verdiğin markaların tamamı dandik
    Kiğılının yanına saçma sapan markalar yazdığımı zannetme, segmentinin dandik ürünlerin, üretiyor verdiğin markalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haydaaaaa

• Jestia kullanıcısına yanıt
    hocam benim tüm kumaş pantalonlarım kiğılıdan yani şu hem iş hem spor model olanlardan gömleklerim igs ve kiğılı.kiğılı olarak 4 yıllık gömleklerim var 3 tane taş gibi sapasağlam bir sıkıntı yapmadı çok şükür.

swatch (100 liralık saatlerini saymıyorum) outdoor modellerini inceleyin bir isterseniz.

micheal cors gündelik kullanım olarak çok iyidir :).

swatch dediğim gibi 20 metre denizde bile dalıyorum kolumda saatle çatlama deforme yok çok şükür.saat 10 yıllık bu arada.sadece geçen sene arka kapağı düştü bizim sakarlığımız sayesinde tamir edildi sıkıntısı yok şükür.

micheal cros saatde de 5 metrelik resistans var onu sadece gündelik takıyorum 1.5 senedir kullanıyorum bir problem çıkarmadı

önerdiğim markalar öyle çok çok yüksek marka değil tabi ulaşılabilirlik.ki konuyu açan kız ne kadarlık hediye alabilir ki şahsen bende kız arkadaşımın parasını çöpe atmasını istemem öyle abartılı görgüsüz şeyler almak.bende çok abartmıyorum (almıyordum iyiki de almamışım bizi aldatmış nomissiz vicdonsız ).

• Mantıklı düşünürsek saat ön plana çıkıyo. Mesela çabuk eskiyen atılan bişey değil bu bir, saat takma alışkanlığı varsa baktığında mutlaka diyecektir sevgilimin hediyesi diye siz aklına geleceksiniz.

Çok farklı olsun derseniz eğer sevgilinizin hobi olarak yaptığı bişey yoksa rc model araba yada helikopter alabilirsiniz ama bütçenizi genişletmeniz gerek. Oyuncak olarak görmeyin kullanırken eğleneceğinden eminim internetten videolarını izleyin fikir sahibi olursunuz. Yan etkisi olabilir oda şu hediye ile uğraşırken sizinde ilgilenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnnie Walkerr

hocam benim tüm kumaş pantalonlarım kiğılıdan yani şu hem iş hem spor model olanlardan gömleklerim igs ve kiğılı.kiğılı olarak 4 yıllık gömleklerim var 3 tane taş gibi sapasağlam bir sıkıntı yapmadı çok şükür.

swatch (100 liralık saatlerini saymıyorum) outdoor modellerini inceleyin bir isterseniz.

micheal cors gündelik kullanım olarak çok iyidir :).

swatch dediğim gibi 20 metre denizde bile dalıyorum kolumda saatle çatlama deforme yok çok şükür.saat 10 yıllık bu arada.sadece geçen sene arka kapağı düştü bizim sakarlığımız sayesinde tamir edildi sıkıntısı yok şükür.

micheal cros saatde de 5 metrelik resistans var onu sadece gündelik takıyorum 1.5 senedir kullanıyorum bir problem çıkarmadı

önerdiğim markalar öyle çok çok yüksek marka değil tabi ulaşılabilirlik.ki konuyu açan kız ne kadarlık hediye alabilir ki şahsen bende kız arkadaşımın parasını çöpe atmasını istemem öyle abartılı görgüsüz şeyler almak.bende çok abartmıyorum (almıyordum iyiki de almamışım bizi aldatmış nomissiz vicdonsız ).

Tercih meselesidir ama kkiğılı dediğiniz marka bildiğiniz dendiğe yakın ürünler yapıyor son 3-5 senedir.
    Dufy kumaş pantolonda ve gömlekte çok daha kaliteli ve tarz mallar üretir mesela.

Saat olarak ise bu işin meraklısı olarak yanlış adama çattınız diyebilirim mk saate 5 bilemediniz 10 lira veririm içindeki makine leş çünkü. Gider seiko5 alırım hem ucuz olur hem içindeki mal kaliteli olur hem de spor olur swatch tercih etmemekle birlikte en ucuz isviçre saati olduğundan biraz saygı duyarım ona bir şey demeyeyim

Edit: inanmayacaksınız ama kiğılıdan 500 lira hediye çeki gelmişti geçen sene, bir sene dolandık alacak bir şey bulamadık en son bir fakire verdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jestia -- 16 Ekim 2014; 0:50:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir şey alma, ufak da olsa kendin bir şeyler yap.
    Ben parlak pvc bant ile kaplı içinde silikon bir kalp yapmıştım mesela:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kondom

gece gece güldürüyosunuz ya helal olsun nediyim .Tuttuğu takımın formasını al bu arada öneride vermiş olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EternalShine

quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Bence güzel bi yerde rezervasyon yemek ve küçük bir hediye

Böyle yaparak hem onu masraftan kurtarmış olursun hemde küçük süprizler yapmış olursun

O gün hiç dışarı çıkamıycağını belirt 1 saatim var ona göre de çünkü oda rezervasyon yaptırıp çakışmasın

Aslında bir pasta yaptırmak istiyorum minik, üstünde kocaman düşey şekilde 2 olan, onu da yemekle birlikte halledebilirim aslında tesekkürler :)

Pasta fikrini çok sevdim. Bizim de 2.yılımız yaklaşıyor. Aklımda bulunsun. Geçen sene aldığım hediyeyi anlatabiliriz istersen. Ama içinde alkol var ve ev lazım :)

• Cin isi ucuz aksiyon kamerasi al
    Ozcekim cozunurlugu yuksek fotograf makinesi de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

http://forum.donanimhaber.com/m_97178223/f_//tm.htm

onlarla ağlayabilecek insanları bırakıp onları gülmek eğlenmek için kullananlara gidiyorlar kullanıldıklarının farkında değiller...
    off

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.