Şimdi Ara

Erkek arkadasin surekli hesap odemesi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
5
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Kasaya hesabı ödemeye kız gidince o mekanın çalışanları erkeğe öyle bir bakıyor ki keşke hiç doğmasaydım diye düşünmeye başlıyorsun.

O sebeptendir ki bende kolay kolay kız arkadaşıma hesap ödetmem.

Vay lavuk kızın parasını yiyor görüşü hakim bizim ülkede.

oyle cahilleri dikkate neden aliyorsunuz?
  • Önceden anlaşıp halletmeniz lazım konuyu. Beraber yaptığınız her şeyi yarı yarıya ödeyin. Bireysel alımlarda kim aldıysa o öder zaten. Bu konunun nesinde anlaşamıyorsunuz ki
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Artık bunu düşünmeye başladım kasada bayan ödeyince erkeğin gururu mu kırılıyor yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerrakSeyarci.

Artık bunu düşünmeye başladım kasada bayan ödeyince erkeğin gururu mu kırılıyor yani?

Cevap evet
    insan kendini sorumlu hlssediyor kendimden biliyorum
    o hesabi odesin sende ona hediyeler al suprizler hazirla
  • ona sordun mu bunu buraya sormak yerine nasil arkadassiniz
  • Sordum da siz niye bu kadar negatif bakıyosunuz ya? Burassı konu dışı eğer rahatsız olduysan konudan yazmazsın.
    Sorunun çözümünü bulamadığım için burdayım zaten
    Allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kasaya hesabı ödemeye kız gidince o mekanın çalışanları erkeğe öyle bir bakıyor ki keşke hiç doğmasaydım diye düşünmeye başlıyorsun.

O sebeptendir ki bende kolay kolay kız arkadaşıma hesap ödetmem.

Vay lavuk kızın parasını yiyor görüşü hakim bizim ülkede.

oyle cahilleri dikkate neden aliyorsunuz?

Öyle tipleri dikkate almamak için eğer cebimde param yoksa kıza söylüyorum. Gidiyoruz bir sahil kenarına çekirdek kola yapıyoruz. Olay hallediliyor. Anlayışlı hatundu bu konularda yeri geldi ikimizde parasız kaldık sandwich ile geçiştirdik öğle yemeğini çay simit yaptığımız zamanlar oldu

Haydarpaşa garında bir büfemiz vardı sosli alırdık her geçtiğimizde

Konuda beni çekemeyen biri var habire mesajlarımı eksiliyor. Abi adamlar üşenmiyorlar hayret bir olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 20 Temmuz 2015; 19:11:41 >

• İsmi berrak
    Mesaj sayısı 3
    Csb
    Scb
    Cbs

• quote:

Sordum da siz niye bu kadar negatif bakıyosunuz ya? Burassı konu dışı eğer rahatsız olduysan konudan yazmazsın.
    Allah allah
    Gururdan da olabilir de bazılarımız da geri kafalılık gibi görseniz de centilmenliğin kurallarından biri olarak gördüğümüz için öyle oluyor. Bkz. daha arada çok mesafe varken depar atıp kapıyı açıp tutmak
  • quote:

Sordum da siz niye bu kadar negatif bakıyosunuz ya? Burassı konu dışı eğer rahatsız olduysan konudan yazmazsın.
    Allah allah

neden rahatsiz olayim bazi yorumlar sacma ondan boyle bisey yazdim galiba :)
    kim taksin hesabi odeyeni bilmem neyi herkes kendi hayatini yasiyor hakkinda bisey dusunse ne sorun olucak konusarak halletmeye calis tamamini o odeyince onun hissettigi gibi hissettigini falan anlat
  • yyildirayy kullanıcısına yanıt
    Beni ygs/lys de daha cok gorurler.
    Cunku hep orda takiliyorum.
    Konu disi oldugu icin mesaj sayim 3 te kaliyor n kadar mesaj atsamda.
    Diger forumlara cok bakmiyorum
    Yargisiz infaza gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-127142DBC

quote:

Allah allah

neden rahatsiz olayim bazi yorumlar sacma ondan boyle bisey yazdim galiba :)
    kim taksin hesabi odeyeni bilmem neyi herkes kendi hayatini yasiyor hakkinda bisey dusunse ne sorun olucak konusarak halletmeye calis tamamini o odeyince onun hissettigi gibi hissettigini falan anlat

Alıntıları Göster
    "Artık bunu düşünmeye başladım kasada bayan ödeyince erkeğin gururu mu kırılıyor yani? "

Demişsin. Dur tahmin edeyim. Erkek arkadaşın ciddi fazla gülümsemeyen çevresinde her zaman bir savunma duvarı olan sadece belirli kişilerin buradan içeri girmesine izin veren bir tip değil mi ? Efendi ve ağırbaşlı niteliklerini de ekleyelim.

Eğer böyle olan veya böyle görünen biri ise bu durum normal. İnsanların bizler gibilerden beklentileri farklı. Eğer bizim gibi insanların yanında kızın hesap ödediğini görürseler ilk akıllarından geçen vay ve kalıbına bak yaptığı işe bak gibisinden bir düşünce oluyor. Ve bu bakışlarına yansıyor. Biz ise hali ile bu durumdan rahatsız oluyoruz.

Ben kasada hesabı öderim. Oda eğer kendini bu durumdan ötürü rahatsız hissediyorsaki hissetmemesi lazım başka güzellikler yapar. Mesela benim eski kız arkadaşım evde börek çörek vs. hazırlardı pikniğe çağırırdı beni. Veya benim parasal durumu mu iyi analiz eder sıkışık olduğum zamanlar restoranda değilde bir büfede yerdik o bu tür tekliflerle ortamı idare ederdi ben ona param az gel şurada yiyelim demek zorunda kalmazdım. O önceden analiz eder ona göre plan yapar beni zor durumda bırakmazdı.

Böylelikle karşılıklı olarak rahatsızlık hissetmeden günlerimizi geçirirdik. Yani ona hesap ödeyerek yardımcı olman onu rahatsız ediyorsa bu tip güzellikler ile ona yardımcı olabilirsin.

• quote:

Beni ygs/lys de daha cok gorurler.
    Cunku hep orda takiliyorum.
    Konu disi oldugu icin mesaj sayim 3 te kaliyor n kadar mesaj atsamda.
    Diger forumlara cok bakmiyorum
    Yargisiz infaza gerek yok
    Güzel düşünce, bayramlarda özel günlerde cebine 200 kağıt ateşle çaktırmadan
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ben bunu hediyeyle ihtiyaci olan bir seyleri alarak kapatmaya calisiyorum.
    Gittigimiz yerlerde hesap odetmeyip hesap odetecek diye istedigimi yeyip icmiyorum, su cay kahve en fazla.
    Cunku karsimdakini zor durumda birakmak istemem ve vicdanim rahat etmez.
    Ama bir dengeyi bulamadim
  • Ben nedense senin sürekli bi hava atma forumda ilgi peşinde olduğunu düşünmeye başladım. Forumda erkek arkadaşını şikayet ediyorsun, (forumun genel derdi hesap ödemeyen kızlar ve senin yazdığın yazı; "bakın ben de ödüyorum of hadi pohpohlayın beni" tarzında olmuş.)

Hadi tercihleri yazıyoruz konusunda koçu yeditepeyi bilmem neyi yazmışsın hava atma amaçlı olduğu çok açık.gidip orda sıradan devlet ünisi olsa eminim o tarz bir konu açmazdın. İyi niyetli biri olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Sanal ortamda iyi ego tatmin etmeler sana.
  • Merhaba,
    Kesinlikle haklısınız bayan,
    Iyi forumlar.
  • lucilled kullanıcısına yanıt
    Surekli hava atma gibi bir amacim yok ben olani yaziyorum.
    Burda cogunluk erkek oldugu icin ozellikle bu konuyu danismak istedim kimsenin beni pohpohlamasina gerek yok, sanal ortamda oyle mi gozuktu bilmiyorum ama asla oyle bir insan degilim o tarz insanlardanda hoslanmam.
    Burda actigim 1-2 konuyla benim kisiligimi ve karakterimi yargilamaniz yanlis olmus. Ha ayrica tercih konusunu yeditepe ve kocu yazmadan oncede acmistim ama arkadaslar tercihlerden once yazmayalim dediler, bende tercihlerden sonra actim. Amacim o olsaydi en basta niye acayim? Hava atarak burdan elime bir sey gecmez. Kimseyi tanimiyorum kimseden bi kazancim yok kimseylede real hayatta gorusmuyorum.
    Umarim aciklayici olmustur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerrakSeyarci. -- 20 Temmuz 2015; 19:29:16 >
  • quote:

Surekli hava atma gibi bir amacim yok ben olani yaziyorum.
    Burda cogunluk erkek oldugu icin ozellikle bu konuyu danismak istedim kimsenin beni pohpohlamasina gerek yok, sanal ortamda oyle mi gozuktu bilmiyorum ama asla oyle bir insan degilim o tarz insanlardanda hoslanmam.
    Burda actigim 1-2 konuyla benim kisiligimi ve karakterimi yargilamaniz yanlis olmus. Ha ayrica tercih konusunu yeditepe ve kocu yazmadan oncede acmistim ama arkadaslar tercihlerden once yazmayalim dediler, bende tercihlerden sonra actim. Amacim o olsaydi en basta niye acayim? Hava atarak burdan elime bir sey gecmez. Kimseyi tanimiyorum kimseden bi kazancim yok kimseylede real hayatta gorusmuyorum.
    Umarim aciklayici olmustur.
    valla mal erkek bulmuşun sömür sonuna kadar, uyanır belki birgün ben napıyorum der.
  • Talbot Lago kullanıcısına yanıt
    Amacim kimseyi somurmek degil yalniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr33will

Bu mesaj silindi.
    "Maşallah deyin" bölümüne kadar okudum, bu forumda dişi olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.