Şimdi Ara

Erkek bebek için isim önerisi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
2
Favori
27.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

Erkek bebek için isim önerisi

(En Son Oy Tarihi: 19.9.2024)
Giriş
    Sizinle aynı fikirdeyim. listemdeki 4 ismin içinde de Ç, Ü, Ğ, Ö, İ gibi özel harfler bulunmuyor.
  • he yav he H kullanıcısına yanıt
    Size takma isminizle hitap edeyim he yav he...
    Sizin mantığınızla Mehmet'e Memo, Abdullah'a Apo, Hüseyin'e Hüso, Bilal'e Bilo vs gibi isimler takmıyorlar mı? İşler sizin dediğiniz gibi olsa Dünya üzerinde tüm erkek çocukları Adem, tüm kız çocukları da Havva olurdu sanırım.
    Bakın benim adım Berkay 32 yaşımdayım. Ailem Berkay ismini koyduğunda Türkiyede bilinirliği neredeyse yokmuş bu ismin. Çoğu kişi sizin ön yargılarınızla yaklaşıp bu nasıl isim anlamı nedir gibi eleştirilerde bulunmuşlar. Şuanda Berkay ismini duyduğunuzda yadırgamıyorsunuz çünkü çevrenizde bu ismi duyar hale geldiniz. Ne okul hayatımda ne iş hayatımda ismimle ilgili en ufak problem yaşamadım ve gayet memnunum.
    Bende çocuğuma gidip isim olarak Çaydanlık,Kalemtraş,Zigon vs gibi manasız isimler koymayı düşünmüyorum zaten.
    Anlamamakta ısrar eden sizin gibi arkadaşlar için tekrar ediyorum. Türkçe kökenli,Anlaşılır,Anlamı olan,Kulağa hoş gelen, Dini ve siyasi içeriği olmayan bir isim arıyorum. Tercihim bu yönde olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 14 Aralık 2017; 15:4:47 >

• Barkut

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklılık kasmaya gerek yok, sizin seçeneklerinizi beğenmedim açıkçası (şahsi görüş).

Bence şöyle düşünün, siz kendi adınızın Atlas yada Talu olmasını ister miydiniz? gerçekten?

Sıradan olmasın, çokta uçuk olmasın önerileri: Sarp, Pars, Özgür, Bora, Ege vb.. (şahsi öneri )

Bu arada sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, şimdiden tebrikler. ve uykusuz günlere hazır olun
  • tomofil tutkunu kullanıcısına yanıt
    Benim seçeneklerimi beğenmeyebilirsiniz gayet tabi saygı duyarım. Güzel bir nokta yakalamışsınız bence de. Kendi adımın bu seçeneklerden biri olmasını isterdim. Bu 4 isim seçeneğinin ikisi benim,ikisi eşimin isteği üzerine yazıldı.
    İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım da ben hiç uyumasam da olur.
  • Aren veya Efes
  • Yağız, en güzel erkek ismi.
  • Yavuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailemizde bir Yağız'ımız mevcut. Bu konuda önerilen isimlerin bir kısmı bizim de hoşumuza giden isimler fakat kimisi ailemizde olan,kimisi arkadaş çevremizde olan isimler. Kimi güzel isimleri de farklı nedenlerden dolayı eliyoruz. Fakat bizim de ilgimizi çekecek farklı bir isim önerisi gelirse tabiki düşünürüz.
    Teşekkür ederim.
  • HULK.
  • Efran güzel bir alternatif olur hocam

Neş’eli, keyifli, sevinçli olan kimse. Mesrur.
  • Y ile başlayan herhangi bir isim, ama kendi ismim olan Yusuf daha bir hoştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüce yaratıcı inşallah sağlıklı bir doğumla bu eserinizi size verir,Ve yüce yadatıcı inşallah sağlıklı,şanslı,bahtı apaçık ana babasına vede milletine hayır olacak bir evlat kılar.İsim konusuna gelince ben hatunla konuşmuştum erkek olursa ben kız olursa adını sen koy şeklinde bir oğlumuz olmuştu ve bende babamın adını vermiştim kalın sağıcakla hayırlısı olsun.
  • Alp
    Çelebi
    Egemen
    Ender
    Erdem
    Galip
    Önder
    Teoman
    Yiğit

Soyadın Gürcan ise isimler de can kelimesi geçse de güzel olur.
  • kusurabakmayın isimlerin hepsi çok kötü evcil hayvan isimleri gibi.

öneri : ege , kayrahan ,yağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lvrantum16 -- 14 Aralık 2017; 17:27:1 >
  • Mirad koyabilirsiniz.
  • Herkes mi enterasan veya söylenmesi yumuşak isim koyma derdinde ? Bence eski kalın isimler söylemesi heybetli erkek isimleri daha iyi duruyor. En basiti haydar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gavur isimlerini bırakın yahu azıcık bu ülkenin insanı olun yerli olun milli olun.

Koyman gereken isim Recep Tayyip olmalıdır başka isim düşünme hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim Artî koy bence. Recep Tayyip koymak yetmez. Kısaca Recep Tayyip Erdoğan koymuş olursun. Dikkat, i üstünde şapka var...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvan ismi filan denmiş ama değil. isimler çok güzel. bizim için değeri olan şeylerin, temsil ettiği şeylerin isimlerini koyarız. deniz, derya diye isim oluyor da atlas niye olmuyor? özellikle ben atlas'ı çok beğendim, anlamı sade ve güzel.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.