Şimdi Ara

Erkek için lazer epilasyon veya ağda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kumandan hüsamettin K kullanıcısına yanıt
    Makine ile alımlarda ne kadar süre sürüyor geri uzaması ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Kişiden kişiye fark ediyor benim 2 3 gün pürüzsüz oluyor sonra hafif çıkmaya başlıyor en iyisi lazer epilasyon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki iz kalıyor mu? Ben de sakal altı,kaş ortası gibi düşüyorum ama buralar hassas olduğu için ya iz kalırsa? Düşünsene iki kaşın ortasında kıpkırmızı bir kaldığını? Sokağa nasıl çıkacaksın bir daha?
    Lazerden sonra yara da oluyormuş.

@birgarip2019

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 16 Eylül 2019; 11:5:55 >
  • dostum35 D kullanıcısına yanıt
    Sana en iyi tavsiyeyi veriyorum. Bitirme garantisi veren yerler var en başta saglam bir ücret alıyorlar ama en kısa sürede bitiriyorlar ailesi bu işi yapan bir arkadaşımın tavsiyesiydi öbür türlü seans ücreti almak için uzatıyorlarmış.

• Ağda yapma da ne yaparsan yap ağdadan sonra çıkmaya başlayınca kıl dönmeleri mi ararsın ağrı acı kızarıklık mı batık mı hepsi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır. Bende iz miz olmadı.
    Yanak,omuz ve sırt yaptırdım ben.
    Sadece sivilce oluyordu, onda da lazer sonrasında 1 gün sonra duş alınması lazımmış. Ondan dolayı sivilce oluyormuş
  • Hocam ne biliyim insan acayip oluyor

• Lazer epilasyon ile bütün istenmeyen kıllarımdan kurtuldum. Çok araştırma yaptım forumda ve sonunda yaptırdım.

8. seansımdayım, şunu söylemeliyim ki çok memnunum. Aklınıza takılan sorular varsa rehber bırakıyorum:
    Lazer Epilasyon
    Lazer Epilasyon Bütün Bilgiler | Merak Edilenler | Kapsamlı Kaynak
    https://lazerepilasyonx.com

• ben de yaklaşık 6 yıl önce 10 seanslık bir lazer epilasyon yaptırdım. sırt bölgemde yaklaşık %60 a takın azalma oldu. göğüs bölgesi %40 azaldı. Fakat omuz ve kollarda bir süre sonra tekrardan eskisi gibi oldu. Şu an geçici de olsa bir çözüm arıyorum. İlk etapta makine ile yaz aylarında kısaltma yaparım diye düşündüm ama çok kötü gözüküyor. Philips Brı921/00 Ipl Tüy Alma Cihazı lazer epilasyonu araştırıyorum. Yaklaşık 7-8 yıl boyunca kullanılabileceği söyleniyor. 7-8 yıl her 4 ayda 1 temizlese işimi görecektir diye düşünüyorum. üstelik uzun süreli kullanımlarda momentumsal olarak azalma meydana getiriyormuş. kullandıkça bilgi vereceğim. Şimdiden bu evde lazer epilasyon aletlerinden kullanan varsa bana yazabilirse sevinirim. sağlıcakla kalın.

• Ben aldırma nasıl yapılıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.