Şimdi Ara

Erkek için lazer epilasyon veya ağda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır fitness salonuna gidiyorum ve gözle görülür küçük gelişmeler var fakat vücut kılı çok fazla.Kıllar çok siyah ve görüntüyü engelliyor.Lazer epilasyon kökten çözüm olur mu ? Lazer epilasyonun hangisi en iyisidir ? Kesin çözüm olmaz ise ağda tavsiye eder misiniz ?

Teşekkürler

• paran varsa kesinlikle lazer !, bende spora gidiyorum ama kıllarımı ne yapsam çözemedim param yok öyle lazer felan tüy dökücü krem düşünüüyorum ama karar veremedim
  • Lazer kesin çözüm mü ki? Belli aralıklarla gitmek gerekmiyor mu ömür boyu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de bütün vücut kılla dolu sırt hariç omuzlarda bile var kesin çözüm lazer diyebilirim 5-6 seansta ısıtılmış bi lazerle o deri altındaki kıllardan kalıcı olarak kurtuluyosunuz. ben kıl dökücü sprey - krem denedim tamamen faydasız , hiç bi işe yaramıyo sadece kılları inceltiyo etrafa yayılıyo 2-3 hafta içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicki MinajLele Pons

benim de bütün vücut kılla dolu sırt hariç omuzlarda bile var kesin çözüm lazer diyebilirim 5-6 seansta ısıtılmış bi lazerle o deri altındaki kıllardan kalıcı olarak kurtuluyosunuz. ben kıl dökücü sprey - krem denedim tamamen faydasız , hiç bi işe yaramıyo sadece kılları inceltiyo etrafa yayılıyo 2-3 hafta içinde
    6 seans sonra bir daha lazere gitmeye gerek kalmadan temelli kurtuluyor muyuz ?

• celades kullanıcısına yanıt
    evet kurtuluyosun tabi 300-1000 arası değişebilir fiyatları tam bilmiyorum. deri altındaki hücreleri yakmadan. anadan doğma haline dönemezsin :/ Türkler olarak bi diğer sorunumuzda hormonların çok ve ya az çalışmasından kaynaklanan kıllanma... Amerikalılar'da çok az var bu sorun ne güzel
  • ya ben bir ara para bulursam lazere gitmek istiyorum ama orada sadece kadınlar mı yapıyor bu işi ben utanıyorum yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lazer yaptırmış birisi olarak,
    Ben sana tecrübe mi aktarayim,
    Öncelikle bende spor yapıyorum.
    Ama spor yaptığım için yaptırmadim.
    Rahatsız edici bişey.

Ağda, tüy dökücü kesinlikle çözüm degil. Bunlar sakal tıraşı gibi düşün. Bunlara hiç bulaşma. Ama lazer öncesi tamamen kesecekler.
    Lazer uzun süre yapılmalı.

Kesin sonuç tamemen yok olmasa da, azalma mevcut. Çoğu yerde çıkmıyor artık. Yok oldu.
    İlk başta bu işi yapan güzellik merkezine gidip başladım.
    Lazer zaten kışın yaptirman daha faydalı olacaktır.
    Seans süreleri var.
    Bende azalma olunca kendime lazer makinası aldım.
    Çoğu yerde çıkmıyor artık.
    Sorun varsa sor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 15 Eylül 2019; 20:13:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hattori-

ya ben bir ara para bulursam lazere gitmek istiyorum ama orada sadece kadınlar mı yapıyor bu işi ben utanıyorum yaa
    Kadınlar da yapıyor, erkeklerde.
    Bunda utanilacak bir durum yok.

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz maliyet nedir ve ne kadar süre de tamamladınız? Verdiğimiz paraya değer mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muslumgurses

Hocam verdiğiniz maliyet nedir ve ne kadar süre de tamamladınız? Verdiğimiz paraya değer mi
    Seans ücreti veriyorsun.
    200 lira civariydi yanlış hatırlamıyorsam.
    Değer.

Lazer makinesi dediğiniz hangi cihaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Lazer makinesi dediğiniz hangi cihaz?
    Braun

• Seyrek gogus kili bence erkekte daha erkeksi duruyor. Ama ormanim dersen lazer yapti. Iyi bir yerde seanslar tuzlu fiyatları.

Bazı yerlerde orijinal cihaz kullanmıyorlar diye duydum böyle birşey mümkün mü ? Alexander vsvs birçok cihaz ismi var, kıllarım çok yoğun ve siyah.Hangi cihazı tercih etmeliyim ? Bir yere başladığımda o yerin iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayabilirim ?

• Kasık bölgesi çok sıkıntı.Bıktım usandım ama diğer şekilde adamın karşısında açamam 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beyaz tenliysen kılların da siyah ve köklüyse alex lazer, daha esmersen ya da kılların daha seyrek ve zayıfsa diod lazer, zenci gibi esmersen nd yag lazer aşkoo

paket seans alırsın genelde 6 seans falan oluyo istediğin kadar gitmezse devam edebilirsin sonrasında. genelde bitince %80i falan gitmiş oluyo
  • Bu kıl belasıyla spora başladığımdan beridir uğraşıyorum tüm vücut makineyle 45 dk felan sürüyor işkence gibi hele vücut terledimi makine kesmiyor doğru düzgün ama aynaya baktığımda kendimi 10 numara hissediyorum değiyor 45 dk işkenceye.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.