Şimdi Ara

Yanak kılları MAKİNE Mİ AĞDA MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yanak kıllarımı 3 senedir makine ile alıyorum artık sıktı al al nereye kadar.Sakal gibi cıkıyor acaba agda ile berberde aldırsam mı yani hem azalma hemde birazda olsa gec cıkar mı ?

Bir arkadaşım cımbızla alıyormus sizce ne yapmalıyım.

3-4 yıl sonra lazere gidebilirim ancak su zamanlarda ne yapmam gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yıllardır kuaförde saç kesiminin peşine sir yaptırıyordum artık sadece makineyle aldırıyorum. Azalmalar artmaları bu durum hiç değiştirmedi yani vucut artsın komutu verirse sirde işe yaramaz.

Ama makineden sıkılmıssın sir yaptır o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Bende yıllardır kuaförde saç kesiminin peşine sir yaptırıyordum artık sadece makineyle aldırıyorum. Azalmalar artmaları bu durum hiç değiştirmedi yani vucut artsın komutu verirse sirde işe yaramaz.

Bazılarıda agda yaptırma daha sert ve cok cıkıyor diyor o yüzden tereddütlüyüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

quote:

Bende yıllardır kuaförde saç kesiminin peşine sir yaptırıyordum artık sadece makineyle aldırıyorum. Azalmalar artmaları bu durum hiç değiştirmedi yani vucut artsın komutu verirse sirde işe yaramaz.

Kim ne diyor bilemiyorum da sir yaptırdım incelmedide kalınlaşmadıda makine vurdum yine değişmedi. Oyüzden makineden devam ediyorum ama sirde daha az sivri ve geç çıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

quote:

Kim ne diyor bilemiyorum da sir yaptırdım incelmedide kalınlaşmadıda makine vurdum yine değişmedi. Oyüzden makineden devam ediyorum ama sirde daha az sivri ve geç çıkıyor

O zaman bu seferde agda deneyim.

• Diğer arkadaşlardanda tavsiye bekliyorum

• ağda yaparsan daha geç çıkar azalma yada artma olmaz hiç bir zaman
    makineyle alırsan hemen çıkarlar yani 3 günde 1 almak zorunda kalırsın artma yada azalma olmaz
    cımbızla alırsan ağda gibi geç çıkar ama çok acıtır
    jiletle alırsan ağdaya göre daha erken makineye göre daha geç çıkar artma yada azalma olmaz belki biraz sertleşir

kalıcı tek çözümü lazer yaptırana kadar ugraşmaktan başka çaren yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

ağda yaparsan daha geç çıkar azalma yada artma olmaz hiç bir zaman
    makineyle alırsan hemen çıkarlar yani 3 günde 1 almak zorunda kalırsın artma yada azalma olmaz
    cımbızla alırsan ağda gibi geç çıkar ama çok acıtır
    jiletle alırsan ağdaya göre daha erken makineye göre daha geç çıkar artma yada azalma olmaz belki biraz sertleşir

kalıcı tek çözümü lazer yaptırana kadar ugraşmaktan başka çaren yok

Teşekkür ederim yanak kıllarım biraz uzasın agda yaptırcam ilk defa.

• Sakalın çıkıyor ise sakal tıraşı olurken jilet ile al, başka bişey ile uğraşmaya gerek yok.

• Iple biye aldırmıyorsun kuaförde

• makine ile al
  • Arkadaşlar 3 gün önce berberime agda yaptırdım gayet güzel aldı.hala cıkmadı kıllar makine ile alsaydım kılların ucu nokta nokta görünürdü.Artık mümkün mertebe agda ile yanakları alcam.

Herkese teşekkür ederim.

• Dostum şimdiye kadar makineyle aldıysan şimdi lazer dene emin ol kökten kurtuluyorsun çünkü ben de iyi ki yaptım diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.