Şimdi Ara

Kılları jiletle mi alayım makineyle mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, her yerimde kıl var ve bıktım artık o yüzden bu yaz üst taraflardakilerin hepsini alıcam.

Makineyle mi alayım jiletle mi ? Makine braun, yanında vücut traşı için gillettein yeşil jileti çıkmıştı içinden hiç kullanmadım.

Jiletle kesmeyle makineyle kesme arasında fark olur mu ? Çok olmaz diyosanız makineyle alıcam çünkü çok daha kolay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jiletle mi Makineyle mi Bacak Almak?

Bacaklarındaki istenmeyen tüylerden kurtulmak için en uygun yöntemi seçmek kişisel tercihlere ve cilt tipine bağlıdır. Hem jilet hem de elektrikli tıraş makinesi kullanmanın kendine göre avantajları ve dezavantajları vardır.

Jiletle Bacak Almak

• Avantajlar:
      • Hızlı ve kolaydır.
      • Her yerde kullanılabilir.
      • Ucuzdur.
    • Dezavantajlar:
      • Kılları kökten almaz, bu nedenle daha hızlı uzarlar.
      • Cilt tahrişine, batık kıllara ve kesiklere neden olabilir.
      • Sonuçları kısa sürelidir.

Elektrikli Tıraş Makinesiyle Bacak Almak

• Avantajlar:
      • Kılları kökten alır, bu nedenle uzamaları daha uzun sürer.
      • Cilt tahrişini en aza indirir.
      • Pürüzsüz sonuçlar sağlar.
    • Dezavantajlar:
      • Jiletten daha pahalıdır.
      • Kullanımı daha uzun sürer.
      • Bazı makineler ciltte kızarıklık veya tahrişe neden olabilir.

Sonuç

Jiletle bacak almak hızlı ve kolay bir seçenekken, kısa süreli sonuçlar verir ve cilt tahrişine neden olabilir. Elektrikli tıraş makinesi, daha uzun süreli sonuçlar ve daha pürüzsüz bir cilt sağlar, ancak daha pahalıdır ve kullanımı daha uzun sürer.

Sonuç olarak, en iyi yöntem cilt tipine ve kişisel tercihlere bağlıdır. Hassas cilde sahip olanlar veya cilt tahrişine yatkın olanlar elektrikli tıraş makinesini tercih edebilirken, hızlı ve uygun fiyatlı bir seçenek arayanlar jilet kullanabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ha bi de şu bacakları tamamen almadan seyreltmenin yolu yok mu ya ? Biraz gitsin istiyorum ama tamamen gitsin de istemiyorum

• valla ben de bıktım jiletten bilen varsa söylesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Smoke Of Many Fires

Ha bi de şu bacakları tamamen almadan seyreltmenin yolu yok mu ya ? Biraz gitsin istiyorum ama tamamen gitsin de istemiyorum
    bacakları 3 e vur göğüsü direk sıfıra vur

jilete sakın bulaşma 2 2 çıkıyor şerefsizler jileti görünce
  • Makine tavsiye olunur.

• Seyreltmek istiyorsan 3 numara tarağı tak ve makine ile al.Hepsini alınca çok garip duruyor.
  • Ağda yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir arkadas bacak killarini kesmisti cok tuhaf duruyordu. boyle sifir kil olunca da degisik yani haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 28 Mayıs 2019; 23:33:9 >
  • 3 numara başlığım var, deneyeyim bari kötü durursa uzatırız yapçak bişey yok

• ben jiletle sinekkaydı yaptım
    1 ay sonra o kıllar yine oradaydı

• ben de jiletle aldım göğüsüm fazla çıkıyordu mecbur ağda yaptım :/ kol ve göğüs
  • Yav öyle bir şey yok şehir efsanesi
    Evrim Ağacı
    Tıraş Olmak Saçları ve Sakalları Daha Hızlı ve Gür Mü Çıkarır? - Evrim Ağacı
    https://www.google.com/amp/s/evrimagaci.org/tiras-olmak-saclari-ve-sakallari-daha-hizli-ve-gur-mu-cikarir-759/amp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Yav öyle bir şey yok şehir efsanesi
    https://www.google.com/amp/s/evrimagaci.org/tiras-olmak-saclari-ve-sakallari-daha-hizli-ve-gur-mu-cikarir-759/amp
    kendi üzerimde olana mı inanayım sana mı Göğüsümde hata yapıp jiletle aldığım yerler sakal gibi çıkıyor makineyle kestiğim yerler tüy gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Yav öyle bir şey yok şehir efsanesi
    Bende jilet kökten kestigi icin daha cok cikiyor diye biliyorum. Ancak makine ile alinirsa o yalnizca kisaltiyor. Yuzde zaten fark cok net anlasiliyor. Ayrica konuya cevap olarak tuy dokucu spreyler vs de olabilir.

• setri avret bölgeleri ve koltuk altı genelde jilet ile alıyordum. önceden makine ile alıyordum fakat tam almadığı için bıraktım.
    ama jilet ile alırken tahriş etmemeye dikkat et. kaliteli jilet kullan. mutlaka nemli tut ve jel vs kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

setri avret bölgeleri ve koltuk altı genelde jilet ile alıyordum. önceden makine ile alıyordum fakat tam almadığı için bıraktım.
    ama jilet ile alırken tahriş etmemeye dikkat et. kaliteli jilet kullan. mutlaka nemli tut ve jel vs kullan.
    Setri avret ne la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göğüs göbek bölgelerini 3 numara ile kesiyorum çok uzadıkça, jilet küçük tüyleri de aldığından çoğaltıp sertleştirebilir bence. Bacakları bir deneyeceğim 3 numara ile bayramdan sonra bakalım nasıl duracak. Bu seferde kollar çok göze batar mı diye düşünüyorum. Kışa doğru komple epilasyon yaptırsam da kurtulsam mı acaba?
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Tüy dökücü çok mssraflı olmaz mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8FB5351A6

setri avret bölgeleri ve koltuk altı genelde jilet ile alıyordum. önceden makine ile alıyordum fakat tam almadığı için bıraktım.
    Hocam oraları makineyle nasıl aldınız? Ben bir kere 3 başlıklı makineyle deneyeyim dedim mal gitti zannettim çok canımı yaktı nedense.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.