Şimdi Ara

Kılları jiletle mi alayım makineyle mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
7.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xsamuray

Ağda yap
    Sari tuyler kalinlasir agda yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jilet daha fazla çıkarıyor tamamen palavra. Mekanik bir etki kılları daha fazla çıkaramaz hiçbir mantığı yok. Zaten bilimsel olarak da yanlış üstte bir hocamın attığı makaleyi de okuyabilirsiniz.

• Jilet ile çok almışım çoğaldığını sanmıyorum, seyrelmesini istiyorsan ağda vur kılın tersine doğru çekerek al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Hocam oraları makineyle nasıl aldınız? Ben bir kere 3 başlıklı makineyle deneyeyim dedim mal gitti zannettim çok canımı yaktı nedense.

Alıntıları Göster
    Hocam mesajını yeni gördüm. malum yoğunluk dermişim. önceden koltuk altı ve avret yerini makine ile alıyordum. makinenin numara başlığını takınca bir sıkıntı olmuyordu. değmeden kıllar havalarda uçuşuyordu. zaten her hafta düzenli tıraş olunca o kadar derine inmeyede gerek kalmıyor.

Zaten artık jilete geçtim. makineden sıkıldım. jilet ile alınca daha temiz hissediyorum. ama makine mi jilet mi dersen tabii ki makine.

• ben hep makinayla kısaltır, tüy dökücü sürer ve spatula değil jiletle kazırdım. 2 ayda 1 bu işlemi yapmaktan sıkılınca epilasyon makinası çözdüm. yine aynı taktik makina,tüydökücü,jilet yaptım şimdi de 15 günde 1 epilasyon makinasıyla vücudu bi yakıyorum. yakın zamanda biter bir daha da çıkmaz.
  • emin ol benim kadar kıllı olamazsın abi ne kadar saçma ya hadi saç - kirpik - kaşdaki kılları anlarım geri kalan kol ve diz altı bacak kılları'da anlarım koltuk altı-diz üstü baldırlar (ön-arka) - kasık - göbek & göğüs - arka kuyruk sokumu - omuzlarda neden kıl çıkar ... neyse kıl dökücü krem , sprey ne varsa al istemediğin yerlere sür spatulayla 5-6 dk sonra çek hafif seyrelicek o kıl , tel gibi olucak sonra al ağda bantını malzemelerin varsa ısıt yapıştır çek yoksa direk çek madem lazer yapamıyoruz imkanımız yok.. makineyle , jiletle hiç uğraşma 3-5 güne 1 haftaya tekrar çıkıyo. vücudumuzda istemediğimiz şeyleri söylesek ona göre hareket etse keşke şu vücut ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicki MinajLele Pons -- 9 Haziran 2019; 0:15:34 >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    daha fazla çıkartmıyor ama sert çıkıyor bakan birisi daha önce alındığını anlayabiliyor
  • Nicki MinajLele Pons kullanıcısına yanıt
    Hocam saydığınız yerlerin hepsinde bende de kıl var. Evde krem ve sprey var, direk onları mı kullanayım yoksa makineyle kısaltıp mı süreyim ?
    Bir de şunu sorucam tüy dokucu kullandıktan sonra bi daha ne zaman kullanmam gerekir ? 1 ay falansa sıkıntı değil yazın 2 - 3 kez yaparım bi daha da çok yapmaya gerek kalmaz

• jileti boşver.
    ya makineyle kısaltıcan yada lazerle seyrelttiricen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.