Şimdi Ara

Berbere gidip sadece enseyi aldırsam garip durur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde üstler normal yanlar ve arkalar 3 numara dolaşırdım. Yalnız artık herkes öyle dolaştığından değiştirmeyi düşündüm ve eylülün başından beri hiç kestirmedim saçları 7.5 ay oluyor. Üstler ve yanlardan o kadar şikayetçi değilim hatta arkada da problem yok ama ense kısmı çok kötü gözüküyor. Uzadılar 5cm oldular giydiğim ceketin montun yaka kısmına değip dikiliyorlar kabarıyorlar. Berbere gidip sadece biraz enseyi kısalttırsam garip durur mu acaba?

• niye garip olsun ki şehre göre degisir ama ya bozuk varsa at derler yada 5 lira falan isterler tahminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durmaz diğer yerlerin de uçlarından biraz aldır.

• Aldır. Before after SSleri de koy.

• Sowa kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten normalde 7 liraya kesiyor önceden sadece yan ve arkaları kestiriğimde de tam fiyat alıyordu düşüreceğini sanmıyorum. O pek sorun değil de yani yanlar filan uzun ama ense kısa garip durur mu diye düşündüm. Uzatmak istiyorum bu aradahttps://img-s2.onedio.com/id-58c690ee54c24ae10e8d992d/rev-0/w-635/f-jpg-webp/s-651a88bcacafe5dad2d2a1ef95ef5cbda09a3a19.webp şu linkteki gibi birşey olmasını planlıyorum tabi ben birazcık daha kısa yapıcam önleri ve gözümün önüne çok düşürmem. Sanırım bu saç modelinde ensenin uzun olmasına gerek yok?

• Çekilin Ben Baytarım kullanıcısına yanıt
    Before koyarsam çok vurursunuz . Gerçi aftera da vurursunuz korkuyorum dh den . Bir kere çok parlak ve temizken çekmiştim saçımı biri gelip o ney la nutella mı diyip pert etmişti konuyu .
  • Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Hocam diğer yerlerden de biraz al dersem en az 3 aylık uzamayı keser. Bir keresinde üstleri alıyordu makasla dedim abi yeter uzunluğu kısaltma daha fazla. Abartmıyorum 5 dakika daha kesti ben söyledikten sonra. İki kere ikaz ettim dur düzeltiyorum filan derken 5 cm saçla çıktım dükkandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    hocam 7 liraya nerde traş oluyosunuz iyiymiş

enseden kastım saç bitiminin aşagısından cıkan kıllarsa evet onları aldır ama diğerlerini bilemem.. bu arada güzelmiş adamın saçı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowa -- 14 Mart 2017; 23:8:19 >
  • Sowa kullanıcısına yanıt
    Ufak bir beldenin en uzak mahallesinde yaşıyorum o yüzden biraz ucuz fiyatlar .

Hem o kıllar hemde tam saç bitimi yani arkada en aşşağıda kalan saç. Bitimden uzayıp 3cm kadar daha aşşağı iniyor.
  • enseleri topla abi de o halleder

• Kardeşim bizim berberler aptal bence hiç bulaşma uzasın biraz daha .. devamlı gittigin bir berbere guveniyosan aldirt..Adamlar laftan anlamıyor..bende saçları uzatiyorum ustler uzun yanları kısalttiriyordum , gittim yanlari hafif toplayalim dedim adama surekli ikaz etmeme rağmen adam baya kisaltti yanlari ustlere dogru fazla girdi,adama keserken uyariyosun yine anlamiyolar beyin yanmis simdi sovermisin oldururmusun kardes ne yaparsin ? simdi 1-2 ay eski hali icin beklicez..sactan anlayan kuafor yok abi adamlar 1000 kere soyle yine anlamiyor .. sana tavsiye bulaşma yoksa cinayet islersin kardesim

• Ara makas kullanır mı? Saçlarım zaten seyrek kel kalmayalım?
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    Çok güvenmiyorum tam sol üst tarafta dönek var abi diyorum kısaltma orayı dikiliyor yok her seferinde 3 cm bırakıyor o saçı o da mızrak gibi dikiliyor. Bir kere üstleri makasla alırken abi dedim yeter. Üstüne 5 dakika daha kesti o ara 2 defa daha ikaz ettim ama yok düzeltiyorum yok eşit değil derken 5 cm saçla çıktım berberden. Alt tarafı makasla enseyi toplamak zor olmasa gerek?
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Diyorumya hocam adamlar bitkisel hayatta gibiler senin dediğini anlamıyorlar kendi bildiğini okuyorlar mal gibiler , ense için abartısız 10 kere tarif et çok fazla alma de inşallah anlar..mecbur aldiracaksin,o olmazsa baska birine aldirtacaksin yapacak bisi yok..k.g

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Ara makas kullanır mı? Saçlarım zaten seyrek kel kalmayalım?

kullanir hocam sen berbere soyle yinede
    edit. ara makas kisaltmak icin degil zatende biraz seyreklestirmek icin eger saciniz duz ise ara makasa gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imrattata -- 15 Mart 2017; 10:28:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.