Şimdi Ara

Erkek için uzun saç | Yardımınız gerek beyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Düz saçlı bir erkeğim. Saçlarımı hiç uzatmadım sadece 1 kere denedim. Uzayınca lahana gibi kabarık oluyor yani arkaya aşağıya doğru sarkmak yerine futbol topu gibi kafam kocaman görünüyor. Ve düz olunca da yüzüm görünmüyor resmen. Hani kıvırcık ya da dalgalı olsa birşey olur ama benimki üst üste dümdüz olunca bir anlamı kalmıyor.

Ben şimdi yeniden saçlarımı uzatmaya karar verdim ve istediğim saç tam olarak aşağıdaki fotoda Star Wars karakteri Anakin Skywalker'ın saçı. Saçlarım böyle düzken ve kabarmaya meraklıyken, benim bu saçı elde etmem mümkün mü. Hem dalgalı olması anlamında hem de model olarak. Enseme doğru uzamasından ve arkada dolu görünmesinden bahsediyorum. Fön tarak vb yöntemlerle bunu elde edebilir miyim ? Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Özellikle de şu arkadaki bukleler konusunda. Bir erkek olduğumu yine hatırlatayım ki maşa düzleştirici falan katmayın hiç arkadaşlar :D

• Hocam uzayınca düşmüyor kabarıyor demişsinizde tahminince sizin uzattımdan kastınız max 4 ay gibime geliyor. Düşmesi için yani kabarma dönemini atlatabilmek için 8-9 ay uzatmanız yani sabretmeniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

Hocam uzayınca düşmüyor kabarıyor demişsinizde tahminince sizin uzattımdan kastınız max 4 ay gibime geliyor. Düşmesi için yani kabarma dönemini atlatabilmek için 8-9 ay uzatmanız yani sabretmeniz gerek.

Olur hocam sıkıntı değil ancak benim saçlar düz işte böyle dalgalı mi derler kıvırcık mi derler bilmiyorum o hali alır mı zamanla. Ya da bu mümkün mü. O maşa falan beni bozar ben doğal olarak olmasından bahsediyorum. Yani kız saçı gibi dümdüz olursa sıkıntı ama böyle kabarık dolu ve kıvrık olacaksa sabrederim 8 9 ay. Ve aynen en fazla 4 ay uzattım diyebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tovbekar Hacker

quote:

Orijinalden alıntı: Existence.

Hocam uzayınca düşmüyor kabarıyor demişsinizde tahminince sizin uzattımdan kastınız max 4 ay gibime geliyor. Düşmesi için yani kabarma dönemini atlatabilmek için 8-9 ay uzatmanız yani sabretmeniz gerek.

Olur hocam sıkıntı değil ancak benim saçlar düz işte böyle dalgalı mi derler kıvırcık mi derler bilmiyorum o hali alır mı zamanla. Ya da bu mümkün mü. O maşa falan beni bozar ben doğal olarak olmasından bahsediyorum. Yani kız saçı gibi dümdüz olursa sıkıntı ama böyle kabarık dolu ve kıvrık olacaksa sabrederim 8 9 ay. Ve aynen en fazla 4 ay uzattım diyebilirim

Hocam saçlarınız o kadar uzayınca büyük ihtimalle kıvrılacak merak etmeyin düm düz uzamaz, yani benim saçlarım görebileceğiniz en düz saçtır ama 9 ay uzattığım zaman arkalar falan kıvrıldı. Eğer yinede içiniz rahat etsin istiyorsanız saç köpüğü ile saça dalga ve bukle katabilirsiniz merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tataleon -- 19 Eylül 2015; 21:01:01 >

• Uzatmayin bakimi zor

• quote:

Orijinalden alıntı: CAVQ

Uzatmayin bakimi zor

Arkadaşa katılıyorum

Alnımda koca bir yara var diye 8 ay uzattim pişmanim

Bakımı çok zor her gün bıttım sabunu ile yıkamak şart + alnım sivilce doldu

18 yaşima kadar fondöten ile sabredicem sonra estetik yaptırcam

• sdnrdgzl S kullanıcısına yanıt
    sivilce ile saçın ne alakası var ?
  • ben 22 yim arkadaşlar sivilcem falan hiç olmadı şuan da yok zaten. seneye atanıp memur olmayı hedefliyorum, hiç uzatmadım saçımı, ömrüm boyunca bir daha ne zaman yaparım bilmiyorum o yüzden bu sene böyle bir karar aldım hemen hemen de her gün yıkıyorum zaten sacımı. saçımın ayrım yerleri uygun aslında olay dümdüz olmamasıydı. umarım dediğiniz gibi kıvrılmalar ve kabarmalar olur. kız saçı gibi dümdüz enseye kadar inmesin kabarsın yeter. şimdilik 2 ayı geçti kesirmiyorum ki benim için çoktan kestirme vakti gelmişbile. yine de bi 8 9 ay uzatcam en az.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.