Şimdi Ara

'Erkek' Konusu :D (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AseLaL

böyle mal mal bakanlar yok mu bı sopayla kafalarını kırasım gelır nedense

+1 adı üstünde, "mal"
  • quote:

Orijinalden alıntı: AseLaL

böyle mal mal bakanlar yok mu bı sopayla kafalarını kırasım gelır nedense

Niye abla ya, güzel bir kız olursa hafiften bakarım, oda bana gülümseyerek bakarsa ona odaklanırım bu sefer bende yalan yok
  • ben de bazen tip tip bakıyorum;ama her gün gidip aynı kişiye değil,kim denk gelirse
  • hey gidi bu günleri de mi görecektik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm-iks

Forumda değişim var

Çağ atlıyoruz. Artık erkek konuları açılıyor

Mutlaka gelir. Bekle ve gör
  • Karşı cins olarak bir açıklamada bulunayım:

Çocuk seni gerçekten seviyorum olmalı ve birazda çekinik, içine kapanıksa böyle davranması normal.. Onu biraz cesaretlendir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Karşı cins olarak bir açıklamada bulunayım:

Çocuk seni gerçekten seviyorum olmalı ve birazda çekinik, içine kapanıksa böyle davranması normal.. Onu biraz cesaretlendir ;)

o çocuk sensin dimi

@zorba

ben evlenme teklifini kabul etmedim ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: .dolunay.

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Karşı cins olarak bir açıklamada bulunayım:

o çocuk sensin dimi

@zorba

ben evlenme teklifini kabul etmedim ki

Tüh açığa çıktık iyi mi.. 2006 dan beri bu üyeliği fake olarak geliştiriyordum halbu ki bu mesajı yazmak için

• Çocuk sana dünyanın kurulduğu günden beri geçerli olan en önemli silahını kullanıyor.Bakışıyor hayvanlar gibi belli bir süre sonra kur aşamaları gerçekleşecek erkek sana koltuk altındaki kılları bıyıkları ve sakalları gösterebilir.Daha ileri safhada anlatmama gerek yok Dişinin vereceği tepkiye göre erkek kutuyu açacaktır büyükmü çıkar küçükmü bilinmez.
  • Aman Allah'ım abazan erkekleriyle ün yapmış bir forumda bunuda gördükya artık bırakıyorum bu forumu.
  • oğlan hem çekingenin teki, hemde ukalalık yapmaya çalışıyordur arakdaşlarının yanında... bence sen tenefüste arkadaşlarını alıp onun üstüne git.. oğlan şaşkına döner afallar falan! sonra niye bana bakıyosun de! çocuk ne diyceğini şaşarır! eğer seni seviyorsa zaten seni seviyorum falan der.. eğer diyemezse sende onunla dalda geç gl gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.