Şimdi Ara

'Erkek' Konusu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beni okulda beğenmiş olan, 10. sınıfa giden (ben 9. sınıfım) biri var. Sonradan o biri benle tanışmak istedi ve tanıştık. Tanışırken niyetini de belli etti ve bana sürekli baktı. Bizi onun arkadaşları tanıştırdı. Yani bir sohbet ortamı vardı. Sürekli bana baktı ama hiç konuşmadı. Ben bu yüzden yüzüne fazla bakamadım. Arkadaşlarımın dediğine göre çok süzmüş. Her neyse ertesi gün hiç konuşmadık, 1 hafta geçti hala konuşmadık ama takıldığımız mekanlar aynı olduğu için ve en önemlisi aynı okulda olduğumuz için sürekli karşılaşıyorduk ve o sürekli beni süzüyordu. Sonradan beni görünce gülerek uzaklaşmaya başladı. Bir gün yanıma gelip bişe demeden geri gitti. Okula her gittiğimde dik dik bakıyor. Bende onu takmıyormuş gibi yapıyorum bu roldede iyiyim. Hiç bakmıyorum.
    Ama çocuğu çözemedim gitti! Şimdi değerli bay üyelerimiz (tecrubeli bayan üyelerimiz :D ) bana yardım edin lütfen. Napıcamı anlamadım ki?? Bi de ilk defa böyle bişi geliyo başıma. Çünkü önceki ilişkilerimde ben tanışmıştım ya da onlar direkt tanışmıştı. Yani yardımınıza muhtacım....

Uzun falan ama okuyun. Çok zor dururmda olmasam böle bişi yapmazdım ama aklım çook karışık

• Tanışmak istiyorsa elbet gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Tanışmak istiyorsa elbet gelecektir.

Tanıştı zaten ama yalnız konuşmak istiyorsa neden bu kadar geç?

Sevmiyor bu çocuk diyorum ama davranışlarıyla hareketleri çok çelişiyor. Bir de arkadaşlarım aklımı çeliyor.

Karşısına geçip "OF ULEN OF" dicem sonunda

• Forumda değişim var
  • Takıl öyle fazla kasma, nasıl olsa ayrılacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigknife

Takıl öyle fazla kasma, nasıl olsa ayrılacaksınız

Her ilişki "nasıl olsa ayrılıcam" diye başlamıyor. Sorun burda, herkesin isteği farklı. Bende aslında nasıl olsa biticek ama sonuçta paylaşım ve mutluluk olcak diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Los İlluminados

quote:

Her ilişki "nasıl olsa ayrılıcam" diye başlamıyor. Sorun burda, herkesin isteği farklı. Bende aslında nasıl olsa biticek ama sonuçta paylaşım ve mutluluk olcak diyorum.

Bir kaç tane arkadaş ve hobi bul kendine. Daha mutlu olursun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızın adı ne? +6
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be bu konuyuda gördük
  • Nedir şu kızlardaki kendinden büyük erkeklerle takılma isteği bir türlü çözemeyeceğim. Olgunluk? I-ıh. Şekilcilik? Oh-yes!
  • Takmıyormuş gibi yapma
  • Madem seviyorsun sen de onu süzsene Bir de onun yaptıkları çelişiyor diyorsun bir de kendine bak eğer seviyorsan sen de belli et sevmiyorsan zaten kafana takma
  • naz yapıyo kravatında tut ve dudaklarına yaklaşıp ne istiyorsun de öpmeye kalktığı anda tokadı bas ve ben senin kadar kolay değilim de

• quote:

Orijinalden alıntı: .dolunay.

naz yapıyo kravatında tut ve dudaklarına yaklaşıp ne istiyorsun de öpmeye kalktığı anda tokadı bas ve ben senin kadar kolay değilim de

• quote:

quote:

quote:

Bir kaç tane arkadaş ve hobi bul kendine. Daha mutlu olursun

hobi diye Go oynamasın

• quote:

Orijinalden alıntı: .dolunay.

naz yapıyo kravatında tut ve dudaklarına yaklaşıp ne istiyorsun de öpmeye kalktığı anda tokadı bas ve ben senin kadar kolay değilim de

Bana yaptığın taktiği ulu orta anlatmasana?!

Vazgeçtim, evlenmiyoruz.

• quote:

Alıntı haber
    2 Genç Kız Bir Erkeğe Tecavüz Etti
    Üstelik bu olay Türkiye'de, Alanya'da yaşandı! C.Ö. evde uyurken misafirliğe gelen kız kardeşinin arkadaşları D.D. ve M.Ş. adlı 2 kız, yatak odasına girdikleri genç adama saldırdı Dünya tersine döndü. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti. 2 çılgın kız, evine misafir olarak gittikleri arkadaşlarının ağabeyine tecavüze yeltenip, vücudunun her yerini ısırdı.

Uyurken üzerine atladılar

Dünya tersine döndü. Antalya'da 2 genç kız, bir erkeği taciz etti. "Demek ki tacizin de tacizcinin de kadını erkeği olmazmış" dedirten olay şöyle gelişti. Alanya'da oturan A.Ö., kız arkadaşları D.D. ve M.Ş.'yi evine davet etti. Misafirliğe gitmeden önce alkol alan 2 genç kız, eve sarhoş olarak geldi. O sırada, genç kızın ağabeyi C.Ö. odasında uyuyordu. Sarhoş kızlar, aniden odaya dalıp uyuyan gencin üzerine atladı. İddiaya göre, kızlar tecavüze yeltendikleri genci ısırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç adam, kızların elinden kurtulabilmek için uzun süre mücadele etti.

'İkisiyle başa çıkamadım'

Evdeki ilginç taciz devam ederken, yan odada uyuyan C.'nin kardeşi gürültüye uyandı. Odaya koşarak ağabeyini kurtarmaya çalışan genç kız da tacizci arkadaşları tarafından dövüldü. Sonunda C.'nin imdadına gürültüyü duyan alt kattaki komşusu Mustafa Sorguç yetişti. Genç adam çılgın kızların elinden kurtulurken, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Olaydan sonra polise şikayette bulunan C.Ö.'nün "Uyurken bana saldırdılar. Tecavüzden kaçmak isterken her yerimi ısırdılar. Vücudum mosmor oldu. Uyku mahmurluğuyla ikisiyle birden başa çıkamadım" dediği öğrenildi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Incorrect.Name

Tanışmak istiyorsa elbet gelecektir.

Tanıştı zaten ama yalnız konuşmak istiyorsa neden bu kadar geç?

Sevmiyor bu çocuk diyorum ama davranışlarıyla hareketleri çok çelişiyor. Bir de arkadaşlarım aklımı çeliyor.

Karşısına geçip "OF ULEN OF" dicem sonunda

O zaman beklediğin adımı atacktır istiyorsa.Erkekler tarafında bu iş çok basit değil.Bir de sen umursamıyor gibi davranıyormuşsun.O da tereddüt ediyordur reddedilme korkusuyla.Sen bir ışık yaksan hemen gelir.Bir gülümseme mesela...

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalton

hobi diye Go oynamasın

go iyidir oynasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çağdaş

quote:

Alıntı haber
    2 Genç Kız Bir Erkeğe Tecavüz Etti
    Üstelik bu olay Türkiye'de, Alanya'da yaşandı! C.Ö. evde uyurken misafirliğe gelen kız kardeşinin arkadaşları D.D. ve M.Ş. adlı 2 kız, yatak odasına girdikleri genç adama saldırdı Dünya tersine döndü. Bu kez kızlar bir erkeği taciz etti. 2 çılgın kız, evine misafir olarak gittikleri arkadaşlarının ağabeyine tecavüze yeltenip, vücudunun her yerini ısırdı.

Uyurken üzerine atladılar

Dünya tersine döndü. Antalya'da 2 genç kız, bir erkeği taciz etti. "Demek ki tacizin de tacizcinin de kadını erkeği olmazmış" dedirten olay şöyle gelişti. Alanya'da oturan A.Ö., kız arkadaşları D.D. ve M.Ş.'yi evine davet etti. Misafirliğe gitmeden önce alkol alan 2 genç kız, eve sarhoş olarak geldi. O sırada, genç kızın ağabeyi C.Ö. odasında uyuyordu. Sarhoş kızlar, aniden odaya dalıp uyuyan gencin üzerine atladı. İddiaya göre, kızlar tecavüze yeltendikleri genci ısırdı. Bir anda neye uğradığını şaşıran genç adam, kızların elinden kurtulabilmek için uzun süre mücadele etti.

'İkisiyle başa çıkamadım'

Evdeki ilginç taciz devam ederken, yan odada uyuyan C.'nin kardeşi gürültüye uyandı. Odaya koşarak ağabeyini kurtarmaya çalışan genç kız da tacizci arkadaşları tarafından dövüldü. Sonunda C.'nin imdadına gürültüyü duyan alt kattaki komşusu Mustafa Sorguç yetişti. Genç adam çılgın kızların elinden kurtulurken, yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamadı. Olaydan sonra polise şikayette bulunan C.Ö.'nün "Uyurken bana saldırdılar. Tecavüzden kaçmak isterken her yerimi ısırdılar. Vücudum mosmor oldu. Uyku mahmurluğuyla ikisiyle birden başa çıkamadım" dediği öğrenildi.

Alt kattaki komşu içinden amma tepiştiler ha du ben de katılayım diye gitmiştir kesin

Kızları görünce de gelin bana tecavüz edin diye bağırmış

Bu arada konuyu açan arkadaş:

Git de ki konuşcağın bişey var mı?Yok derse o zaman yicekmiş gibi bakma bana öyle de mecburen konuşur

• böyle mal mal bakanlar yok mu bı sopayla kafalarını kırasım gelır nedense
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.