Şimdi Ara

bir insan sonradan eşcinsel yada lezbiyen olurmu [CİDDİ KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
12.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lezbiyen yada eşcinsel olabilirmi geçen eşcinsellik propagandası diye başlık gördümde biri yazmış amerikada insanları eşcinsel yapma çalışmaları falan varmış farzedelimki çalışmalarda herkez eşcinsel oldu lezbiyen oldu peki bundaki amaç nedir olsa sonraki adım ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik bulamadım idare et -- 11 Mart 2012; 22:52:52 >
  • böyle şeyler hep sonradan olunur zaten doğuştan olanı görmedim
  • hayır hocam benim kastetmek istediğim arkadaşın anlattığı amerika böyle bişeyi yapınca eline ne geçek
  • Olue cogu sonradan oluyor istekleri degisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eşcinsel lezbiyen yapılıyor tabiki istekleri değişiyor ben bunda amerikanın eline ne geçtiği ne çıkarı ne diye soruyorum
  • Nüfusun artış oranını düşürmek için yapılıyor herhalde. prf
  • Hayatımda gördüğüm en abuk sabuk başlıklardan biri. İnsan başlığa bakınca kafasında hiç bir şey belirmiyor. Eminim girenlerde ne demek istiyor bu saçma sapan başlık diye meraktan girmislerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manfred von Richthofen

Hayatımda gördüğüm en abuk sabuk başlıklardan biri. İnsan başlığa bakınca kafasında hiç bir şey belirmiyor. Eminim girenlerde ne demek istiyor bu saçma sapan başlık diye meraktan girmislerdir.

doğru haklısın hocam değiştireyim
    quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Nüfusun artış oranını düşürmek için yapılıyor herhalde. prf

hocam başka yolmu bulamadılar ayrıca nüfus düşünce ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklubaklava

lezbiyen yada eşcinsel olabilirmi geçen eşcinsellik propagandası diye başlık gördümde biri yazmış amerikada insanları eşcinsel yapma çalışmaları falan varmış farzedelimki çalışmalarda herkez eşcinsel oldu lezbiyen oldu peki bundaki amaç nedir olsa sonraki adım ne

Sonradan eşcinsel falan olunmaz, bir eşcinsel olarak söylüyorum. Bu "sonradan eşcinsel olunuyor bikerem ayrıca tüm dünya eşcinsel olcak neslimiz yokolcak!!11!birbir!!!" gibi söylemlerin homofobiyi pompalamaya çalışmaktan başka hiçbir amacı yoktur. Ayrıca ben böyle bir eşcinsellik propagandası olduğuna inanmıyorum. Kliplerde, televizyonda vb. eşcinsel öğelerin kullanılmasının ise sadece eşcinsellerin de heteroseksüellerle eşit olduğunu, en önemlisi eşcinsellerin de birer insan olduğunu diğer insanlara hatırlatma gibi bir amaç içerdiğini düşünüyorum.
  • hocam ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz ben amerikanın bu düşüncesinden sonra ne olacak amacı ne diyorum bi arkadaş nüfus üzerinden bahsetti eğer dediği doğru ise nüfus düşünce ne olucak arkadaşın dediği doğru değilse amacı nedir
  • konu kapansın
  • Kısırlastırma
  • quote:

hocam ben ne anlatıyorum siz ne anlatıyorsunuz ben amerikanın bu düşüncesinden sonra ne olacak amacı ne diyorum bi arkadaş nüfus üzerinden bahsetti eğer dediği doğru ise nüfus düşünce ne olucak arkadaşın dediği doğru değilse amacı nedir

Kafanı Yorma BöyLe ŞeyLeRe
  • Amerikanın bir amacı yok o liseli komplo teoricilerin uydurması. Sonradan eşcinsel olunmaz ama eşcinsel olduğunu sonradan kabullenmiş olabilir. Yani zaten var olanın farkına varmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Amerikanın bir amacı yok o liseli komplo teoricilerin uydurması. Sonradan eşcinsel olunmaz ama eşcinsel olduğunu sonradan kabullenmiş olabilir. Yani zaten var olanın farkına varmıştır.

o zaman o arkadaş niye öyle bi konu açtı onun amacı ne
  • quote:

Amerikanın bir amacı yok o liseli komplo teoricilerin uydurması. Sonradan eşcinsel olunmaz ama eşcinsel olduğunu sonradan kabullenmiş olabilir. Yani zaten var olanın farkına varmıştır.

+1.
  • quote:

quote:

o zaman o arkadaş niye öyle bi konu açtı onun amacı ne

Onlar dikkat çekmeye çalışan sikko özentileri
  • Bir toplumun bütün üyelerinin eşcinsel olması vs. türünden bir olay gerçekleşemez.
  • Eşcinsel-lezbiyen ne demek ya, eşcinsel zaten ikisi içinde kullanılan bir terim. Tıpkı amerikanyalıların gay kelimesini kadın-erkek için kullandıkları gibi, ama biz gay dendimi illa erkek-erkek anlıyoruz, başlığı düzelt derim...
  • Araştırmalara göre eşcinsel olanların büyük çoğunluğunda küçüklükte geçirilen travmalar ve bunun bıraktığı etkilerin olduğu söyleniyor(isviçreli bilim adamları olabilir)Sonuç olarak öyle bir şey mümkün değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.