Şimdi Ara

Erkek nasıl olmalıdır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seza

quote:

Orijinalden alıntı: FragM

quote:

Beden gücüyle erkek olunmuyor. Fikirlerle, hayata bakış açın ve duruşunla erkek olursun.
    1.90 boyundayım 90 kiloyum uzun zamandır vücut geliştirme yapıyorum. Hiçbir zaman ne kendimi güçlü gördüm nede güçsüz gördüm. Karşımdaki insanları da cılız, şişman, zayıf olarak nitelendirmedim. Düşüncelerine önem verdim insanların. Konu sahibi arkadaşım bu laflarım sana değil sakın alınmayasın, genel olarak konuştum.

3 kişi seni sıkıştırdığında da bunları söylersin.

Karşındakini tabiki normal değerlendirirsin, fikirlerine göre vs. Haklısın ama gerçek hayatta herkes arkadaşın değil, olamaz da.

Ne kadar komik bir yaklaşım. 1.90 boyunda 110 kilo olup 50 cm kolu olan adam dövülmez diye birşey mi var ? 1.70 boy 65 kilo civarı 32-33 cm kolu olan 7-8 yıldır kickbox yapan bir arkadaşım var. O küçümseyerek bahsettiğin 65 kilodaki adamla seni kapıştırsak, bırak diye yalvarırsın adama. Fight club tarzı filmleri izleyip coşmuşsun ve belli ki o coşkuyla bu konuyu açmışsın. Benden sana bir tavsiye kimseyi küçümseme, efendi efendi işine bak. Üç kişi sıkıştırdığında anlarsın diye bir cümle kurmandan zaten zeka seviyen belli oluyor.

Alınmayın ama siz kıstas kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama össde türkiye derecem var.
    Ayrıca Fight Club izleyip gaza gelmedim. Kilolu ve iri olmak yerine kickbox bilmek de olur ayrıca.

Madem arkadaşın kickbox biliyor, 110 kiloluk adam yerine 100 kiloluk Mike Tyson'ı koyalım o zaman? Dediğim gibi bir şey söyleyim dedim olay sidik yarışına döndü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FpsMachine

90 kilo derken?

90 kilo olup g*t göbek sarkmış kişilerde var

90 kilo olup fit görünmekte var. Tamamen kas - yağ yapısı ile alakalı

165 kilo olup kas yığını olan çok kişi var sanalda gördüğüm

Neyi kastettiğim anlaşılsın diye resim koydum.

@SellYourSoul
    Bende de 40 santime yakın kol var. 3 kişinin böyle kolayca gözüne kestirebileceği birisi değilim diye inanıyorum. Tabi resimdeki gibi 3 kişi olursa işler karışır.

sen 12 yaşında olan etek traşı oluyormusunuz diye konu açan değilmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyma Makinesi

quote:

quote:

90 kilo derken?

@SellYourSoul
    Bende de 40 santime yakın kol var. 3 kişinin böyle kolayca gözüne kestirebileceği birisi değilim diye inanıyorum. Tabi resimdeki gibi 3 kişi olursa işler karışır.

Konu dışında 12 yaşındayım. Şimdiye kadar konu dışına attığım ciddi mesaj sayılıdır (kdö açıldığından bu yana, eskiden iyiydi özellikle 2009 felan)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beden gücüyle erkek olunmuyor. Fikirlerle, hayata bakış açın ve duruşunla erkek olursun.
    1.90 boyundayım 90 kiloyum uzun zamandır vücut geliştirme yapıyorum. Hiçbir zaman ne kendimi güçlü gördüm nede güçsüz gördüm. Karşımdaki insanları da cılız, şişman, zayıf olarak nitelendirmedim. Düşüncelerine önem verdim insanların. Konu sahibi arkadaşım bu laflarım sana değil sakın alınmayasın, genel olarak konuştum.

Karşındakini tabiki normal değerlendirirsin, fikirlerine göre vs. Haklısın ama gerçek hayatta herkes arkadaşın değil, olamaz da.

Ne kadar komik bir yaklaşım. 1.90 boyunda 110 kilo olup 50 cm kolu olan adam dövülmez diye birşey mi var ? 1.70 boy 65 kilo civarı 32-33 cm kolu olan 7-8 yıldır kickbox yapan bir arkadaşım var. O küçümseyerek bahsettiğin 65 kilodaki adamla seni kapıştırsak, bırak diye yalvarırsın adama. Fight club tarzı filmleri izleyip coşmuşsun ve belli ki o coşkuyla bu konuyu açmışsın. Benden sana bir tavsiye kimseyi küçümseme, efendi efendi işine bak. Üç kişi sıkıştırdığında anlarsın diye bir cümle kurmandan zaten zeka seviyen belli oluyor.

Alınmayın ama siz kıstas kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama össde türkiye derecem var.
    Ayrıca Fight Club izleyip gaza gelmedim. Kilolu ve iri olmak yerine kickbox bilmek de olur ayrıca.

Madem arkadaşın kickbox biliyor, 110 kiloluk adam yerine 100 kiloluk Mike Tyson'ı koyalım o zaman? Dediğim gibi bir şey söyleyim dedim olay sidik yarışına döndü.

Attığın mesajlara bakarsan sidik yarıştıranın sen olduğunu anlarsın. Vücutlu olmak lazımmış, mantığa bak sanki afrikada yaşıyorsun. İstediğin kadar geliş boks öğren. Sonuç olarak et parçasısın, karşındaki namluyu doğrulttuğunda görürüm ben senin vücudunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar görüyorum mesela çok zayıf tipler var. Örneğin 1.80 boyunda 70 kilo. Bence çok zayıf.

İdeal kilo zırvasına takmıyorum, benim boyum 1.80 olsa 90 kilo olurdum. Erkek adam dediğin üflediğinde uçmamalı bana göre.

Örneğin şu adam: 1.78 boyunda 90 kilo iken hali, Batman The Dark Knight Rises filmi çekimlerinde Tom Hardy.

Erkek nasıl olmalıdır?

Sizce erkek adam zayıf mı olmalı, yoksa cüsseli mi olmalı?

Erkeklere karşı bi sempatin mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

quote:

kardeş seni 3 kişi mi sıkıştırdı

• arkadaşlar bir gün bir adama vurdum ve yere yığıldı sonrada hadi dedim kalksana dedim ve o da kalkmadı yanlış anlamayın ben o zaman 18 adamda yaklaşık 30 küsurdu hadi dedim delikanlı gibi kalk da senin ağzını burnunu yamultayım işte sen nasıl adamsın erkek değil misin vb aşağılamalrın sonrasında adam bana elindeki ekmeği göstererek dedi ki benim dedi evde bu ekmeği bekleyen karım ve çocuğum var ben kalkıp senle kavga etsem sende çıkarıp bana bıçak saplasan dedi şimdi ben sana soruyorum dedi hangisi daha delikanlıca eve ekmek götürüp karını çoluğunu çocuğunu ele muhtaç etmemek mi yoksa bir bebe'ye haddini bildirmek mi dedi. şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim ki o benim hayatta ki felsefe mi değiştirdi eskiden dakika başı kavgaya giren ve bunu erkeklik sanan ben şimdi gerekmedikçe kavgaya yanaşmıyorum bile. yani 3 kişi sıkıştırması o kadar önemli değil ağzın burnun yamulur sonra tekrar düzelir fakat sevdiklerini koruyamamak işte giden gelmiyor. o 3 kişiye kafa tutup biri çıkarıp bıçağı saplayıp ondan sonra sevgiline senin gözünün önünde tecavüz etmelerindense eyvallah deyip çekip gitmek en mantıklısı sonuçta atalrımızın bir lafı var erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır diğer 10'da 1'ide vatan, bayrak, namus 3lüsünü korumaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GALATASARAY__1905

quote:

Arkadaşlar görüyorum mesela çok zayıf tipler var. Örneğin 1.80 boyunda 70 kilo. Bence çok zayıf.

İdeal kilo zırvasına takmıyorum, benim boyum 1.80 olsa 90 kilo olurdum. Erkek adam dediğin üflediğinde uçmamalı bana göre.

Örneğin şu adam: 1.78 boyunda 90 kilo iken hali, Batman The Dark Knight Rises filmi çekimlerinde Tom Hardy.

Erkek nasıl olmalıdır?

Sizce erkek adam zayıf mı olmalı, yoksa cüsseli mi olmalı?

Erkeklere karşı bi sempatin mi var?

Sadece erkeklere değil kaslı erkeklere zaafı var arkadaşın.

• Kaslar tek başına adam dövemiyor. Yanına dövüş sanatı serpiştirecen ki o 3 kişiye haddini bildiresin.
  • bikere bu konudaki en önemli faktör kızlar. çoğunun kaslı erkeklerden hoşlanmadığını duymuştum. boya göre kilo vermekte çok yanlış bence kemiği ağır olanı var ufak olanı var. yani iki kişi aynı boy ve kiloda olupta görünüş olarak birbirinden çok farklı olabilirler. insan vücudu ihtiyacı olan kiloyu alıp ve fazlasını göbek kalça gibi yerlerde depoladığına göre hafif göbek oluşumunu gördüğünüz yerde kilo almayı bırakıp onu korumaya çalışılabilir. sonrasında spora da gitmek hem sağlık açısından hemde sosyal aktivite olarak iyi olacaktır tabi abartılmadığı sürece
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Kaslar tek başına adam dövemiyor. Yanına dövüş sanatı serpiştirecen ki o 3 kişiye haddini bildiresin.

Ortak kas olmasada olur sadece teknik yeter

dipnot;http://forum.donanimhaber.com/m_54759647/tm.htm

Erkek nasıl olmalıdır?

• Erkek dediğin kaslı olur.

Erkek nasıl olmalıdır?

Erkek nasıl olmalıdır?

Erkek nasıl olmalıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alphabetagama -- 29 Ekim 2012; 13:31:54 >

• quote:

1.75 boy 52 kilo yaş 19 .. zayıfım demi ben
  • Erkek dediğin güçlü bilgili entellektüel babacan olur. Cılız ezik mıymıntı tiplere erkek demem

• fit olmak yeter görünüş açısından
  • quote:

Orijinalden alıntı: three3up

arkadaşlar bir gün bir adama vurdum ve yere yığıldı sonrada hadi dedim kalksana dedim ve o da kalkmadı yanlış anlamayın ben o zaman 18 adamda yaklaşık 30 küsurdu hadi dedim delikanlı gibi kalk da senin ağzını burnunu yamultayım işte sen nasıl adamsın erkek değil misin vb aşağılamalrın sonrasında adam bana elindeki ekmeği göstererek dedi ki benim dedi evde bu ekmeği bekleyen karım ve çocuğum var ben kalkıp senle kavga etsem sende çıkarıp bana bıçak saplasan dedi şimdi ben sana soruyorum dedi hangisi daha delikanlıca eve ekmek götürüp karını çoluğunu çocuğunu ele muhtaç etmemek mi yoksa bir bebe'ye haddini bildirmek mi dedi. şu kadarını rahatlıkla söyleyebilirim ki o benim hayatta ki felsefe mi değiştirdi eskiden dakika başı kavgaya giren ve bunu erkeklik sanan ben şimdi gerekmedikçe kavgaya yanaşmıyorum bile. yani 3 kişi sıkıştırması o kadar önemli değil ağzın burnun yamulur sonra tekrar düzelir fakat sevdiklerini koruyamamak işte giden gelmiyor. o 3 kişiye kafa tutup biri çıkarıp bıçağı saplayıp ondan sonra sevgiline senin gözünün önünde tecavüz etmelerindense eyvallah deyip çekip gitmek en mantıklısı sonuçta atalrımızın bir lafı var erkekliğin 10'da 9'u kaçmaktır diğer 10'da 1'ide vatan, bayrak, namus 3lüsünü korumaktır.

uff bence siz daha sert bi yumruk yemişsiniz.

• Adam olmadıktan sonra gerisi boş...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

90 kilo derken?

@SellYourSoul

Konu dışında 12 yaşındayım. Şimdiye kadar konu dışına attığım ciddi mesaj sayılıdır (kdö açıldığından bu yana, eskiden iyiydi özellikle 2009 felan)

Ulan bu bildiğin çocuk, ergen bile değil. Niye bununla tartışıyorsunuz. Kavga görse et, g.t der. 12 yaşında adam forumlarda geziyor. Git lego filan oyna zihnini biraz daha geliştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

quote:

quote:

quote:

quote:

90 kilo derken?

@SellYourSoul

Ulan bu bildiğin çocuk, ergen bile değil. Niye bununla tartışıyorsunuz. Kavga görse et, g.t der. 12 yaşında adam forumlarda geziyor. Git lego filan oyna zihnini biraz daha geliştir.

• Bence boyun ve kilonun o hayata bakış açısını değiştirecek kadar önemi yok. Yani sağlık açısından ideal kilo olduktan sonra yok çok iri yarı güçlüymüş filan yaşın kaç ama bunlar birazcık çocuksu düşünceler. İsterse 2 metre olsun adam 150 kilo kaslı olsun yeri gelir 55 kiloluk adamın odasına kapıyı vurup önünü ilikleyerek girer. Yani bu beden cüsse filan onlar 2. planda kalmalı. Bunları sakın cılızımda kendimi avutuyorum diye düşünme boyum 1,89 ve 81 kiloyum. Hiçte hayalimde o kadar iri yarı olmak olmadı. O gösterdiğin adamların sermayesi o. bir esnafın evini nasıl marketi geçindiriyorsa oyuncularda evini vücuduyla dış görünüşle geçindiriyor ki onların başında o kadar ilgilenen bir spor ekibi var. Yani normal adam da yapsa artık yaş ilerledikçe o kadar cüsseyi taşımanın zorluğuda artacak. Ondan boymuş kiloymuş çok takılmamak lazım. Sağlıklı olalım yeter önemli olan güzel fikirler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.