burberry clasıc nasıl okunur tam olarak rezil olmayalım dp de
quote:
Orjinalden alıntı: HmB_SaL
quote:
Orjinalden alıntı: TIGRAMAN
Hugo Boss - Boss
Axe dark temptation ve axe dark duş jeli
Bu deodorant ile duş jelini dün aldım okul açılıyor diye, bence forumda abartıldığı kadar süper bir kokusu yok veya ben taşıyamadım.
quote:
börberi klasik
davidoff ve hugo boss iyidir
dp gibi taklit parfümler hiçbir zaman orjinal gibi olmuyor, sadece benzer. Parfümden anlayan arkadaşlarınız varsa ucuzcu damgası yiyip rezil olabilirsiniz. Sonuçta parfümle yıkanmıyorsunuz pahalı olsun orjinal alın. Bütçe kalite markalara yetmiyorsa yerlilerden beğenin derim. Genelde freeshoplardan orjinal alırım. Şimdiye kadar kullandıklarım Paco XS, Escape, Issey Miyake, Boss Selection, Jean Paul Gaultier, Givency very irresistible. Hiçbir parfümü 2. kere almam değiştirmeyi seviyorum, öyle benim favorim budur deyip 10 yıl kullandığım parfüm yoktur. Şimdi Givency bitmek üzere yeni bir parfüm almayı düşünüyorum. Çok bilindik kokularla pişti olma ihtimaliniz çok fazla, Aqua di Gio güzel ama kolej çocuklarından tutun yaşlısına kadar her kesimden kullananı ve tavsiye edeni var.
Kenzo kokusundan nefret ederim bence iğrenç ötesi bayan versiyonları da dahil. Ağır baharatlı kokuları sevmem. Çiçek ve meyve kokuları çilek hariç severim. Bunların arasında da kalıcılığı çok iyi bir koku bulamadım şimdiye kadar. Tavsiyeler üzerine aşağıdakileri bir denemek lazım diye düşünüyorum . 212 men, CK Euphoria, Rochas Men, Burberry Brit, Escada Sentiment, Armani Black Code.
ucuza kalıcı ve igrenç deodorant almak isteyenler axe dark temptation alabilirler.
kokusu rezil ama çok kalıcı. parfüm gibi kullanabilirsiniz
bu arada hugo boss soul geçti bugun elime pek güzel degil. para etmez
quote:
Orjinalden alıntı: celalcaner2
ucuza kalıcı ve igrenç deodorant almak isteyenler axe dark temptation alabilirler.
Bence saçmalamışsın tam tersine kokusu çok hoş ama hiç kalıcı değil
quote:
quote:
Bence saçmalamışsın tam tersine kokusu çok hoş ama hiç kalıcı değil
o bir deodoranttır.
deodoranttları sıkıp dışarı çıkmazsın dogalı bu degildir. koltuk altına sıkarsın ter kokusunu bastırır. yada terlemeyi azaltır.
yada güzel bir parfüm alırsın pahalıdır. 4-5 fıs sıkarsın. sonra gün içinde parfüm taşımazsın çantanda kırılır akar vs. o parfümün deodorantıyla yenilersin sürekli
tüm bu durumlarda axe, deodorantlar içinde oldukça kalıcı.
not: sadece ben degil yanımda kız arkadaşım vardı oda beğenmedi. zaten asıl amacınız kızların beğenmesi ise(erkeklerin beğenmesini isteyenleri ayrı tutuyorum) bu deodorant iş görmez. tabi herkesin zevki başka
Arkadaşlar hangi aparfümü alırsanız alın ama kesinlikle strawberry sitesinden alın fiyatlar süper..
verdue mi verdute mi ne onun grey versiyonu çok güzel hafif kokladıkça koklayasın geliyo benim hosuma gitti..
birde sanmıyorum burda herkesin davidoff 212 burberry felan alabilceğine eminimki çoğnluk 20-30ytl arasında ufak şişelerden bekliyor istediklerini...100-150 verceğine git bogazda yemek ısmarla daha etkili olur be kardeşim..
birde dp de burberry var diyen arkadaşım sitesinde ismi yok parfümün
Armani Code Axe Vice kullanıyorum.
quote:
b-6 burbery de verirler
quote:
quote: