Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kozmoyadan 3d men root activator shampoo 1000 ml olanını aldım başka sitelerde daha ucuzu olmasına rağmen burdan aldım. şampuanın üzerinde ithalatçı firma olarak eczacıbaşı yazıyor. sıkıntı yok orjinal ürün demekki. etiketi sahte basmamışlarsa tabiki :)
  • J.r.r. kullanıcısına yanıt
    İnternet siteleri hakkında yorum yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 9 Eylül 2018; 14:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be erkek tipi saç dökülmesine kesin çözüm bulunmuş. Haydi erkek tipi saç dökülmesi yaşayan arkadaşlar kullansın bu ürünleri ve dökülme kesin olarak dursun bakalım.

• Benim saçlarım bundan 4 yıl önce (orta okul sonda) asyalı erkekler gibiydi parlak sık ve ipeksiydı.Ergenlikle birlikte saçlarımda dökülme başlamişti bunun üstüne wax sprey kullanımı ve stres gelince işikli ortamda saç derisi gözüküyor.Saçlarım kendi kendine yeniden çıkıyor ama yine 3 5 dökülme var. Saçlarımın 4 sene önceki saç olan yerlerde yine var yani şekli deyişmesi ama seyrekleşti. Şuanda tresan kullanıyorum ama daha etkili olcagını düşündügüm için 3d men root alcam.
    Ne zaman etkisini görürüm ?
    Direk 1000ml alsam sorun olurmu ?
    Saçlarımın toparlanması ne kadar alır (saçlarım gennellkle 3cm 3.5cm olur yani kısa) ?
    Yaşım 17.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayRote

Benim saçlarım bundan 4 yıl önce (orta okul sonda) asyalı erkekler gibiydi parlak sık ve ipeksiydı.Ergenlikle birlikte saçlarımda dökülme başlamişti bunun üstüne wax sprey kullanımı ve stres gelince işikli ortamda saç derisi gözüküyor.Saçlarım kendi kendine yeniden çıkıyor ama yine 3 5 dökülme var. Saçlarımın 4 sene önceki saç olan yerlerde yine var yani şekli deyişmesi ama seyrekleşti. Şuanda tresan kullanıyorum ama daha etkili olcagını düşündügüm için 3d men root alcam.
    Ne zaman etkisini görürüm ?
    Direk 1000ml alsam sorun olurmu ?
    Saçlarımın toparlanması ne kadar alır (saçlarım gennellkle 3cm 3.5cm olur yani kısa) ?
    Yaşım 17.

Bonacure hair activator al, 2 ayda etkisini görürsün

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Açıksasi hergün kullancagim için ekonomik ve uzun süreli olması için 3d men root 1000ml alcaktım dedigim gibi.Pek bi fark olurmu aralarında ?
  • quote:

Açıksasi hergün kullancagim için ekonomik ve uzun süreli olması için 3d men root 1000ml alcaktım dedigim gibi.Pek bi fark olurmu aralarında ?

Bonacure daha yoğun
  • quote:

Bu arkadaşa itibar etmemelisiniz.Kendisi reklam yapmakta.Bonacure serisi kepek ve kaşıntı yapmakta.Market sampuanlari çöp hocam.Kerastese deneyeceğim.Banada hiçbir şampuan yaramıyor.Siz kendinize neyin iyi geldiğini düşünüyorsanız onu kullanın.

• Merhaba
    Ben sebamed dokulmeye karsı sampuan kullaniyordum. Ama oda tek sıkıntisı kepem yapiyor. Onu biraktim H&S Erkekler özel sac dokulmesi icin olanini kullaniyorum. Buna kepegi onledi ama saçları döküyor :s!!

Cok kararsızım. Simdi yazilarınızı da okudumda Kerastase kullansam hangisini kullanıcam ? Bircok cesiti var ve Homme de dahil kendi icinde bir cok cesiti var. Suan guncel olarak hangisini onerirsiniz ? Net bir isim veya link atarsaniz ona gore alayım ?

Onerinizi dikkate alicam cünku.

• Merhaba,
    24 yaşımdayım, saçlarım genel olarak ince telli, yağlı ve seyrek (ergenliğimden beri böyle).Genel olarak aşırı bir dökülme yok, son zamanlarda biraz başladı sanki (şampuandan kaynaklandığını düşünüyorum, mevsimsel de olabilir). Gliss marka şampuan kullanıyorum ve her gün yıkıyorum ama memnun değilim bu yüzden devamlı kullanabileceğim kaliteli bir şampuan almak istiyorum. Bundan önce Vichy, Abba gibi iyi markaların çeşitli şampuanlarını kullandım, bazıları iyi geldi, bazıları kızarıklık ve kaşıntı yaptı. Şakak çizgilerimde herhangi bir gerileme yok dediğim gibi genel bir seyreklik var ve özellikle kuvvetli ışığın altında saç derim görülebiliyor. Saç tellerimi kalınlaştırmak, onlara biraz canlılık kazandırmak istiyorum siz ne önerebilirsiniz?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Merhaba
    Ben sebamed dokulmeye karsı sampuan kullaniyordum. Ama oda tek sıkıntisı kepem yapiyor. Onu biraktim H&S Erkekler özel sac dokulmesi icin olanini kullaniyorum. Buna kepegi onledi ama saçları döküyor :s!!

Cok kararsızım. Simdi yazilarınızı da okudumda Kerastase kullansam hangisini kullanıcam ? Bircok cesiti var ve Homme de dahil kendi icinde bir cok cesiti var. Suan guncel olarak hangisini onerirsiniz ? Net bir isim veya link atarsaniz ona gore alayım ?

Eğer dökülmelerin genetikse homme serisi tercih ederim ya da mevsimsel dökülüyorsa specifique tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhothomit

Merhaba,
    24 yaşımdayım, saçlarım genel olarak ince telli, yağlı ve seyrek (ergenliğimden beri böyle).Genel olarak aşırı bir dökülme yok, son zamanlarda biraz başladı sanki (şampuandan kaynaklandığını düşünüyorum, mevsimsel de olabilir). Gliss marka şampuan kullanıyorum ve her gün yıkıyorum ama memnun değilim bu yüzden devamlı kullanabileceğim kaliteli bir şampuan almak istiyorum. Bundan önce Vichy, Abba gibi iyi markaların çeşitli şampuanlarını kullandım, bazıları iyi geldi, bazıları kızarıklık ve kaşıntı yaptı. Şakak çizgilerimde herhangi bir gerileme yok dediğim gibi genel bir seyreklik var ve özellikle kuvvetli ışığın altında saç derim görülebiliyor. Saç tellerimi kalınlaştırmak, onlara biraz canlılık kazandırmak istiyorum siz ne önerebilirsiniz?
    Şimdiden teşekkürler.

Ben dökülme için bc hair activator kullandım şuan saçlarım 17cm ve çok sık.Dökülme sorunum ortadan kalktı.Bilmediğim ürünleri kimseye önermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Merhaba

Eğer dökülmelerin genetikse homme serisi tercih ederim ya da mevsimsel dökülüyorsa specifique tercih edebilirsin.

Kerastase ile BC arası da hangisi en iyisidr bu dökülme ve kepek icin ? Ona gore bir tercih yapip bakiyim. Benden sonraki arkadasada BC onermissiniz o yuzden Kerastase ile BC arasinda kaldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Merhaba

Kerastase ile BC arası da hangisi en iyisidr bu dökülme ve kepek icin ? Ona gore bir tercih yapip bakiyim. Benden sonraki arkadasada BC onermissiniz o yuzden Kerastase ile BC arasinda kaldim

iki marka da çok iyidir, doğru seriyi alırsan pişman olmazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 9 Eylül 2018; 14:58:5 >

• Merhaba arkadaşlar , Kerastase Densifique Bain Densite Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Şampuan ile ilgili yorumlarınızı rica edebilir miyim ?

Kerastase Densifique Bain Densite Homme - Erkekler İçin Günlük Bakım Şampuanı bu şampunla da arasında kaldım. Bu iki şampuanı kullanan var mı ya da oldu mu acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler saçlarım dökülüyordu 15 20 tel görüyordum yastıkta. Bonacure hair activator aldım 1 2 defa kullandım dün 100 tel belki fazla saç vardı yastıkta çok canım sıkıldı. Bugün biraz daha az vardı. Saçlarım çok uzun değil bugün gidip kestireceğim. Saçhaneden aldım şampuanı daha önce clear kullanıyordum. Normal mi sizce bu şampuanı kullandıktan sonra bu kadar dökülmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Echoés

Beyler saçlarım dökülüyordu 15 20 tel görüyordum yastıkta. Bonacure hair activator aldım 1 2 defa kullandım dün 100 tel belki fazla saç vardı yastıkta çok canım sıkıldı. Bugün biraz daha az vardı. Saçlarım çok uzun değil bugün gidip kestireceğim. Saçhaneden aldım şampuanı daha önce clear kullanıyordum. Normal mi sizce bu şampuanı kullandıktan sonra bu kadar dökülmesi.

Her şampuan her saça iyi gelmez. Tekrar kullanın, yine çok dökülme olursa şampuanı bırakın. Başka bir saç dökülmesini engelleyen şampuan deneyin.

Her seferinde söylüyorum her wax her saçta aynı etkiyi yapmadığı gibi her şampuan herkes de aynı etkiyi bırakmaz. En basit sebebi herkesin kafa derisindeki yağ bezeleri aynı hızda çalışmaz bazıları hızlı çalışır bazıları daha yavaş bu sebeple şampuanın saçınızda ki etkisi nasıl olur bilinmez her şampuanı kullanmak gerekir en iyi uyumu sağlayan ile devam edilir. O yüzden şampuan ile ilgili bir şey konuşulurken şunu duyarsınız ""yoo ben kullanıyorum herhangi bir dökme olmadı"" ""ama bende oldu"" gibi uzar gider.

Kafa derisini kaşındırıp alerji yapan şampuanlardanda uzak durulması gerekiyor.

Bu arada saç, kafa derisi, kıl kökleri tamami ile genetik faktörlerdir yani eğer saçınız felaket dökülüyorsa ebebeyninize sorun gençken benimde çok dökülüyordu cümlesi duymanız olasıdır. Irsidir. Siz hiç birşey yapmasanız dahi genetik olarak ailede saç dökülmesi varsa sizdede dökülür kaçış yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 22 Ağustos 2016; 17:21:42 >

• Saçlarımı kestirdim bikaç gün daha kullanacam bakalım nasıl etki gösterecek. Her gün yıkıyorum saçlarımı . Bundan sonra değiştirmem gerekirse ne önerirsiniz.
  • 3D mension dökülme önleyici var erkekler için onu denemenizi öneririm.

Aslında bu tür şeyleri bayanlara sormak gerek kür mür yapıyorlar onlarda çözüm bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Staree -- 22 Ağustos 2016; 17:48:23 >
  • Bu kadar yapay şeyi kullanırsanız bunları kullanmayı bıraktıktan sonra saçınız 2 kat daha çok dökülecektir bi çok dogal yol varken (bunlara göre daha ucuz) hiç denemeyin derim gidin az araştırın en basitinden bıttım sabunu elin turisti güneydoğuya sırf bu sabunu almak için gidiyor bu sabun dökülmeyi engelliyomuş fiyatı da gayet uygun okadar dogal yag varken bu ürünleri kullanmak saçmalık...Bu ürünler elbet dökülmeyi engeller yada dökülen yerleri dolgun gösterir ama kullanmayı bıraktığın an saçın daha çok dökülecektir... O kadar dogal sabun varken yada dogal yaglar varken bu ürünlere para saçmak baya saçma zaten...

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.