Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonic.Storm

Hocam bc hair activator mı saçı daha yumuşak yapıyor yoksa 3D men root activator mı? Birde orjinallik açısından sachaneyi mi öneriyorsun?

Bonacure salonlarda daha çok yaygın, ben kozmetik ürünlerde interneti tercih etmiyorum artık
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Anladım. Bonacure mü daha yumuşak yapıyor saçı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmedim genel olarak memnunum

• Bugün sachane saç dökülme konusunda yazdığı blog yazısında benim önceden belirtmiş olduğum Taurin'e yer vermiş, linkten inceleyebilirsiniz
  • Arkadaşlar daha önce deneyen var mı bilmiyorum.Ben de saç dökülmesinden dolayı bir yöntem arıyordum.kimyasal tıbbi ilaçlardan ziyade bitkisel destek var mı diye ararken önce Prof İbrahim Saraçoğlu hocanın anlattığı bir kür var onu uyguladım
    en başta çok fazla etkisi olur mu olmaz mı diye düşünürken şu an 2 ay sonunda çok belirgin bir şekilde dökülmede azalma var.isteyen arkadaşlar deneyebilir zaten çok az masrafı var

aktara gidip 300 500 gr lavanta alıyorsunuz
    her gün 1 bardak suya bir tatlı kaşığı lavanta atıp 7 dakika kadar ocakta demliyorsunuz(üstünü kapatın yağlar uçmasın)
    7 dakika sonra alıp soğumaya bırakıyorsunuz.Soğuduktan sonra süzüp içiyorsunuz
    1 ay boyunca her gün içiyorsunuz ve bir ay sonra 15 gün ara verip tekrar başlıyorsunuz.bunu toplam 3 ay yapmanız lazım.

zaten eğer youtube a saraçoğlu saç dökülmesi yazarsanız bu kür çıkıyor.Deneyin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız

• Hocam bu sampuanlari 3 e vurup kullanmak daha iyi mi olur

• CAVQ kullanıcısına yanıt
    Gerek yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Standartuye

Arkadaşlar daha önce deneyen var mı bilmiyorum.Ben de saç dökülmesinden dolayı bir yöntem arıyordum.kimyasal tıbbi ilaçlardan ziyade bitkisel destek var mı diye ararken önce Prof İbrahim Saraçoğlu hocanın anlattığı bir kür var onu uyguladım
    en başta çok fazla etkisi olur mu olmaz mı diye düşünürken şu an 2 ay sonunda çok belirgin bir şekilde dökülmede azalma var.isteyen arkadaşlar deneyebilir zaten çok az masrafı var

aktara gidip 300 500 gr lavanta alıyorsunuz
    her gün 1 bardak suya bir tatlı kaşığı lavanta atıp 7 dakika kadar ocakta demliyorsunuz(üstünü kapatın yağlar uçmasın)
    7 dakika sonra alıp soğumaya bırakıyorsunuz.Soğuduktan sonra süzüp içiyorsunuz
    1 ay boyunca her gün içiyorsunuz ve bir ay sonra 15 gün ara verip tekrar başlıyorsunuz.bunu toplam 3 ay yapmanız lazım.

zaten eğer youtube a saraçoğlu saç dökülmesi yazarsanız bu kür çıkıyor.Deneyin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız

Genetik içinde yararlı mı peki?

• saç dökülmesi genetik bir durum zaten.saçların dökülmesini önleyen bir kür bu.deneyin anlayacaksınız
  • quote:

saç dökülmesi genetik bir durum zaten.saçların dökülmesini önleyen bir kür bu.deneyin anlayacaksınız

Peki hocam % kaç oranında azalma oldu? Bide bundan önce saçınız nasıl bir hızda dökülüyordu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 70 80 oranın azalma var dökülmede.dökülme tabi ki banyoda daha çok oluyordu siz başlayın denemekten zarar gelmez.
  • quote:

% 70 80 oranın azalma var dökülmede.dökülme tabi ki banyoda daha çok oluyordu siz başlayın denemekten zarar gelmez.

Tekrardan selamlar hocam. Dediğinizi bugün yapıcaktım internetten bi araştırayım dedim. Bunun bi içilmesi var bide saça sürülmesi var. Siz sadece içtiniz mi yoksa saçınıza da sürdünüz mü?

• içtiğimi yazmıştım
  • quote:

içtiğimi yazmıştım

yok şunu demek istedim. yıkama yöntemini de kullanmak gerekir mi?

• kullanın hocam zarar gelmez.ben de yaptım
  • dediğiniz saç dökülmesine özel şampuanın linkini verir misiniz?
    hocam 3d mension falan diyordunuz da bu başka bir ürün mü?
  • MehmetNK19506 kullanıcısına yanıt
    İkisi de Schwarzkopfun ürünü, biri erkek diğeri unisex serisi

tamam hocam ben başka sitede bulabilirsem bu ürünü alacağım.cevabınız için teşekkürler...

Sevgili dostum saçhane yi yerden yere vurduğun suçaldığın yazılar var . herkese kesinlikle kozmoya dan alın diye yazdığın yazılar var. Ayrıca ben hem saçhaneden hem kozmoya dan en az 2 bin tl tutarında wax,şampuan ,bakım ürünleri satın almış birisiyim. Ve hiç sahte ürün gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatakontu -- 21 Mart 2016; 15:15:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.