Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shwarzkopf bc bonacure root aktive kullanmaya başladım 1 haftadır.Her yıkamada da ortalama 20 25 tel elime geliyor önceden böyle değildi bunun sebebi nedir yoksa şampuanı bırakmam mı lazım.Ayrıca gün içinde de bazen elime saçıma attığım da tek tük geliyor. BU konuyu okuyup almıştım ama şimdilik pişman etti
  • oknkvnc O kullanıcısına yanıt
    Ürünü nerden aldın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    trendyol cosmopera göndericisi
    Schwarzkopf ürünlerini bayilerinden almanızı tavsiye ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 9 Eylül 2018; 15:3:40 >
  • ürünün orjinalliğini garanti ediyorlar üstelik bulunduğum ilde bayiliği yok mecbur internetten alacaz
    İnternette her denilene aldanma, ben artık netten ürün almayı bırakın Kerastase Osis gibi ürünleri bayilerinden alıyorum.Yaşadığın yerde illa Kerastase salonu vardır.

• yok diyorum :) neyse ben bir hafta falan daha deneyeceğim gördüklerimi yazarım ama şuan için memnun kalmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknkvnc -- 6 Eylül 2018; 18:7:3 >
    Şehir neresi?

• hakkari de görevdeyim stres mevsimsel sebepler korumak için şampuan arıyorum.Koruma amaçlı bitkisel şampuan önerisi olan varsa yazarsa sevirim. Saçı kurutmucak güzel kokulu az zararlı olan şampuanlarda olur
    Sebamed alabilirsin

• Kerastase aldım hadi hayırlısı

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Dökülme için mi ve hangi serisi?

Evet hocam, Specifique 1000mL.

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Nerden aldın

bonacure biraz daha deneyeceğim sonuçta yeni başladım için alışma süreci de var saçderisinin yalnız biraz kuruluk hissi veriyor onun için ne önerirsiniz birde bu serinin toniği varmış o ne işe yarar acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknkvnc

bonacure biraz daha deneyeceğim sonuçta yeni başladım için alışma süreci de var saçderisinin yalnız biraz kuruluk hissi veriyor onun için ne önerirsiniz birde bu serinin toniği varmış o ne işe yarar acaba
    Biraz daha yoğun onun formülü yıkandıktan sonra sıkılıyor
  • Kafatası yapısıyla ilgilidir derken o konuyu biraz daha açar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suppose27now kullanıcısına yanıt
    Mesela, Judas Priest vokalisti Rob Halford'ı örnek göstereyim size. Bu kafatası yapısına sahip bir kişide kalıtsal (genetik) bir kellik olmasa bile, fizyolojik bir kellik olma oranı çok yüksek. "Fizyolojik kellik" diye bahsettiğim şey bu. Etraftaki insanlara bakarak da gözlem yapıyorum ve kafatası yapısıyla kelliği birbirleriyle ilişkili görüyorum.

1951 doğumlu olan Rob Halford, 20'li yaşlarından itibaren kelleşmeye başlamıştır. Hatta 1970'lerin sonunda güzelim uzun saçlarını kestirmiştir bu yüzden.

Fizyolojik kellik adına bir örnek daha vereyim size. 1961 doğumlu olan Megadeth vokalisti Dave Mustaine'in 1992 yılına ait bir resmini paylaşayım sizinle;

Kendisinde çoğu kızdan daha gür saçlar var. Fakat şakak kısımlarına dikkat ederseniz, geriye çekilme söz konusu. İşte o bölgedeki kellik de fizyolojik.

Dave Mustaine şu anda 57 yaşında ve son hali şu şekilde;

Gördüğünüz üzere kel değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bonacure şampuanı şuan itibariyle bıraktım. yıkarken ele gelen tellerden çok gün içinde elimi her attığımda gelen saç telleri moralimi bozuyor. Belki uzun kullanımda faydası olabilir bilmiyorum ama ilk başlarda bu psikolojinizi bozabilir. Bioxsin kullanıyordum bundan önce geri ona başlayacağım muhtemelen
    İnternetten 20 liraya alırsan çakma çıkar markaya laf edersin, ürünün liste fiyatı 85 lira 200ml

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.