Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıkadıktan 1 sonra saçlarım yağlandı RepHair akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kent290lf -- 6 Ağustos 2015; 17:37:09 >
  • bende sipariş verdim inş. iyi sonuçlar alırım teşekkürler
  • 3dmen root şampuan + bc bonocure argan ile 0 ağırlaşma 2. Günün bile istediğim gibi yumuşak ve güçlü saçlar ilerde nasıl sonuc alacam bakalım + flexwaxıda deneyeceğim eve gidince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Molüküler okuyan arkadaş şu konuda katılıyorum evet bu şampuanlar saçlarınızı tekrar çıkartmaz ama kalan saçlarınızı eski sağlığına az da olsa kavuşturabilir.Dışarıdan uygulanan ürünler pek fayda etmez.Bir yerde görmüştüm kuru maya ve süt kalınlaştırıyor diye.Tabi yalnız kafada değil.Şu konuda katılmıyorum kesinlikle reklam amaçlı bir konu değil millet kullandığını ve memnun kaldığını öneriyor
  • Arkadaşlar hala kullanıyorum ürünü, alnımda saç çıktı
  • kimyasal içermeyen şampuan arayanlara tavsiye:
    eczane.com.tr - ilaç dışı güvenilir sağlık ürünleri satış sitesi
    Avalon Biotin B-Complex Şampuan 414 ml
    http://www.eczane.com.tr/avalon-biotin-shampoo-400ml

• beyler uzun zamandır sebamed hem saç dokulmesine karsi olanı hemde kepek önleyiciyi kullaniyordum hic fark gormedim.

Bugun ilk kez Head and Shldirs Sac dokulmelerine karsı 2si1 olan sampuani aldım kullanan var mı nasıldır ?

Yada baska onerebilecek olan kepek ve dökulme olmasın onu istiyorum cok mu : )

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

beyler uzun zamandır sebamed hem saç dokulmesine karsi olanı hemde kepek önleyiciyi kullaniyordum hic fark gormedim.

Bugun ilk kez Head and Shldirs Sac dokulmelerine karsı 2si1 olan sampuani aldım kullanan var mı nasıldır ?

Kerastase veya 3dmen.Goldwell dualsenses de iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

beyler uzun zamandır sebamed hem saç dokulmesine karsi olanı hemde kepek önleyiciyi kullaniyordum hic fark gormedim.

Hocam 3 unden hangisi en iyisi ? Bidaha soyluyorum Hem kepek Hem DOkulmeyi engellesin istiyorum o yuzden bu ikisi icin hangisi iyidir ? Siz hangisini kullaniyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

Hocam 3 unden hangisi en iyisi ? Bidaha soyluyorum Hem kepek Hem DOkulmeyi engellesin istiyorum o yuzden bu ikisi icin hangisi iyidir ? Siz hangisini kullaniyorsunuz

3dmen root activator kullanıyorum bı şampuan kepek yapmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

3dmen root activator kullanıyorum bı şampuan kepek yapmaz

Cevap icin tesekkurler ins sonuç alirım ilk kez kullanıcam o sampuanıda bugun intermetten siparis vericem ins

• bu saç aşısı muhabbeti nedir bilgisi olan var mı?
  • öncelikle merhabalar.hocam ben yaklaşık 1 senedir falan dalan antik zeytinyağlı sabununu kullanıyorum memnunumda.(hani saç dökülmesi tamamen durmadı ama banyoda falan 20-30 tel falan dökülüyordur)her neyse babam kel olmasından falan açıkçası çekiniyorum benim de saçlarım dökülür mü diye.böyle düşüncelerden sonra araştırmaya başladım öncelikle nivalis nettle garlic şampuanını(kahverengli olan) içime sindi ondan sonra araştırırken tresanın ısırgan otlu şampuanı önerdiler(benim saçlar 2-3 güne yağlanır ondan dolayı yağlı saçlar için olanını almayı düşünüyorum+çam terebentin yağıyla birlikte kullanmayı düşünüyorum.bu ikisinden birini almayı düşünürken tesadüfen sizin açtığınız bu konuyu gördüm.açıkçası aklım allak bullak oldu.ne yapsam diye.sizce sabuna devam mı etmeliyim yoksa yukarıdaki yazdığım ürünleri 3-5 ay denemeli miyim?(yaşım 18)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetNK19506 -- 16 Ağustos 2015; 17:57:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MehmetNK19506

öncelikle merhabalar.hocam ben yaklaşık 1 senedir falan dalan antik zeytinyağlı sabununu kullanıyorum memnunumda.(hani saç dökülmesi tamamen durmadı ama banyoda falan 20-30 tel falan dökülüyordur)her neyse babam kel olmasından falan açıkçası çekiniyorum benim de saçlarım dökülür mü diye.böyle düşüncelerden sonra araştırmaya başladım öncelikle nivalis nettle garlic şampuanını(kahverengli olan) içime sindi ondan sonra araştırırken tresanın ısırgan otlu şampuanı önerdiler(benim saçlar 2-3 güne yağlanır ondan dolayı yağlı saçlar için olanını almayı düşünüyorum+çam terebentin yağıyla birlikte kullanmayı düşünüyorum.bu ikisinden birini almayı düşünürken tesadüfen sizin açtığınız bu konuyu gördüm.açıkçası aklım allak bullak oldu.ne yapsam diye.sizce sabuna devam mı etmeliyim yoksa yukarıdaki yazdığım ürünleri 3-5 ay denemeli miyim?(yaşım 18)

Denemelisin

• Konuya bakarak sampuan alıp kullanan arkadaşlar duşencelerınız nelerdır belırtır mısınız

• Konu sahibi saçlarını ss alabilir miyim pm

Edit: Alnını da alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exocoetidae -- 24 Ağustos 2015; 3:56:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Konu sahibi saçlarını ss alabilir miyim pm

Zaten isteyen olursa pmden numarasını atsın göstereyim demiştim

• quote:

quote:

whatsapp kullanmıyorum ss atma şansın yok mu
  • quote:

quote:

quote:

whatsapp kullanmıyorum ss atma şansın yok mu

Forumdan atmıyorum

• Sac dokulmesi icin konu sahibi 3D Men önerdide ben bunu nerden alicam ? Yabi 2 tane site var ama orjinal mi degil mi nasıl anlasilir ? Bana nerden siparis verebilcegimi soylebilirmsiniz ?

Vede 3D Men root activator kullanan varsa Saç Dokülmesini durduruyor mu cidden ?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.