Şimdi Ara

ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
459
Cevap
29
Favori
156.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: www2

quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

quote:

Hocam bunu kullanırken wax kulandınızmı?
    7 8 senedir kullanıyorum Son 4 senedırde osıs MESS UP ve got2 be Kullanıyorum schwarzkopf ürunlerı. (birbirlerine çok benziyor kokusu farklı)

Yani her gün mat wax kullandıgımdan saçlarım çok asırı ıncedı ve seyreldı. Her gorende çok ince diyor. Ama ben wax kullanmadan yapamıyorum yani artık sürmeden dışarı cıkmam.

Bu ürünü kullanırken wax kullansak bir faydasını gorurmuyum bu durumda?

Wax saçı incelleştirmez.Saç köklerinin sıkışmasından meydana gelir saçın incelmesi

Yani ikisini bir arada kullanmanın sakıncası yok. Zaten her sabah saçımı yıkarım. Sen ince güçsüz saçlara hangısın önerirsın hocam ben daha önce rescue Repair olanı duymuştum. Keşke erken gorseydım yazın akrabalara getırtırdım almanyada ucuzdu

3dmen root activator öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusra bakma yanlışlıkla eksi verdim.

Root actovatorun serumuda var 7*10 ml 95Tl

Eğer kısa sürede güzel etki yaparsa serumu alırım ama mınoxıl gibiyse kötü olur sürekli ona baglanırız bu sefer. Sampuanın seruma göre tek kötü yanı içindeki etken madde oranı azdır. Serum konsantre olur sanırım.
    Siz serum için ne düşünüyorsunuz 100 liraya degermı yoksa sampuana mi baslayım. Zaten anlamadığım konuda schwarzkopf ürün çeşitliliğinı alt markayla yapıyor. Osıs, TAFT gibi. 3D Men İle Rescue Repair olanların ne farkı vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam kusra bakma yanlışlıkla eksi verdim.

Root actovatorun serumuda var 7*10 ml 95Tl

Eğer kısa sürede güzel etki yaparsa serumu alırım ama mınoxıl gibiyse kötü olur sürekli ona baglanırız bu sefer. Sampuanın seruma göre tek kötü yanı içindeki etken madde oranı azdır. Serum konsantre olur sanırım.
    Siz serum için ne düşünüyorsunuz 100 liraya degermı yoksa sampuana mi baslayım. Zaten anlamadığım konuda schwarzkopf ürün çeşitliliğinı alt markayla yapıyor. Osıs, TAFT gibi. 3D Men İle Rescue Repair olanların ne farkı vardır.

Schwarzkopf ile Schwarzkopf Profesyonel ayrıdır.BC unisex 3DMEN erkek serisidir.3dmen root activator ile yanına BC Hair Activator tonik alabilirsin.Ben şahsen öyle yaptım ama tonik kullanmaya gerek kalmadı.Sampuan ısımı goruyor.Kardeşim clearmen kullanıyordu saçları çok seyrelmiş şuan benim root activator ile bc hair activator kullanmaya basladı.

• Dostum kepek problemi yasiyorum suan sebamed de. Bu urunde devam eder mi veya kepek icin baska tasiyen var mi? (Dokulme sorunum var bu arada)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Aşağıda foto olarakta ekledim, acaba 3D dediğiniz şampuan benim içinde bir işe yarar mı? şayet yaramazsa dökülmeyi durdumak ve de biraz daha dolgun göstermek için hangi ürünleri kullanabilirim.. gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler..
    ERKEK TİPİ SAÇ DÖKÜLMESİNE KESİN ÇÖZÜM!!!

@deepfear7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 8 Kasım 2015; 2:11:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1e1

Aşağıda foto olarakta ekledim, acaba 3D dediğiniz şampuan benim içinde bir işe yarar mı? şayet yaramazsa dökülmeyi durdumak ve de biraz daha dolgun göstermek için hangi ürünleri kullanabilirim.. gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler..

@deepfear7

Bunun ıcın net bısey soyleyemem ama danısman kuaforlere gıdıp analız ettırebılırsın

• quote:

quote:

Aşağıda foto olarakta ekledim, acaba 3D dediğiniz şampuan benim içinde bir işe yarar mı? şayet yaramazsa dökülmeyi durdumak ve de biraz daha dolgun göstermek için hangi ürünleri kullanabilirim.. gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler..

@deepfear7

Bunun ıcın net bısey soyleyemem ama danısman kuaforlere gıdıp analız ettırebılırsın

cevap için teşekkür ederim.. yani 3d şuan benim için işe yaramıyor o halde öyle değil mi? benim ense de ve yanlarda bir sıkıntı yok hatta çok gür durumdalar fakat fotoda da görüldüğü kısımlardaki saçlar çok zayıfladı ve dökülmeye devam ediyor..

• quote:

quote:

quote:

@deepfear7

cevap için teşekkür ederim.. yani 3d şuan benim için işe yaramıyor o halde öyle değil mi? benim ense de ve yanlarda bir sıkıntı yok hatta çok gür durumdalar fakat fotoda da görüldüğü kısımlardaki saçlar çok zayıfladı ve dökülmeye devam ediyor..

Yani çok seyrelmiş, erken kullanımda kesin fayda görürdün.Ben 22 yaşındayım babam keldi benim saçlarda seyreklik yok hiç.3dmen bulamadıgım ıcın kuaförlerde, bonacure aldım onun kıvamı biraz daha yoğun.

• deepfear7 kullanıcısına yanıt
    merhaba bu forumu ilk defa okuyorum benim bugüne kadar öğrendiğim kadarıyla minoxil ve finasterid fda tarafından saç dökülmesi tedavisinde onaylanmış ilaçlar. taurinin bu konuda onayı varmı yoksa raştırma safhasındamı *?ben ilaca çok para harcadım saç çıkacaksa devam edeyim yoksa ekim yaptırayım diyorum ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanz

merhaba bu forumu ilk defa okuyorum benim bugüne kadar öğrendiğim kadarıyla minoxil ve finasterid fda tarafından saç dökülmesi tedavisinde onaylanmış ilaçlar. taurinin bu konuda onayı varmı yoksa raştırma safhasındamı *?ben ilaca çok para harcadım saç çıkacaksa devam edeyim yoksa ekim yaptırayım diyorum ??

Alman Dermatoljisi tarafından onaylanmış
  • hocam şakaklardan açılmayı durdurmak için bunlar işe yararmı

Minoxil felanda kullansam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahana35

hocam şakaklardan açılmayı durdurmak için bunlar işe yararmı

Minoxil felanda kullansam ?

Yarar kuaförden bonacure hair activator al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saç kılını kuvvetlendiriyor herhalde

• quote:

quote:

Onaylanması ile ilgili kaynak gösterebilir misin veya taurinin saç dökmesini engellediği ile ilgili yazılan makaleler var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: curry_30

quote:

quote:

Onaylanması ile ilgili kaynak gösterebilir misin veya taurinin saç dökmesini engellediği ile ilgili yazılan makaleler var mı

• quote:

quote:

quote:

quote:

tr.winesino.com
    404 - File or directory not found.
    http://tr.winesino.com/conditions-treatments/hair-loss/1017038463.html

Burada onaylanma ile ilgili bir şey yok ayrıca dökülmeyi engellediği de kesinleşmemiş iddaa ediliyor diye ibare var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tr.winesino.com
    404 - File or directory not found.
    http://tr.winesino.com/conditions-treatments/hair-loss/1017038463.html

Burada onaylanma ile ilgili bir şey yok ayrıca dökülmeyi engellediği de kesinleşmemiş iddaa ediliyor diye ibare var

Şuan o kaynağı bulamadım, bulunca eklerim.Taurin nano teknolojiyle elde ediliyor.Bunu elde edebilen iki büyük firma var biri Loreal diğeri Schwarzkopf.Lorealin üst segmenti Homme serisinde de Systeme Taurine yazıyor farkındaysan.

• Orjinalini nereden bulabiliriz? Bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Orjinalini nereden bulabiliriz? Bilgi verebilir misiniz?

danışman kuaförlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepfear7 -- 9 Eylül 2018; 14:50:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Orjinalini nereden bulabiliriz? Bilgi verebilir misiniz?

Sachane veya danışman kuaförlerden

bende seyrelme var. minoxil kullanıyorum. Bırakıp bunu ve bc hair activatör ü kullansam iyi olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.