Şimdi Ara

erkekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zarpandit22 iki dakka yanımda dolaş sana erkek ne işe yarar gösteririm.

Başbelası dediğiniz adamlar olmadan da ne yaparsınız bilmiyorum.
  • :) başbelasısınız işte,varmı ötesi.
  • Ben buna inanmıyorum.Başbelası olduğumuz koca bir yalandan başka birşey değil.Asıl sorun sizde..
  • tabii sorun hep bizde olur,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.önce özeleştirinizi yapın sonra karşı tarafta arayın sorunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jogo

tabii sorun hep bizde olur,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.önce özeleştirinizi yapın sonra karşı tarafta arayın sorunu.

nedemekti bu şimdi biraz feminen geldi bana ama ?
  • meministle feministlik yapmayın yau
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanane_

quote:

tabii sorun hep bizde olur,siz sütten çıkmış ak kaşıksınız.önce özeleştirinizi yapın sonra karşı tarafta arayın sorunu.

bence feminen değil.bu bayanlar içinde geçerli.(ayrıca doğru tahmin fazlasıyla feministim)
  • quote:

quote:

quote:

bence feminen değil.bu bayanlar içinde geçerli.(ayrıca doğru tahmin fazlasıyla feministim)

sebep ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sebep ?

birçok sebep var,tartışması uzun olur ;)

• Kadınlar sadece Türkiyede ki bi kısım abazan kesim yüzünden önde görünüyor onlarda sadece Vucudu için Yoksa kadın da erkekte birbirlerini tamamlayan bi yap boz gibi birbirlerine muhtaçtır... Kadın feminist olsa bile her zmn bi erkegin kulagına tatlı sözler fısıldamasını saçlarını okşamasını arzular , Erkeklerde her zmn güler yüzlü melek silüetine bürünmüş bi bayan arzularlar... Ama işi Seks e dökerseniz tabi işler değişiyor... Ben hiç bir zmn bayanları benden aşağı görmedim " Cennet Anaların ayakları altında " denmiş se bende buna uyarım ... Ama dediğim gibi kendini seks objesi gibi lanse eden kızlar tabi ki erkeklerden üstündür yada erkekler onların üstün oldugunu düşünmelerini saglarlar sonucta herkezin bi bildigi var dimi Siz siz olun böyle ayrıma başvurmayın erkeksiz kadın - kadınsız erkek olmaz bu böyle biline

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sebep ?

anladım seni hazin bir aşk mEEEECEEEREEESII galiba hayata bu kadarda feminen baktıracak kadar kötü bi meceraaaa olmamalı :P

• KADIN VE ERKEĞİ KARŞILAŞTIRMAK ÇOK ÇOCUKÇA YA AŞIN ARTIK SUNLARI
  • Hiç hoş değil nedense gül gibi geçinemeyeceğiz galiba sizlerle, hiç değilse tahrik yapmayalım (şu saçma bu saçma vb..).
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sebep ?

anladım seni hazin bir aşk mEEEECEEEREEESII galiba hayata bu kadarda feminen baktıracak kadar kötü bi meceraaaa olmamalı :P

feministlik bu değil.yanlış anlamışsın.ben bana yapılan hiçbir şey için kimseye antipati duymam.kadınların geneline yapılan aşağılama ve küçümseme beni incitir.bununla birlikte birçok sebep..

• quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Kadınlar sadece Türkiyede ki bi kısım abazan kesim yüzünden önde görünüyor onlarda sadece Vucudu için Yoksa kadın da erkekte birbirlerini tamamlayan bi yap boz gibi birbirlerine muhtaçtır... Kadın feminist olsa bile her zmn bi erkegin kulagına tatlı sözler fısıldamasını saçlarını okşamasını arzular , Erkeklerde her zmn güler yüzlü melek silüetine bürünmüş bi bayan arzularlar... Ama işi Seks e dökerseniz tabi işler değişiyor... Ben hiç bir zmn bayanları benden aşağı görmedim " Cennet Anaların ayakları altında " denmiş se bende buna uyarım ... Ama dediğim gibi kendini seks objesi gibi lanse eden kızlar tabi ki erkeklerden üstündür yada erkekler onların üstün oldugunu düşünmelerini saglarlar sonucta herkezin bi bildigi var dimi Siz siz olun böyle ayrıma başvurmayın erkeksiz kadın - kadınsız erkek olmaz bu böyle biline

çok güzel düşünmüşün ama düşencenden çok politik bi yazı olmuş burda biraz mizah katarak konuşuyorduk oysaki biz

• kadın erkek eşitliğinden bahsedenler havalanmış da kızlr üstün falan demeye başlıo.100 sene öncesine kdr arkamızdan çarşaflarla yürüyordunuz.Sizi bu utanç durumdan bir erkek kurtardı unutmayın.
    Çok sçma bi konu.her iki taraf ta birbirine ihtiyaç duyar üstünlük göstermek mi lasım.erkekler de yemek yapar temizlik yapar.(lokantalara bakabilirsiniz)
    illa ortamı gerceksiniz.şunu yaparız bunu yaparız.siz aerobik yaparken bişe diyor myuz da futbola saldırıosun..saçmalık deil spor..
  • ne zaman baksam bu konu üstte bi gireyim bakayım noluos dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tetikci

Kadınlar sadece Türkiyede ki bi kısım abazan kesim yüzünden önde görünüyor onlarda sadece Vucudu için Yoksa kadın da erkekte birbirlerini tamamlayan bi yap boz gibi birbirlerine muhtaçtır... Kadın feminist olsa bile her zmn bi erkegin kulagına tatlı sözler fısıldamasını saçlarını okşamasını arzular , Erkeklerde her zmn güler yüzlü melek silüetine bürünmüş bi bayan arzularlar... Ama işi Seks e dökerseniz tabi işler değişiyor... Ben hiç bir zmn bayanları benden aşağı görmedim " Cennet Anaların ayakları altında " denmiş se bende buna uyarım ... Ama dediğim gibi kendini seks objesi gibi lanse eden kızlar tabi ki erkeklerden üstündür yada erkekler onların üstün oldugunu düşünmelerini saglarlar sonucta herkezin bi bildigi var dimi Siz siz olun böyle ayrıma başvurmayın erkeksiz kadın - kadınsız erkek olmaz bu böyle biline

bence konu burada kapanmalıydı bundan sonrasında hala savunmak sadece kendini ispatlamak olarak düşünülür arkadas ne gzl açıklamıs

• quote:

Orjinalden alıntı: zarpandit22

merhabalar bu erkekleri anlamak imkansız o kadar saçma sapoan işlerle uğraşıyolar ki anlatamam örneğin futboll bi topun peşinde 22 kişi birden ve oynayanlardan çok izleyenler küfür ediyo ve bunun gibi çok saçma şeyler

@Sanane Ben sizin yazdıklarınıza değil ilk yazılan yazıya cevap verdim Siz makara yapıyor olabilirsiniz orası beni baglamaz ben başlıgın konusuna göre cevap yazarım işleyişine göre degil
  • jogo sorun sizde demedim ki ben.Sadece erkeklerin sizin dediğiniz gibi olmadığını söyledim.Ve iddia ediyorum şu dünya üzerinde çözülemeyecek tek problem sizsiniz.Kadınlar!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.