Şimdi Ara

erkekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar bu erkekleri anlamak imkansız o kadar saçma sapoan işlerle uğraşıyolar ki anlatamam örneğin futboll bi topun peşinde 22 kişi birden ve oynayanlardan çok izleyenler küfür ediyo ve bunun gibi çok saçma şeyler

• quote:

Orjinalden alıntı: zarpandit22

merhabalar bu erkekleri anlamak imkansız o kadar saçma sapoan işlerle uğraşıyolar ki anlatamam örneğin futboll bi topun peşinde 22 kişi birden ve oynayanlardan çok izleyenler küfür ediyo ve bunun gibi çok saçma şeyler

yukarıdaki örnekten de anlaşılacağı gibi sıcaklar mevsim normallerini hatta anormallerini geçmiş durumdadır.
    daha neler görecez bakalım. sıcaktan dolayı gözümüzden (gözümüzden deki z yi t yap) civciv çıkartır duruma gelmiş bulunuyoruz.
  • quote:

merhabalar bu erkekleri anlamak imkansız o kadar saçma sapoan işlerle uğraşıyolar ki anlatamam örneğin futboll bi topun peşinde 22 kişi birden ve oynayanlardan çok izleyenler küfür ediyo ve bunun gibi çok saçma şeyler

Bu alemde kızlar böyle avatar kullanmaz git cicili bicili bi avatar bul
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalx89

quote:

Bu alemde kızlar böyle avatar kullanmaz git cicili bicili bi avatar bul

çizgi film karekteri olması şart

• kızları anlamak neden imkansız olsun ki erkeklerden üstün oldukları kesin zaten bunu kabul edin artık cevaplardanda bu belli oluyor zaten erkekler ah ah neden dünyada var olduğunuzu bile bilmiyosunuz ..................................................
  • quote:

kızları anlamak neden imkansız olsun ki erkeklerden üstün oldukları kesin zaten bunu kabul edin artık cevaplardanda bu belli oluyor zaten erkekler ah ah neden dünyada var olduğunuzu bile bilmiyosunuz ..................................................

biz bir bütünüz, biz olmadan siz yaşayamazsınız, siz olmadan biz yaşayamayız
    unutmaki şöle de bir durum var ki ;

kadın erkeğin sol kaburga kemiğinden yaratılmıştır. (kur-an' da böle bişide geçmektedir.)

her ne kadar Feminist duygular içinde olsanızda bunlar gerçektir, ve böyle devam edecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kızları anlamak neden imkansız olsun ki erkeklerden üstün oldukları kesin zaten bunu kabul edin artık cevaplardanda bu belli oluyor zaten erkekler ah ah neden dünyada var olduğunuzu bile bilmiyosunuz ..................................................

evet kadınlar üstün. biz top peşinde koşan adonlarız. sen herşeyi biliyon. biz bu dünyada ne amaçla var olduğumuzu bilmeyen varlıklarız.

devam et. bekleme yapma. sıcakta çekilmiyon.
  • feminist değilim ben sadece gerçekleri konuşuyorum evet dediğin doğru ama bi yere kadar biz kadınlar erkeksiz yaşar ama siz erkekler yaşayamazsınız bunu kabullenin artık erkeklerin zaten yüzde doksanı aynıdır kadınların erkeklerden üstün olduğunu kabul edemezler zora gelincede siz bizsiz bizde sizsiz yaşayamayız derler .............................
  • bence sıcakta çekilmiyo değil doğruları konuştuğum için çekilmiyorumdur ............................. yüzbaşı
  • quote:

feminist değilim ben sadece gerçekleri konuşuyorum evet dediğin doğru ama bi yere kadar biz kadınlar erkeksiz yaşar ama siz erkekler yaşayamazsınız bunu kabullenin artık erkeklerin zaten yüzde doksanı aynıdır kadınların erkeklerden üstün olduğunu kabul edemezler zora gelincede siz bizsiz bizde sizsiz yaşayamayız derler .............................

işte sorun burdan başlıyo
    sen öyle bir genelleme yapıyosun ki olayı burda koparıyosun yani % 90 dediğin anda herkezi bir kefeye koyuyosun yani %50 bile şans vermiyosun demektir. Bence bu düşünüşün tam bir feministliğe giriyor kusura bakma ama siz şurda yanılıyosunuz birazcık güven duygusunu bize verseniz bunların hiç birisini sölemiceksin. Şurda sana katılıyorum güvendiğin dağlara da kar yağıyo ayrı mesele ama sen karşındakini tanıdıktan sonra güvenirsen hiç bişi olmaz merak etme
    üstünlük meselesi diye bişiyede katılmıyorum. Kadın etkek eşittir dediler tamam dedik ama şimdi bide üste çıkmaya çalışınca orda duracaksınız işte. her şey eşitlikten yana %50 - %50
    bide siz bizsiz biz sizsiz olayına gelince orası daha tartışılacak mesele gibi ama onun yeride sanırım burası değil

yani sonuç olarak % 50 - % 50

• quote:

feminist değilim ben sadece gerçekleri konuşuyorum evet dediğin doğru ama bi yere kadar biz kadınlar erkeksiz yaşar ama siz erkekler yaşayamazsınız bunu kabullenin artık erkeklerin zaten yüzde doksanı aynıdır kadınların erkeklerden üstün olduğunu kabul edemezler zora gelincede siz bizsiz bizde sizsiz yaşayamayız derler .............................

yürü be yawrum

zafer
  • quote:

Kadınların da erkeklerin de üstün olduğu yönler vardır.
  • sen kendini neden yüzde onluk kısmına koymuyosun demekki sende kendini onlardan biri olarak görüyosun güvensizlik var tabi erkeklere hiç güvenmiorum yüzde doksanı aynı yanlarından güzel bi kız geçsin hemen bakarlar yanındakinden sıkıldıysan ayrıl beğendiğin kızlara dön yok onuda ekte tutucak işte
  • sayın feminist hanım çokmu darbe yediniz ? çokmu görüp geçirdinizde bu şekilde konuşuyorsunuz ?
  • quote:

sen kendini neden yüzde onluk kısmına koymuyosun demekki sende kendini onlardan biri olarak görüyosun güvensizlik var tabi erkeklere hiç güvenmiorum yüzde doksanı aynı yanlarından güzel bi kız geçsin hemen bakarlar yanındakinden sıkıldıysan ayrıl beğendiğin kızlara dön yok onuda ekte tutucak işte

sen nasıl bütün kızları arkana alıpda bu şekilde onlar adına konuşuyorsan, bende erkek arkadaşlarım adına konuşuyorum. Ben onların avukatı değilim ayrı mesele ama bende şimdi bi laf sölicem olmicak ama içimden geldi sölim sadece senin lafına istinaden sölüyorum ( BENİ ANLAMAN İÇİN BEN OLMAN GEREK, BEN OLMAN İÇİNSE BANA AŞIK OLMAN GEREK ) beni ancak tanıyan bilir ben bu şekilde konuşuyorum ve kendime güveniyorum. Sadece yazdıklarımızı okuyan arkadaşlara örnek olmak istedim. Yoksa bende gemisini kurtaran kaptan olurum ve % 10 luk kısma girerim merak etme.

• ya uğraşmayın şunla. hanım manım diyonuz bide. başka postlarına bakın ve gülün. hey Allahım ya
  • Bir de adama cevap vermişler..

İlk mesajda verdiğim linkteki cevabını okumadınız mı ?

Üşenmeyin, okuyun biraz.
  • bu kız evde kalmıs bence
  • Profilinde niye erkek ismi yazıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.