Şimdi Ara

Erkekler anladım ki bayanların kölesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yanlış Türkiyedeki kızlar 2 abaza onları kesti diye kendilerini tanrıça sanıyorlar avrupaya gitseler millet onlara bakmaz bile . . .
  • o da bi fantazi ama
  • Kendi adına konuş
  • Sorun bizim erkeklerde.Yüzüne bile bakılmayacak kızın bile peşinden koşanlar var.Geçen yıl çalıştığım iş yerinde 2 tane çirkin kız vardı kendilerini çok güzel zannediyorlardı.İşe girdim 6 ay boyunca pek samimi olmadım ilk zamanlar ikiside onların peşindeyim sanıyordu.Oysa hiç ilgilenmemiştim bunu anlamaları 5 ay sürdü.İyiki anladılar çünkü 5 ay boyunca benden yüz bulamayınca bin türlü gıcıklıklarıyla uğraştım.Her erkeği kendilerine hayran sanıyorlar bunun böyle olması biz erkeklerin yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

Burada olduğu gibi bir çok forumdada veya gerçek hayatdada dikkatimi bu konu çekti dünyadaki bütün erkekler aslında bayanların kölesi iyi inceleyin bakın bakalım sizde bu gerçeği görebilecekmisiniz.

Yaş kaç ve sevgilin yada kızlar tarafından dışlandığın için mi böyle bir konu açtın.Aşk meşk konularına ve cinsellikle ilgili şeylere türkler kadar fazla kafa yoran başka bir millet var mı merak ediyorum..Hayatında ilk kez bi kızla çıkmış olanlar,daha 2. gününde ben bu kızla evlenicem hayalleri kurmaya başlıyor ve sanki kızlada evlenmiş gibi kız arkadaşının giyiminden gezmesine kadar herşeyine karışmaya çalışıyor..Sonra kız yol gösterincede intahar etme eşiğine kadar geliyorlar..Yok böyle bişey.Sen amerika,latin ülkeleri ve kuzey avrupa ülkelerine git..Orada acaba erkekler mi köle yoksa kadınlar mı.(Gerçi iki tarafta köle değil).Kendinizi böyle konular açarak tatmin etmeye çalışmayın.Aslında bunun nedeni basit..Amerika,Rusya,İngiltere,Almanya,Polonya gibi ülkelerde 14-15 yaşında insanlar cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar ve 20 yaşına gelipte ilişkiye girmeyenler,girenlere göre çok azlar.Onun için kadın-erkek ilşkilerinde onlar daha rahatlar ve daha çabuk olgunlaşıyorlar..Bizde ise bırakın 20 yaşına gelipte ilşkiye girmeyenleri,çoğu kişi ilişkiye evlendikleri zaman giriyor.Bu durumdada ,abaza olan kesimin en büyük kısmı erkekler olunca kadınların kölesi pozisyonuna düşüyor..Daha doğrusu sosyo-ekonomik olarak durumları alt ve orta sınıftan olanlar bu durumla karşılaşıyor..Neyse sonuçta,kölelik durumu Türkiye de daha çok var..Ama gelişmiş ülkelerde bu durum yok gibi bişey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JP!!!!!!! -- 1 Kasım 2009; 2:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Burada olduğu gibi bir çok forumdada veya gerçek hayatdada dikkatimi bu konu çekti dünyadaki bütün erkekler aslında bayanların kölesi iyi inceleyin bakın bakalım sizde bu gerçeği görebilecekmisiniz.

Yaş kaç ve sevgilin yada kızlar tarafından dışlandığın için mi böyle bir konu açtın.Aşk meşk konularına ve cinsellikle ilgili şeylere türkler kadar fazla kafa yoran başka bir millet var mı merak ediyorum..Hayatında ilk kez bi kızla çıkmış olanlar,daha 2. gününde ben bu kızla evlenicem hayalleri kurmaya başlıyor ve sanki kızlada evlenmiş gibi kız arkadaşının giyiminden gezmesine kadar herşeyine karışmaya çalışıyor..Sonra kız yol gösterincede intahar etme eşiğine kadar geliyorlar..Yok böyle bişey.Sen amerika,latin ülkeleri ve kuzey avrupa ülkelerine git..Orada acaba erkekler mi köle yoksa kadınlar mı.(Gerçi iki tarafta köle değil).Kendinizi böyle konular açarak tatmin etmeye çalışmayın.Aslında bunun nedeni basit..Amerika,Rusya,İngiltere,Almanya,Polonya gibi ülkelerde 14-15 yaşında insanlar cinsel ilişkiye girmeye başlıyorlar ve 20 yaşına gelipte ilişkiye girmeyenler,girenlere göre çok azlar.Onun için kadın-erkek ilşkilerinde onlar daha rahatlar ve daha çabuk olgunlaşıyorlar..Bizde ise bırakın 20 yaşına gelipte ilşkiye girmeyenleri,çoğu kişi ilişkiye evlendikleri zaman giriyor.Bu durumdada ,abaza olan kesimin en büyük kısmı erkekler olunca kadınların kölesi pozisyonuna düşüyor..Daha doğrusu sosyo-ekonomik olarak durumları alt ve orta sınıftan olanlar bu durumla karşılaşıyor..Neyse sonuçta,kölelik durumu Türkiye de daha çok var..Ama gelişmiş ülkelerde bu durum yok gibi bişey...

Aynı şeyleri ben yazacaktım ama sen benden önce davrandın.. Kadınlara kölelik sadece bizim ülkemize has bir şey,vakti zamanında bir bayanla tanışmıştım tabi o zamanlar milli formayı daha giymemişiz neyse bu durumu anlatmıştım ama bayanda süper bişey di neyse bununla olduk Hani etkilenmedim değil. Daha sonra bu kadın benden para istemeye başladı işte borçlarım filan var yardım et bende kendisinden hoşlanıyorum ya beni sömürmeye çalıştı yok sana aşık oldum ben falan ama yemedim tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: JP!!!!!!!

quote:

Bence fazla edebiyat parçalamaya kuzey avrupayı veya başka yeri övmeye gerek yok. Dünya üzerinde her ülkede erkekler en iyi kadını elde etmek için didiniyor. En iyi giysiler en iyi marka otomobiller daha fazla para.... Yani anlayacağın ister 13 ister 33 yaşında ilişkiye girmeye başla erkek doğasında en iyisi ve en sexisini elde etme arzusu oldukça kadının kölesi olacaktır. Zaten bunu anlamak için sosyolog olmaya gerek yok. Ha çok karizma + yakışıklı + parası olan bir erkeksindir o zaman köle olmazsın. Dişi mıknatısı olursun. Ama diğer türlü avrupa'dada amerikada'da papuğa yeni gine'dede striptiz kulüpleri erkekle dolup tşaacaktır. Bi kadının sırf tenine eli değsin diye çok kişi tanga ipine 20 dolars sıkıştıracaktır. Bu erkek doğasının gerçeğidir. Ha nefsül terbiyede en üst levellere gelmişsen o zaman kadın kölesi olmazsın ama kadın fakiri olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Orijinalden alıntı: a.saygili

quote:

quote:

Tüm erkekler öyle mi bilmiyorum ama.
    Çevremdeki seviyesiz kişiler 250 gram için birbirlerini hiç düşünmeden satabiliyorlar.
    Sonrada tekmeyi yiyince avel gibi tek başına takılıyorlar.

250 gram olayı ve aşk olayı farklıdır.

250 gramcık için satabiliyorsa,arkadaş değildir ama gerçekten seviyorsa buna satma denmez.Aynı durumda benim şuanda.14 aylık ilişkim bitti ve ben hala peşindeyim,kuzenim,arkadaşlarım onunla çıkmamamı söylüyorlar,çok üzüldüğümü biliyorlar ama ben onları dinlemiyeceğim..Çünkü gerçekten seviyorum..Bugün 2 dakika buluşmayı zor ayarladım,inşallah ona da gelir.Bir buket çiçek yaptırcam,tam ortasına bir tane gül koydurcam,çıkıcam karşısına,çökücem dizlerimin üstüne,"her şeyi kapatıp,yeni bir sayfa açar mısın?" diyeceğim,barıştı barıştı,barışmazsa daha fazla uğraşamam,eridim bittim çünkü..

Aynen gerçekten seviyorsa bize hiçbirşey demek düşmez.
    Hatta destekleriz bile.
    Ama niyet farklı.

Ahahahaha gelmedi kız Yol verdim bende uğraşamam,çarşıya geçiyordum,otobüse bindim sevgilisi kızın :D yaşlı bir amcaya yer verdim,bi kestim bunu tam emin olamadım,ayakta dibimdeydi,döndüm önüme,tuttu kolumdan,"sen Sertaç mısın?" dedi "buyur bilader sen kimsin?" dedim "ben Kubilay" dedi "heee şimdi kestim seni"dedim.Otobüste falan filan yaptık,sonra indip gittim gidiceğim yere,dedim "ben iniyorum" "dur inersin" diyor.İyi dedim "bi daha ki durakta inerim" 3 kişilerdi kendini bir şey zannetti,gider yaptım yavşadı denyo.O çocuğu gördükten sonra zaten yaşama hevesim kalmadı,mor gömlek,kahverengi palto,kahverengi dar paça kot,sivri burun ayakkabı,ha bir de yüzünün her yerinde olan sivilceler.Öyle böyle değil,bildiğin suratı sivilce yuvası.Bu çocuk olayı aşmışşş.

Hüsranla bitmediğine sevindim.
    İçin rahatlamıştır inşallah.
  • köle olmaya değecek başka ne var ki şu hayatta
  • quote:

quote:

Tüm erkekler öyle mi bilmiyorum ama.
    Çevremdeki seviyesiz kişiler 250 gram için birbirlerini hiç düşünmeden satabiliyorlar.
    Sonrada tekmeyi yiyince avel gibi tek başına takılıyorlar.

250 gram olayı ve aşk olayı farklıdır.

250 gramcık için satabiliyorsa,arkadaş değildir ama gerçekten seviyorsa buna satma denmez.Aynı durumda benim şuanda.14 aylık ilişkim bitti ve ben hala peşindeyim,kuzenim,arkadaşlarım onunla çıkmamamı söylüyorlar,çok üzüldüğümü biliyorlar ama ben onları dinlemiyeceğim..Çünkü gerçekten seviyorum..Bugün 2 dakika buluşmayı zor ayarladım,inşallah ona da gelir.Bir buket çiçek yaptırcam,tam ortasına bir tane gül koydurcam,çıkıcam karşısına,çökücem dizlerimin üstüne,"her şeyi kapatıp,yeni bir sayfa açar mısın?" diyeceğim,barıştı barıştı,barışmazsa daha fazla uğraşamam,eridim bittim çünkü..

arkadaş doru başlık açmış türk erkeginin hali pür meali budur
  • Ya kızlar neden bu kadar havalı ? Erkekler yüzünden. Bir sürü iltifat edin yersiz yersiz sonra da kızlar çok havalı erkeklere yüz vermiyor. Biraz ağır olun yaf.
  • Türk erkeklerinin abazanlığı türk kızlarının dötünü kaldırdıkça bu ilişkiler böyle devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Ya kızlar neden bu kadar havalı ? Erkekler yüzünden. Bir sürü iltifat edin yersiz yersiz sonra da kızlar çok havalı erkeklere yüz vermiyor. Biraz ağır olun yaf.

quote:

Orijinalden alıntı: emure

Türk erkeklerinin abazanlığı türk kızlarının dötünü kaldırdıkça bu ilişkiler böyle devam eder.

+12178238712893712893789
  • Eğer öyleyse gaylar nolcak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

kölesi demeyelim ama erkeklerin kadınlara olan muhtaçlığı, kadınların erkeklere olan muhtaçlığından daha fazla bana göre. mesela evlenmemiş bir kadın kendi ekmeğini çalışıp kazanarak hayatını idame ettirebilir fakat erkek için aynı şey sözkonusu değil. perişan bir evde ne kadar başarılı bir erkek olabilir??

Alakası yok. Aynı muhtaçlık kadınlarda da var. İş hayatının getirdiği zorluk ve tek başınalığın verdiği zorluklarla birleşince "zengin ama saf koca" hayalleri beliriyor birden.

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Eğer öyleyse gaylar nolcak ?

Bu konuda çok endişeli gördüm seni
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.