Şimdi Ara

Erkekler anladım ki bayanların kölesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada olduğu gibi bir çok forumdada veya gerçek hayatdada dikkatimi bu konu çekti dünyadaki bütün erkekler aslında bayanların kölesi iyi inceleyin bakın bakalım sizde bu gerçeği görebilecekmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G a l l i p o l i -- 31 Ekim 2009; 8:00:50 >
  • Bölgesine göre değişir aslında. Rus kadınlar erkeklerin kölesi. Rusya'dan Türkiye'ye evlenmeye geliyorlar. Türk erkekleri hanımlarına sadık diye.
  • Türk erkeklerimi eşlerine sadık

quote:

Orijinalden alıntı: kenex

Bölgesine göre değişir aslında. Rus kadınlar erkeklerin kölesi. Rusya'dan Türkiye'ye evlenmeye geliyorlar. Türk erkekleri hanımlarına sadık diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

Türk erkeklerimi eşlerine sadık

quote:

Bölgesine göre değişir aslında. Rus kadınlar erkeklerin kölesi. Rusya'dan Türkiye'ye evlenmeye geliyorlar. Türk erkekleri hanımlarına sadık diye.

Evet sadık yani rus erkekleri gibi değil o bakımdan geliyorlar Türkiyeye evlenemye
  • quote:

Orijinalden alıntı: G a l l i p o l i

Türk erkeklerimi eşlerine sadık

quote:

Rus erkeklerine göre sadık Rus erkekleri votkayı içip kendini başka kadının yatağında bulabiliyor ondan dolayı Türkiyede yakın diye geliyolar[sm=evillol.gif]
  • Rus kadınları buraya başka bir amaç için geliyor da biri ile evlenip genelde kurtulurlar da yazmak istemiyorum 4 ceza puanım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Rus kadınları buraya başka bir amaç için geliyor da biri ile evlenip genelde kurtulurlar da yazmak istemiyorum 4 ceza puanım var...

karaköy işleri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaelisporLu

quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Rus kadınları buraya başka bir amaç için geliyor da biri ile evlenip genelde kurtulurlar da yazmak istemiyorum 4 ceza puanım var...

karaköy işleri için

• kölesi demeyelim ama erkeklerin kadınlara olan muhtaçlığı, kadınların erkeklere olan muhtaçlığından daha fazla bana göre. mesela evlenmemiş bir kadın kendi ekmeğini çalışıp kazanarak hayatını idame ettirebilir fakat erkek için aynı şey sözkonusu değil. perişan bir evde ne kadar başarılı bir erkek olabilir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

kölesi demeyelim ama erkeklerin kadınlara olan muhtaçlığı, kadınların erkeklere olan muhtaçlığından daha fazla bana göre. mesela evlenmemiş bir kadın kendi ekmeğini çalışıp kazanarak hayatını idame ettirebilir fakat erkek için aynı şey sözkonusu değil. perişan bir evde ne kadar başarılı bir erkek olabilir??

yanlış düşünce ben odam düzgün oldugunda rahatsız oluyorum
  • Tüm erkekler öyle mi bilmiyorum ama.
    Çevremdeki seviyesiz kişiler 250 gram için birbirlerini hiç düşünmeden satabiliyorlar.
    Sonrada tekmeyi yiyince avel gibi tek başına takılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN_93

quote:

kölesi demeyelim ama erkeklerin kadınlara olan muhtaçlığı, kadınların erkeklere olan muhtaçlığından daha fazla bana göre. mesela evlenmemiş bir kadın kendi ekmeğini çalışıp kazanarak hayatını idame ettirebilir fakat erkek için aynı şey sözkonusu değil. perişan bir evde ne kadar başarılı bir erkek olabilir??

daha yaş 16... bu yaşlarda bu şekilde düşünmen gayet doğal ama biraz olgunluğa erince çok farklı isteklerin olacak eminim...
  • Kayma Sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.saygili

Tüm erkekler öyle mi bilmiyorum ama.
    Çevremdeki seviyesiz kişiler 250 gram için birbirlerini hiç düşünmeden satabiliyorlar.

250 gram olayı ve aşk olayı farklıdır.

250 gramcık için satabiliyorsa,arkadaş değildir ama gerçekten seviyorsa buna satma denmez.Aynı durumda benim şuanda.14 aylık ilişkim bitti ve ben hala peşindeyim,kuzenim,arkadaşlarım onunla çıkmamamı söylüyorlar,çok üzüldüğümü biliyorlar ama ben onları dinlemiyeceğim..Çünkü gerçekten seviyorum..Bugün 2 dakika buluşmayı zor ayarladım,inşallah ona da gelir.Bir buket çiçek yaptırcam,tam ortasına bir tane gül koydurcam,çıkıcam karşısına,çökücem dizlerimin üstüne,"her şeyi kapatıp,yeni bir sayfa açar mısın?" diyeceğim,barıştı barıştı,barışmazsa daha fazla uğraşamam,eridim bittim çünkü..
  • quote:

quote:

quote:

daha yaş 16... bu yaşlarda bu şekilde düşünmen gayet doğal ama biraz olgunluğa erince çok farklı isteklerin olacak eminim...

Evet bu konuda erkek bekar evlerinin bazılarını görün derim. Gerçekten çok temiz ve çok güzel.
    kadınlar erkeklere muhtaç değildir lafını sadece feministler kullanırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

quote:

quote:

quote:

Evet bu konuda erkek bekar evlerinin bazılarını görün derim. Gerçekten çok temiz ve çok güzel.
    kadınlar erkeklere muhtaç değildir lafını sadece feministler kullanırdı

muhtaç değildir demedim dikkatini çekerim. zaten öyle olsa Allah bi erkek bi dişi yaratmazdı hiçbir varlığı.
    sadece mukayese ettiğimizde erkeğin kadına olan muhtaçlığının daha fazla olabileceğini belirttim.
  • Blackville Akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

250 gramcık için satabiliyorsa,arkadaş değildir ama gerçekten seviyorsa buna satma denmez.Aynı durumda benim şuanda.14 aylık ilişkim bitti ve ben hala peşindeyim,kuzenim,arkadaşlarım onunla çıkmamamı söylüyorlar,çok üzüldüğümü biliyorlar ama ben onları dinlemiyeceğim..Çünkü gerçekten seviyorum..Bugün 2 dakika buluşmayı zor ayarladım,inşallah ona da gelir.Bir buket çiçek yaptırcam,tam ortasına bir tane gül koydurcam,çıkıcam karşısına,çökücem dizlerimin üstüne,"her şeyi kapatıp,yeni bir sayfa açar mısın?" diyeceğim,barıştı barıştı,barışmazsa daha fazla uğraşamam,eridim bittim çünkü..

Aynen gerçekten seviyorsa bize hiçbirşey demek düşmez.
    Hatta destekleriz bile.
    Ama niyet farklı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

quote:

Aynen gerçekten seviyorsa bize hiçbirşey demek düşmez.
    Hatta destekleriz bile.
    Ama niyet farklı.

Ahahahaha gelmedi kız Yol verdim bende uğraşamam,çarşıya geçiyordum,otobüse bindim sevgilisi kızın :D yaşlı bir amcaya yer verdim,bi kestim bunu tam emin olamadım,ayakta dibimdeydi,döndüm önüme,tuttu kolumdan,"sen Sertaç mısın?" dedi "buyur bilader sen kimsin?" dedim "ben Kubilay" dedi "heee şimdi kestim seni"dedim.Otobüste falan filan yaptık,sonra indip gittim gidiceğim yere,dedim "ben iniyorum" "dur inersin" diyor.İyi dedim "bi daha ki durakta inerim" 3 kişilerdi kendini bir şey zannetti,gider yaptım yavşadı denyo.O çocuğu gördükten sonra zaten yaşama hevesim kalmadı,mor gömlek,kahverengi palto,kahverengi dar paça kot,sivri burun ayakkabı,ha bir de yüzünün her yerinde olan sivilceler.Öyle böyle değil,bildiğin suratı sivilce yuvası.Bu çocuk olayı aşmışşş.
  • Dogrudur,katılıyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.