Oğlum niye sırlarımızı açık açık yazıyorsunuz. Sonra beni kullandılar...
bedava temizlik, yemek ve
sex ve yemek
Evliliğin ortaya çıkış amacı düzenli seks gerekliliğidir
Aile kurumu olmasa herkes istediğinden çocuk yapar ortada karmaşa olur ve her istediğinde seks partneri bulamazsın. Diyebiliriz kadın da erkek de düzenli seks için evlenir öyle olmasaydı nikah dairesinden koşa koşa eve gidip gerdeğe girmezdi insanlar
Düzenli bir seks hayatı huzur ve güzel yemekler
smileylerle anlatayım
quote:
Orijinalden alıntı: Jackson
Evliliğin ortaya çıkış amacı düzenli seks gerekliliğidir
Aile kurumu olmasa herkes istediğinden çocuk yapar ortada karmaşa olur ve her istediğinde seks partneri bulamazsın. Diyebiliriz kadın da erkek de düzenli seks için evlenir öyle olmasaydı nikah dairesinden koşa koşa eve gidip gerdeğe girmezdi insanlar
Sadece sexle sınırlandırmak uygun değil bence, çocuk yetiştirmek de hem annenin hem babanın ortak görevidir.Yaşlanınca sex mi kalıyor niye bunca yaşlı olup da evli olarak devam eden insan var hayat yoldaşı olmuşlar birbirlerine
UP
gelip ergenlere kısa etekli kadın görünce orgazm olan adamlara evlilikten ne bekliyorsun diye sorarsan alacagın cevap fap sex falan filan olur ancak tam araştırma yapacak yeri bulmuşsun.
Neyse ciddiyetle cevap vermek gerekirse ben çıkarsız bir hayatı ortak yaşamayı gizli saklı olmadan bencillik olmadan yaşamayı bekliyorum sadece. Yalnız yaşamak yerine sevdiğim bir kadın ile bir hayatı içinde yalan sır çıkar ihanet olmadan ortak yaşayabilirsem başka hiç bir şey istemem..
( Tabiki böyle bir şey mümkün değil.. Kadınlar sevmezler sadece çıkarlarına en uygun olanı tercih ederler... )
Huzur Güven Sevgi ve Saygı
çıktığım kadının göğsüne kafamı koyduğumda huzurlu olduğu farkettiğim an ona evlenme teklifi edeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme