Şimdi Ara

Erkekler İçin HEMŞİRELİK NASIL MESLEK? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: train123

Anestezi, fizyoterapi falan düşünebilirsin.

Anestezi candır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

Hocam devlette standart 9-16/17 arası değişiyor. Nöbet olayı ise seçtiğiniz alana göre değişir. Cerrahi dallarının nöbetleri fazladır. Devlet hastanelerinde rahat olursunuz genelde. Özel hastaneler yorucu olabilir.

eyvallah hocam hacettepede unıversıtesı bu meslek ıcın ıdeal sanırım:) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hemşire nasıl 2bin maaş alıyor ben onu anlamıyorum benim annem hemşireydi 1500-1600 TL maaş alıyordu(üni mezunu) 700 falanda döner alıyodu. Bu arada erkek hemşire olmaz hemşir olur bunu söylemeden duramayacaktım

haftalık kaç saat çalışıyordu hocam bide özeldemıydı ?

Yok hocam devlette çalışıyodu normal memur gibi sabah 8 akşam 5.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aliemreyegin kullanıcısına yanıt
    Tanidigim bir hemsire 3 bine yakin aliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Tanidigim bir hemsire 3 bine yakin aliyor

http://www.memurlar.net/haber/446779/17.sayfa
    HAM 2bin küsür gösteriyo devlette hocam nasıl oluyor o

• Ben de düşünmüyor değilim . Ama halk cahil kaldığından hastanede her gün espri duymak istemem

• hocam maas ham olarak oyle ama doner sermaye ile 3 e yaklasanlari bende duydum hastaneye gore degisiyor

• BÖLÜM KIZ DOLU KESİNLİKLE TAVSİYEEEE !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dursun1071

BÖLÜM KIZ DOLU KESİNLİKLE TAVSİYEEEE !!!

o da guzel yani hocam ama yari yariya oluyomus genelde

• Veterinerlik sınavına giriyorlar ordan ekstra alıyorlar bilmem döner sermaye fazla oluyor ordan alıyorlar 3 bine yakın geliyor aynen.
  • Hacettepe sağlık prejtijidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DtHsn

Hacettepe sağlık prejtijidir

hocam mezun olduktan sonra hemen is bulur yani :)

• Bence her şey vücuduna bağlı. Sixpack varsa, göğüs kasların belirginse, omuzların az da olsa genişse, pürüzsüz ve hoş bir sırtın varsa, adonisin lezizse ve son olarak sus işareti yapabilirsen mükemmel bir hemşire olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Bence her şey vücuduna bağlı. Sixpack varsa, göğüs kasların belirginse, omuzların az da olsa genişse, pürüzsüz ve hoş bir sırtın varsa, adonisin lezizse ve son olarak sus işareti yapabilirsen mükemmel bir hemşire olursun.

vucut iyi hocam meraketme

• Sen nerde okumayı düşünüyosun ? Baktım da ege olur gibi benim. Ya da başka bi yerde mühendislik okurum

• purpleswag kullanıcısına yanıt
    hacettepiyi yazmayi dusunuyorum hocam ama.muhendislikte yazmak gelmiyor degil icimden bakacaz artik siralama kac senin

• kendiyolunda96 K kullanıcısına yanıt
    Acayip şansızlık yaşadım 90k ygs. Kaç olur bilmem ama dediğim gibi şansızlıklar oldu 50bin olabilecekken ygs de böyle oldu.

Neyse geçti artık , mezunum bi de yoksa kesin kalırdım.

• kendiyolunda96 K kullanıcısına yanıt
    Valla kardeşim bende hemşireliği düşünüyorum. Mühendis olup 1.500 tlden işe başlayacağıma hemşire olurum 3.000 e yakın maaş alırım daha iyi
  • ARKADAŞLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 3. SINIF HEMŞİRELİK ÖĞRECİSİYİM. HEMŞİRELİK YAZACAKLARA TEK BİR ŞEY SÖYLEMEK İSTİYORUM; ÖNCE NE İŞ YAPACAĞINIZI TAM ANLAMIYLA ÖĞRENİN SONRA GELİN. PİŞMAN OLMAYIN BEN OLDUM SİZ OLMAYIN.
  • Bence arkadaşların yorumları da farklı bi görüş ancak her mesleği taşlayan birileri illaki oluyor arkadaşım.Tanıdığım doktor bi abi var bu sıralar hemşire/sağlık memurlarına ihtiyacın arttığını ve kadına hemşirenin,erkeğe sağlık memurunun müdahale de bulunmasının daha rahat hissettirdiğini gayet de seçilebilir bi meslek olduğunu söylüyor.Seçersin aslanlar gibi eline ekmeğini alırsın , vatan millete hayırlı olursun neymiş efendim hemşirelik kadınlara özelmiş erkeğe uygun değilmiş bu palavralara sakın kulak asma hastaneye gidiyoruz gözler sağlık memuru arıyor ne yani rahatsız oluyorum kardeşim kadının orama burama dokunmasından!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.