Şimdi Ara

Erkekler İçin HEMŞİRELİK NASIL MESLEK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar ulkemizde gitgide issizlik arttigi icin insanlar meslek seciminde kararsiz kalmakta bende bunlardan biriyim saglik sektorunde hemsirelik goze carpan bir meslek oldugu icin bir erkek icin uygun bir meslekmidir bu bolumu okuyan okumayan arkadaslar yorumlarinizi almak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendiyolunda96 -- 24 Haziran 2014; 19:11:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ne biliyim ileride statü olarak mesela bir kız sizi ailesiyle tanştıracak hemşire demek çok hoş olmasa gerek.Şimdi bazı arkadaşlar kimseyi takma falan diyecek ama olmuyor öyle bir şey ilerde sorun çıkarabilir canınız sıkılmasın sonra.
  • Maaşı iyidir,iş imkanları iyidir belki evet ama yukarıdaki arkadaşa katılıyorum bende

• hocam bende dusunuyorum bunlari ama ne bilim 45 .55 bin ile muhendislige gidip issiz kalma korkusu var

• Anestezi, fizyoterapi falan düşünebilirsin.

• train123 kullanıcısına yanıt
    fizyoterapinin siralamasi yuksek hocam gelecegini sanmiyorum :)

• YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARKADASLAR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ygs2den hemşirelik yazacagım benım sıralamamdakı arkadaslar saçmalama lysden mühendisliği git işsiz kalmazsın diyor ama gerçekleri bilmiyor çoğu yarın 1.500 e özel sektörde iş başı yapabilirsin ayrıca özel sektördeki sıkıntıları somadan hatırla lütfen. koca şantiyede 1 mühendis oluyor.bunuda göz önünde bulundur.tamam biraz sıkıntılı ama sence bunları göze alabilecek misin? bu sıkıntılar mı büyük yoksa sadece evlenirken hemşire denmesi mi.ayrıca avrupada erkek hemsire normal karsılanıyor cunku orada sayıca hemen hemen eşittir erkek kız hemşire bizim ülkede neden böyle?!! gün geçtikce erkek hemşire adayı sayısı artıyor bunuda göz önünde bulundur.yani halkımız yavaş yavaş alışıyor bu duruma.eğer ailenin durumu iyi değilse ve de hemen işe girmek istiyorsan bence hemşireliğe git

+ek olarak:kuzenimde hemşire, çalıştığı yerde erkek hemşire de varmış.ben 2010 yılında bir üniversitenin hemşirelik bölümüne giren erkek/kız hemşire oranına baktım 3de 1i erkekti.yavaş yavaş artıyor bence bu evlenirken hemşire denmesini hiç kafaya takma.yakında normal karşılanacak.sen kötü bir iş yapmayacaksın millet sana aaa erkek hemşire diyip gülmeyecek.bu yukarıda yazan arkadaşlar sadece el ne der diye mi okuyorlar kendi bölümlerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 24 Haziran 2014; 19:22:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Forumda hemşire olan arkadaşar var diye biliyorum.. Erkek hemşire olamaz diye bir şey yok, normal bir sey

• sağlık sektörü daha garanti her zaman
    erkekten hemşire kızdan mühendis olmazmış kaldımı la o devir
  • doğru söylüyorsun hocam cok ıyı bır sıralama gelmedıkce muhendıslık ne bilim iş sıkıntısı cekerım gıbıme gelıyor ama saglık oyle degıl tabıkı ıs olanağı acık yenı hastaneler acılıyor heryere sen nereyı yazmayı dusunuyorsun hemsırelıkte
  • Mühendislilerin çoğu sıkıntılı durumda hemşirelik gayet iyidir. Hem sana nesin dediklerinde hemşire yerine "sağlık personeli" dersin :D

• ileride aç kalmam maaşım 2binin üstünde olsun, arabamda olur, evimde olur, hem çocugumuda okutabilirim diyorsan, hemşire açıgının bol oldugu bir ülkedeysen erkekligi kadınlıgı mı kalmıs kardesım seçim senin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

doğru söylüyorsun hocam cok ıyı bır sıralama gelmedıkce muhendıslık ne bilim iş sıkıntısı cekerım gıbıme gelıyor ama saglık oyle degıl tabıkı ıs olanağı acık yenı hastaneler acılıyor heryere sen nereyı yazmayı dusunuyorsun hemsırelıkte

eskişehir yazmayı planlıyorum.

• peki ortalama nekadar maas alıyor arkadaslar
  • Devlette 2500 alıyorlar diye biliyorum. Hocam iş imkanı olarak gerçekten çok açık var. Çünkü anahtar meslek grubu her hekim hemşireye ihtiyaç duyabiliyor. İsminden çekiniyorsanız. Sağlık personeliyim dersiniz :) kesinlikle türkiyede iş bulmada pek sıkıntı çekecek bi meslek değil.

• Hemşire nasıl 2bin maaş alıyor ben onu anlamıyorum benim annem hemşireydi 1500-1600 TL maaş alıyordu(üni mezunu) 700 falanda döner alıyodu. Bu arada erkek hemşire olmaz hemşir olur bunu söylemeden duramayacaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemreyegin -- 24 Haziran 2014; 19:55:44 >
  • DtHsn kullanıcısına yanıt
    maaşı dolgun gibi hocam :) çalışma saatleri hakkında bilgin varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliemreyegin

Hemşire nasıl 2bin maaş alıyor ben onu anlamıyorum benim annem hemşireydi 1500-1600 TL maaş alıyordu(üni mezunu) 700 falanda döner alıyodu. Bu arada erkek hemşire olmaz hemşir olur bunu söylemeden duramayacaktım

haftalık kaç saat çalışıyordu hocam bide özeldemıydı ?
  • Hocam devlette standart 9-16/17 arası değişiyor. Nöbet olayı ise seçtiğiniz alana göre değişir. Cerrahi dallarının nöbetleri fazladır. Devlet hastanelerinde rahat olursunuz genelde. Özel hastaneler yorucu olabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.