Şimdi Ara

Dış hekimliği sizce nasıl bir meslek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir de doktor sayılırlar mı her ikisine de cevap verirseniz sevinirim

• birinin size saygıyla bakmasını istiyorsanız bu mesleğinizle değil davranışlarınız,düşüncelerinizle olacak iştir. Sadece ilk izlenimde ön plana çıkarır ancak sonrasında doktor olmuş ama baak işte de dedirttirebilirsiniz kendinize. Gayet doktor sayılıyorlar,uzmanlık almasan da tr şartlarında iyi para denilecek miktarlarlara çalışabiliyorsunuz,üç boyutlu ve estetik düşünebilme kabiliyeti fazlasıyla istiyor. Ciddi derecede iğrenilmiyorsa ağızdan gayet yapılabilir bence zevkli bir meslek.Bu sene kazandım
  • Tabiki de doktor sayiliyorlar hocam hekim zaten doktor demek. Sevdiğin sürece yapılabilecek bir meslek gelecekte de iş garantisi olacağını düşünüyorum çok olduğunu önü kapanmaz.
  • Up
  • Prestij ve para bakımından güzel.Benim de asıl istediğim meslektir ve sanırım asla giremeyeceğim o fakülteye.

Bir de şunu dipnot geçeyim.Amerika'da intihar eden kişilerin mesleklerine bakmışlar ve diş hekimleri en çok intihar eden 3. meslek grubuymuş.

Birçok iyi yanı olsa da dezavantajları da olan bir meslek gibi ama genelde iyi olacağını dusunuyrum
  • pek bir bilgim yok ne tür maaşları var ama çevremden duyduklarım efsane kazandıklarını ve normal bir hekim kadar ağır koşullarda eğitim alıp çalışmadıklarını söylüyorlar
  • Hocam bir de doktor olsan saldırıyorlar,ediyorlar vs ama diş hekimliği o yönden rahat.Vicdan-dayak yeme yönünden :D
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum ütopik bir durum olmadığı sürece hasta ölümü az olan bir meslek tam olarak tıp fakültesinde olmadıklarından toplumsal saygınlıkları daha mı dusuktur sizce
  • hangisibosta H kullanıcısına yanıt
    Çevreniniz nerelerde çalışıp ortalama ne kadar aliyorlar
  • Hocam kişiye göre değişir bence bu ama diş hekimi diyince kulağa gayet hoş geliyor :D

Ayrıca doktorlardan daha iyi kazanıyorlar sanırım genelde.Nöbet olayı falan da yok.

Tabi çok bilgim de yok @elifednah diş hekimliği okuyor ona sorsanız daha iyi olabilir.
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    eniştemin arkadaşları vardı şişlide ve osmaniyede kendi klinikleri vardı tam bilmiyorum ama 15 kazanıyorlardır bence
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    genel olarak doktorlardan az alırlar nobet olayı var.
  • nobet olayi devlette azda olsa var. Ve ortalama doktor kadar aliyorlar.
  • efecan580 E kullanıcısına yanıt
    Atamaları nasıl hocam devlette çalışmak icin
  • Dentistler doktor değildir . Vicdan masturbasyonu yapmayın burda.
  • maykılsıfofiyıld M kullanıcısına yanıt
    Neden hocam ağız vücuttan değil mi tıp okuyanla arasında ne fark var
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    Dentistler dentisttir hocam. Kuaförler de doktor o zaman sana göre
  • Gayet de doktorlardir diş hekimleri bi pratisyen hekim kadar tıp bilgisine sahip olurlar kendi bölümleri dışında bu yüzden ilk iki yıl genelde teoriktir eğitimleri.
  • Tam olarak bilmiyorum ama bence diş tıp kadar ağır değildir ama okuması masraflı diyorlar.
  • maykılsıfofiyıld M kullanıcısına yanıt
    doktor değilsek neden bölümün adı diş hekimliği alüminyum. Ankara diş seaa
  • Bana ne bannanenneee duymuyorum ki lalalalal lalaalaa
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.